lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Selam arkadaşlar Bu topic altında elimden geldiğince sizlere OBT videoları ile bilgi aktarmaya çalışacağım. Yine oynayan yada oynamasa da araştıran diğer arkadaşlar da edindikleri bilgileri Video veya ScreenShot desteğiyle burada paylaşırsa güzel olur... En azından OBT sürecinde sanıyorum insanların kafasında oyuna ilişkin belirgin bir fikir oluşacaktır Pek çok sitede "ScreenShot" ile yayınlanmış bir "başlangıç" bilgilendirmesiyle başlayalım Biz video ile anlatalım ;)IRKLAR ve IRK özellikleri Racial Abilities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Karakter Yaratma Daha önce bir başka topic altında vermiştim bu video'yu ama burada da bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konu güzel, yararlı, birde sadece kendi paylaşımlarını koyarsan, 2. video gibi, pati exclusive, daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 OBT için kullandığımız ingilizce patch (Rus oyuncuların yaptığı ve avrupa oyuncularının tercüme ettiği minik bir patch)ArcheAge Ingilizce Patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Videoların tamamı bana ait zaten ;) Pati'ye özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Eline sağlık. Ben diğer başlıklarda da takip ediyordum ama burada daha bir derli toplu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ArcheAge Class ve Skill sistemi üzerine detaylı anlatım (önemli bilgiler var bu videoda oyunla ilgileniyorsanız mutlaka izleyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oyunu ingilizceye cevirmek 2 sene alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi mage ler staffları sadece sırtındamı taşıyor, herhangi bi animasyon varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 güzel topik +repledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sesli anlatimla belgesel gibi olmus :) senden belgesel seslendirme sanatcisi cok rahat olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 radyo programı gibi dinledim. sıradaki videoyu şu an askerde olan nişanlım kezban için istiyorum.. asasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huaca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 su oyun awrupada cıksada artık azımızın suyu akarak ızledıgımız su oyunu oynama fırsatı gecse elımıze sınır oldum resmen sadece bend egıl bı akıp olarak gelmeolasılıgımız war 20 kısılık bı grup suan sadece saf saf abıdık gubıdık oyunlarda zaman olduruyoruz resmen neyse beklemeye dewam usta bu arda ara ara oyun hakında bılgı werıcı wıdeolarının dewamını beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 daha 1 yıl var nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 1 yıl fazla iyimser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ya çok betada kalıp herşeyi keşfedilmeden niye test edilemiyo bu oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 @huaca yok gelmeyin oyun çok kötü abi bu adam metin 2 zihinsel çarrr satan eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Xenus +1 Xenus'u destekliyorum gelmeyin,çok kötü çok fena grind varmış. Gerçi ben bu skill ve class olayını beğendim, ama şu level kasma olayına hala çok fena halde soğuk bakıyorum. Bir level siz yapamadılar şu oyunları. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sparkcaster said: ya çok betada kalıp herşeyi keşfedilmeden niye test edilemiyo bu oyunlar beta dönemi çok 2012, artık oyunları alpha'da tanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Quo-Vadis said: fena grind varmış. bunun kınaytcıları korkutmasınımı bekliyosun? adamlar birmilyon boz ayı öldürdükten sonra, birmilyon azgın bozayı öldürebilme kapasitesindeler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 adam direk ko nı 1 cümleye dökmüş takdir edilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 videolara +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Xenus said: @huaca yok gelmeyin oyun çok kötü abi bu adam metin 2 zihinsel çarrr satan eleman kötü diyorsun... hangi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 huaca demiş, çok kötü gelmeyin diye, haklı baya kötü oyun gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 vaako51 said: Quo-Vadis said: fena grind varmış. bunun kınaytcıları korkutmasınımı bekliyosun? adamlar birmilyon boz ayı öldürdükten sonra, birmilyon azgın bozayı öldürebilme kapasitesindeler . Doğru diyon dur düzelteyim gelmeyin sakın ha,oynayamazsınız. Koxp çalışmıyor bu oyunda.Multihack ta çalışmiyormuş. Kötü Oyun. Not 1: Yaw biz Boyle diyoruz da adam belki melek gibin adam yaw, nereden biliyoruz ? Not 2: Bu arada knaytta biliyoruz Koxp en meşuru. Metin 2 de hangi hack en meşhuru acaba diye merak edip arattım. Bir tane değilmiş set halinde bunlar,hem de standart set halinde. http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu46x.png bu arada hijack gibi bir şey oluyor topice ama , kusura bakma lightdark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar