Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kocası tehdit etmiştir abi o yüzden koymamışlardır listeye de saba tümer ney lann!
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şu beren saati sevmiyorum ya böyle lisede yan sırada oturan sınıfın en güzel kızı tipi var.itici buluyorum sdfs tuba > all
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 HANDE ataizi bir dönemin su faturalarına doğrudan etkide bulunmuştur.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 müge boz http://www.intersinema.com/kisi/resimler/b/boz_muge/1742_boz_muge.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Frostbite said: kuddusi ne yaptın abi?? fazla erkeksi değilmi abi suratı sencede? çoğu travesti bile yanında daha kadınsı kalır bunun yanında.. yav ben koymadım listeye ve bana göre de hiç seksi değil..sen sanırım yanlış anladın yazdığımı.
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu listeyi kahvehanede takılan ağır abiler hazırladı herhalde..
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Nako said: KuddusiMavra said: Liebe said: ferhan istanbullu diye biri var listede allahım amcam bile daha çok hakediyor o listede olmayı he yaaaa.... Bende mi bir problem var acaba? Benim favorim, ciddiyim. o.O
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ayşe'nin üzerinden bir ben geçmedim herhalde.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ayşe doğurmadan önce pek iyi değildi de doğurunca memeler falan oturdu, güzel oldu.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Popeye said: isterlerse ardlarini dovdursunler benim karismaya hakkim olan bir konu degil. ama internette bol keseden atip her firsatta akp hukumetine giydirmeye calisip sonra da tan gazetesi kalitesinde konu basligi acinca ne oldugunuz ortaya cikiyor iste. bir sonraki secim % 60i kafaya yediklerinde akillari baslarina gelir belki. lv16 mortred gibi vurmuşsun abi naptın,acır insan dfgsdgfsd
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Yalnız normalde 3 numaraya bakmazdım da o 3 numara pozu baktırdı.
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sipeyskeyk said: Ayşe'nin üzerinden bir ben geçmedim herhalde.
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sipeyskeyk said: Ayşe'nin üzerinden bir ben geçmedim herhalde. Ayşe Haha şunu yazayım diyordum bende tam
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 orda müjde arın gençliği var.30 sene önceye gidersek ilik kurutur
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 baba tr'de kız mı kalmadı diyeceğim kalmamış demek ki.
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bak bade işçil geldi aklıma listede yok mu hepsine bakmadım ayşe armanın olduğu listede yoksa ayıp.gerçi gerçekten böyle bi anket yapıldıysa sokaktaki amcalar işte köşe yazısından dolayı gördükleri ayşe armanı ve eski yıllardan gelen müjder ar ajda pekkan fantezilerinden dolayı anket sonucu gerçektir inanırım sdfs
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Popeye said: isterlerse ardlarini dovdursunler benim karismaya hakkim olan bir konu degil. ama internette bol keseden atip her firsatta akp hukumetine giydirmeye calisip sonra da tan gazetesi kalitesinde konu basligi acinca ne oldugunuz ortaya cikiyor iste. bir sonraki secim % 60i kafaya yediklerinde akillari baslarina gelir belki. ahah bu ne demek ya? akpye laf atiyosaniz tan gazetesi kalitesinde konu acamazsiniz mi?
Öne çıkan mesajlar