Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Project Shield

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alette Android var, PC'ye de bağlanıyor ve Steam Big Picture arayüzüyle oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz.

PS Vita out, Shield in.

said:
Huang showed the crowd Need for Speed: Most Wanted running in real-time on the device. It's ... well, it's really impressive. There's little (if any) perceptible lag, and this is a racing game we're seeing (as in that lag really matters). The next game up is Assassin's Creed 3, which looks similarly impressive on the Shield's 5-inch screen. Finally, we're seeing Steam launched directly from Tegrazone, and it launches directly into Big Picture Mode. Beyond just playing games via streaming, it looks like we'll be able to buy them directly on Steam, through Shield. We'll be getting a closer look at Project Shield later this week, and we'll be sure to put it through its paces. Oh, and we'll ask for a price and release window, as we've yet to hear official word on either. Can't wait? Tide yourself over with NVIDIA's official press release after the break.

Q2 2013'te çıkıyor fiyat belli değil ve Beta aşamasındaymış, işletim sistemi çıkışa yakın güncel versiyonla gelecekmiş falan.
Mesaj tarihi:
System Requirements for PC Game Streaming*
GPU: NVIDIA® Kepler™-based GeForce GTX 650 (Desktop) or
GTX 660M (Notebook) or higher

CPU: Intel Core i5 or equivalent or higher
System Memory: 4 GB or higher
Software: GeForce Experience™ application and latest GeForce drivers
Router: Router: 802.11a/g/n
(Recommended: 802.11n Dual Band / MIMO Router)

bu yuzden is yaparmi bilemedim.
Mesaj tarihi:
şunun üstünden nvidia logosunu kaldır xbox logosu koy o derece, sanırsın microsoft yapmış. bi de nette nedense ismi steam'le birlikte lanse ediliyor, ne alaka lan pc'de ne görüntüleniyosa onu stream ediyor işte.
Mesaj tarihi:
harbiden ama baya gereksiz ya

rts ve fps oynanmaz bunda

anca cok fazla seyehat edenler icin guzel bisey ama nerden bulcaksin her gittigin yerde mukemmel wi-fi baglantisi ve 1080p tv
Mesaj tarihi:
Abi anlamadınız galiba cihazı. 1080p ve wifi bağlı kalmıyor alet. Kendi başına bir oyun cihazı. PS Vita'dan kat kat güçlü. FPS oyunlar falan rahat oynanır. Sadece dokunmatik ekran biraz zor kullanılır gibime geliyor.

Evde de "istersen" bilgisayar'dan stream yapıyorsun işte.

Vita'dan çok daha başarılı olacağı kesin.

EDIT: yalnız fiyat olarak "tablet fiyatlarına yakın, el oyun konsollarından pahalı olacak" denmiş. Bu problem yaratabilir.
Mesaj tarihi:
yanlis anlamadim abi cihazi

ben ilgilenmiyorum handheld cihaz oyunlariyla ama evdeki pc'den ne biliim yurt disina cikinca oyun stream etmek ilginc geldi ama bu zamanin sartlari icin gereksiz

her koseye bedava super hiz wireless koymak gerekiyo bunu adam gibi kullanabilmek icin yoksa super alet

ayrica PC fps oyunlari oynanmaz bunda (stream icin konusuyorum)
mouse sart cunku

konsol veya handheld fpsleri diyosan o baska

ufak ekranda pc grafikleri gormek guzel olabilir bi de

onlari saymazsan next gen handheld iste, bi numarasi yok

tek ilginc ozelligi stream yapabilmesi
Mesaj tarihi:
kendi basina dedigin android, ne kadar, nasil oyun cikar bilinmez. evde streamde nvidia gtx hede hodo kartin varsa, steam oyunlari filan. ev disinda netten kendi oyunlarini stream edebiliyo musun onu tam cozemedim.
  • Yeni Oluştur...