4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bu adam bu sezon interde hiç oynadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 10 maç 2 gol 5 asist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şınayder değil bu arada okunuşu pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 urfalı değil ona bakarsa diğeri de yada selpak değil mendil. türkiyedeysen, biz ne dersek o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hayır ş nerden çıktı acaba ben onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Almanca'dan. Almanya'daki Schneider'le karıştırdı millet. Gerçi karıştırması normal, kökeni aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bu arada eboue nin twitter hacklendi sanırım yada herif sağlam alkollü : King Emmanuel Eboue RT @ItsInOurMind: #4WordsAfterSex You have come already RT @ItsInOurMind: #4WordsAfterSex You want a cab RT @ItsInOurMind: #4WordsAfterSex Yours is very wide RT @ItsInOurMind: #4WordsAfterSex What is your name Who are you @itsinourmind ? Are you guy or girl? You are so filthy . May God forgive you King Emmanuel Eboue RT @ItsInOurMind: I sometimes wanna come in my girlfriends face and I also want to tell her to squirt all over my face . Only if I was brave enuff Guys , what is the meaning of squirt? This guy @itsinourmind is saying he wants her girlfriend to squirt on his face. What is squirt King Emmanuel Eboue RT @ItsInOurMind: I eat pussy and I'm proud King Emmanuel Eboue “@ItsInOurMind: Sometimes I prefer eating ass more than pussy. Who is with me on this ?” RT @ItsInOurMind: Just because she look good don't mean her pussy good.” RT @ItsInOurMind: I sometimes fancy and wanna fuck my mums friend. Does anyone think the same thing sometimes? ahah uyandı sanırım : https://twitter.com/TheRealEboue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ahahahah bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 O fake hesapmis ya. Baya bir süre gercek diye takip ettim ben de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şınayder işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 BlueDreams said: http://www.youtube.com/watch?v=Wix_xuQTFvE&feature=youtu.be ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sneijder olayı sanırım mutlu sonla bitecek. Umarım böyle bir durum olursa herifin geldiği güne hemen tüm storelara 1000er forma gibi bi stok gönderebilirler. Çok net geldiği gün 40-50 bin forma satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Gs Sneijder'i alırsa biz kapatıp gidelim bu sene dükkanı Xelçuk - Sneijder ne güzel ikili olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ahah ben halen gerçek sanıyordum yıktın beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yalnız şu yukardaki videoya oturan en iyi dialog olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi alıcaksanız alın bende ağız tadımla sinirleneyip. hep kendimi "dur daha adam gelmedi, kesin alamaz bunlar" falan diyip durduruyorum. alıcaksanız alın artık hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ben de çok beğendim zaten videonun denkgeliş şeklini metnin oturuşunu falan. Yoksa internet kadar eski videoyu niye paylaşayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şu süreç çok kötü ya, spor sitelerinin karşısında beklemekten sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.fanatik.com.tr/hakemlere-burak-yilmazli-ders_3_Detail_27_290843.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Şınayder'e lakap olarak Sınaypır koysak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Zaten koyuldu o lakap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şöyle bişi var.menejerine söylemeyi unutmuşuz heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Menajeri de satın alırız kaç paraysa. Ama şu transferi önce trabzon bitirseydi biz onlardan alsaydık daha garanti olacaktı. Böyle hep bi gerilim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5'e kapatırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Son fiyat arttırma çabasıdır o bence. Öyle saçma şey olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar