serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Soda verin arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ne oldu eleman sarılınca başkana hayat güzelleşti mi hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hepimiz elemanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Zep said: Abi gelmesin yaa o video tr'de olay olur, iki akpli cikar turkleri cok kotu tanitmislar boyle musluma lik olmas der sonra acilacak pankartlar karisyla ilgi falan soyle bi dusundumde kimse haketmiyor bunlari, medya altindan girer ustunden cikar karisinin valla kadin zaten unlu. Sinayderde kosarak kacar trden yine rezil olurus milletce. Gelirse olacagi bu yaziim buraya da gelirse alintilarim bi kac ay sonra 4. sayfada yazmıştım şunu daha gelmeden başlamışlar bile eşini konuşmaya http://www.webaslan.com/futbol/sneijder-3-5-yillik-imzayi-attiSXHBQ56134SXQ şurdaki video'yu izleyin. aziz ylakası -sansür- sinan baktı durumu ciddi nasıl karısına getiriyor konuyu. diğerleride kendilerinden beklemyecek şekilde susturuyorlar allahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahmet çakar başkan koymuş lafı yine sdfs sneijder kesinleşince adam direk karısının sevişme sahnesine girdi ya.nasıl bir öküzlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şimdi geldi mi? geldiyse beleş formaya koncam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ahahah koca koca adamlar nelerle ugrasıyorlar abi ska gibi ya.X bir takıma futbol oynamaya gelen adamın karısının ne işle meşgul oldugundan kime ne. Gerçi jardele alpaya filan yapılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam zamanında böyle aptalca geyikler ama o kadar yıl geçti gram ilerleyemedigimizi görmek üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Harbiden geldi mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 gelmiş gelmiş. moratti zorla verdi adamı. bugün son kez dönmek istemiş intere kabul etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "Inter kulubuyle Sneijder icin Irmak Kazuk + bir miktar para karsiliginda anlasildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi ver elini öpeyim ben yaptım sen yapma para mara sorun değil her türlü indirimi yaparım demiş. Ama moretti valla ünal başgan bendende büyük ben artık onun elini öptüm sen gideceksin demiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tebrikler gs li arkadaşlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 schalke maçında oynayailcek mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Gelirse oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yok sivas maçi için transfer yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 alın bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hep beraber işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hadi beyler ben sabiha gökçene gidiyorum geliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben adnan menderese gidiyorum belki burdan aktarmalı gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 gelmiş bizim transfer,giriş sayfasını hazırlıyorlar şimdi,1 saate yayında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Taraftar alana dolmaya başlamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bugün açıklanıp, yarın İstanbul'a gelecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Geçen seferden beri hala orada olanlar varmış, ailelerine kavuşsun artık taraftar yazıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Harbi yazıktır galatasaraya. Ua başkanı ayrı fail. Başkanı ayrı fail, yöneticileri ayri fail oldu defalarca. Gelsin de bidahaki transfer dönemine kadar fail vermesin adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar