nuki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Pınar Yılmaz yok oylamada. Bu oylama hatalı beyler
fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 GwindonSurion said: En üst zamanlarında net müjde ar :)-D
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Abi Fahriye Evcen'i canlı canlı bir çok kere görmüş biri olarak, o kadar da seksi diyemeyeceğim ama güzel kız.Tay gibi maşallahı var.Ha ama onun olduğu yerde ondan güzelleri vardı diyim siz anlayın :D Listede Didem Erol yok, kartımı oynuyorum ve budur diyorum:
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 seksi kız gerçekten... (tu)
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Aha söylemeyi unuttum son zamnalar için bu kıvamda bir de pelin akil var, kız istedi mi seksi olabiliyor ama günlük hayatında şirin takılan biri herhalde.... Gene de optimum kadın pelin akildir, yüz ve fizik güzelliği olarak bakıldığında.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 pelin akıl'a katılmadım...hoş ama seksi değil. lan seksi dedim de aklıma ne geldi? Bir ara Behzat Ç.de oynayan katil ve sonra da kendini vuran,şimdi de Öyle Bir Geçer Zaman ki'de oynayan kadın vardı...O da acaip seksi hatun yav...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bi dakka bi dakka minnoşum Pelin Karahan koyulmamış, Nurgülü çıkarıp onu koyuyom ben
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Didem yarı amerikalı sayılır çetin abi o yüzden eklememiştir listeye
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yav gençler, tek tek yazmaya kalksam 100lerce seksi kadın var yurdumda...o yüzden 51inci şıkkı koydum ya,siz kendi tercihinizi söyleyin diye. yoksa buraya eklenebilecek çok kadın var.
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bu özel konuları forumda gündeme getirme çetin abi akşam irc e girersen konuşuruz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 KuddusiMavra said: yav gençler, tek tek yazmaya kalksam 100lerce seksi kadın var yurdumda...o yüzden 51inci şıkkı koydum ya,siz kendi tercihinizi söyleyin diye. yoksa buraya eklenebilecek çok kadın var. Çeto sen pc başında bööle forumlarda seksi bağyan anketleri düzenlerken, yenge odana şööle dalmasın aman diyim sdf http://www.youtube.com/watch?v=ckvPaM35OyI
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sen söyledin işte. 51inci şıkka girmiş oldu B)- ona bakarsan beren saat var ve daha tek oy almamış.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 güzellik, seksilik, şirinlik farklı kavramlar yalnız. mesela bengü şirin ve seksi. nurgül güzel ve seksi. bazıları sadece seksi, örnek asuman. hangisi güzel deyip seksi olanı seçiyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar