SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://shield.nvidia.com/ Custom 72-core NVIDIA GeForce® GPU Quad-core A15 CPU 5-inch 720p retinal multi-touch display for high fidelity visuals
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Alette Android var, PC'ye de bağlanıyor ve Steam Big Picture arayüzüyle oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz. PS Vita out, Shield in. said: Huang showed the crowd Need for Speed: Most Wanted running in real-time on the device. It's ... well, it's really impressive. There's little (if any) perceptible lag, and this is a racing game we're seeing (as in that lag really matters). The next game up is Assassin's Creed 3, which looks similarly impressive on the Shield's 5-inch screen. Finally, we're seeing Steam launched directly from Tegrazone, and it launches directly into Big Picture Mode. Beyond just playing games via streaming, it looks like we'll be able to buy them directly on Steam, through Shield. We'll be getting a closer look at Project Shield later this week, and we'll be sure to put it through its paces. Oh, and we'll ask for a price and release window, as we've yet to hear official word on either. Can't wait? Tide yourself over with NVIDIA's official press release after the break. Q2 2013'te çıkıyor fiyat belli değil ve Beta aşamasındaymış, işletim sistemi çıkışa yakın güncel versiyonla gelecekmiş falan.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 pcnizde gtx 600 serisinden kart yoksa olmuyor sanirim. specte o sekilde aciklanmis.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 System Requirements for PC Game Streaming* GPU: NVIDIA® Kepler™-based GeForce GTX 650 (Desktop) or GTX 660M (Notebook) or higher CPU: Intel Core i5 or equivalent or higher System Memory: 4 GB or higher Software: GeForce Experience™ application and latest GeForce drivers OS: Windows 7 or higher Router: Router: 802.11a/g/n (Recommended: 802.11n Dual Band / MIMO Router) bu yuzden is yaparmi bilemedim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Çok sistem resource yer diye heralde ama millet onun çözümünü bulur.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Stream gaming türkiyede viable bi olay mı? Hadi evde oynarsın da dışarda neyle oynayacaksın? Çok masraflı bi alet gibi geldi bana.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ev içi o stream olayı zaten. Aynı network'te olman gerekiyordur muhtemelen. Onun haricinde güçlü işlemcisiyle android oyunları oynanıyor. Vita'dan kat kat üstün işlemci.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şunun üstünden nvidia logosunu kaldır xbox logosu koy o derece, sanırsın microsoft yapmış. bi de nette nedense ismi steam'le birlikte lanse ediliyor, ne alaka lan pc'de ne görüntüleniyosa onu stream ediyor işte.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ben Valve'ın yerinde olsam direk bu cihazı Steam Box controller olarak eklerdim listeye, nVidia ile beraber çalışırdım. Big Picture ile hoş olur bu.
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 pc'i tv'e baglayip vireless kontrolor kullanmak da ayni kapiya cikmiyo mu
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ha ev disinda oynanma olayini okumamisim
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 harbiden ama baya gereksiz ya rts ve fps oynanmaz bunda anca cok fazla seyehat edenler icin guzel bisey ama nerden bulcaksin her gittigin yerde mukemmel wi-fi baglantisi ve 1080p tv
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Abi anlamadınız galiba cihazı. 1080p ve wifi bağlı kalmıyor alet. Kendi başına bir oyun cihazı. PS Vita'dan kat kat güçlü. FPS oyunlar falan rahat oynanır. Sadece dokunmatik ekran biraz zor kullanılır gibime geliyor. Evde de "istersen" bilgisayar'dan stream yapıyorsun işte. Vita'dan çok daha başarılı olacağı kesin. EDIT: yalnız fiyat olarak "tablet fiyatlarına yakın, el oyun konsollarından pahalı olacak" denmiş. Bu problem yaratabilir.
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yanlis anlamadim abi cihazi ben ilgilenmiyorum handheld cihaz oyunlariyla ama evdeki pc'den ne biliim yurt disina cikinca oyun stream etmek ilginc geldi ama bu zamanin sartlari icin gereksiz her koseye bedava super hiz wireless koymak gerekiyo bunu adam gibi kullanabilmek icin yoksa super alet ayrica PC fps oyunlari oynanmaz bunda (stream icin konusuyorum) mouse sart cunku konsol veya handheld fpsleri diyosan o baska ufak ekranda pc grafikleri gormek guzel olabilir bi de onlari saymazsan next gen handheld iste, bi numarasi yok tek ilginc ozelligi stream yapabilmesi
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kendi basina dedigin android, ne kadar, nasil oyun cikar bilinmez. evde streamde nvidia gtx hede hodo kartin varsa, steam oyunlari filan. ev disinda netten kendi oyunlarini stream edebiliyo musun onu tam cozemedim.
Öne çıkan mesajlar