Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Nolcak olm bütün anadolu 500km kare alana sıkıştı.o toprak taşırmı 100 milyon ton ağırlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kafam karıştı yahu bozcaada-istanbul kuş bakışı yaklaşık 350-400 km mesafede nasıl oluyorda bu kadar şiddetli hissediyoruz biz bu depremi? bişiler ters sanki yada I Know There's Something Going On http://www.youtube.com/watch?v=2dE6qhNcDfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Depremin CHP muhalefeti doneminde gerceklestigine dikkat edelim arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Holy said: of gene 1-2 hafta "BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ GELİYOR MU?" diye takılacak herkes. bunun ekmeğini ne yiyorlar belli değil sdfs profesorler seda sayandna başlayıp kadın programı gezip gezip ana haber bültenine kadar geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 taksideydik, kaymak ile meşguldük, hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 debrem pati saati 6 dak geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 -Deno- said: taksideydik, kaymak ile meşguldük, hissetmedim http://www.guvensut.com/wp-content/uploads/2012/06/kaymak1.jpg yapmasam olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kardeş naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tatlı istiyorum sabahtan beri ve yememek için tutuyorum kendimi ! hiç yardımcı olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 lan kod yazarken deprem oldu, tamda debug tusuna basmistim o sirada error verdi, fix edip ole kalktim bilgisayarin basindan sdfsdff kodumuzun son byteina kadar savasiyoruz arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 cesme'de kar yagdıgını gorunce ters biseyler oldugunu anlamıstım. ama depremi hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 BabacumMostors said: applev0dka said: BabacumMostors said: çanakkale 10 saniye fln sallanmış çanakkaledemisn merkez mi orasiyms yok hanım bozcaadada, brdak çanak kırılmış hep gecmis olsun valla. benim de ailem canakkalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 toggie said: cesme'de kar yagdıgını gorunce ters biseyler oldugunu anlamıstım. ama depremi hissetmedim. oha cesmede kar ? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Deprem olmuş ve 6 sayfa yazı yazılmış ama kimse haydi atayistler bunu da açıklayın dememiş >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 denizde olması büyük şans, karada olsa can kaybı yaşanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar