Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Anket gerçekleri yansıtmıyor, patide bir ay takılan bütün üyelerin istisnasız fakir ve abaza olduğu gerçeğini bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hamsilipilav said: 0 OKUYOM BEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hiç çalışma gereği duymadım born to be rich :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ~3000 lira civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1100 falan alıyorum 400 falanda babam verirdi artık vermiyor.. anlamıyorumki içkisi sigarası da yok 4k ya yakın para yetmiyor adama karı-kız yaptı zaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şunu yıllık açın, onu da daha bol şıklı açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5bin üstü alan zalımlar kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bütün anketlerde en üst seçenek "5000 ve üstü", bu yılbaşı zammıyla ben de o basamağa çıktım mı hayatımın amacına ulaşmış olucam galiba. En üst seviyede olucam artık, en kallavi insanlardan biri olucam tabiri caizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5000bin çok yetersiz bi üst sınır bence 5000bin alan insanla 15bin alan insanın hayatları çok farklı birbirinden, aynı kefeye koymamak lazım. sayı olarak 3-5 kişi olsa 10bin üstü hadi neyse de sürüyle insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Peki bazen 5bin bazen 15bin ya da 80bin kazanıyorsak o ay ne olacak? En mantıklısı Yıllık kazandığın ortalama miktar bence yeni topic açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yıllık kazandığının ortalamasını yaz abi sende ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 zaten genelde yıllık ortalama gelir konuşulur yurt dışında, türkiye bi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi maaş olarak bakarsan evet yıllık maaş üzerinden hesaplamak lazım çünkü vergi döngüsü felan var çok oynuo yıl başı ile yıl sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Yıllık kazandığım da sabit olmadığı için ortalama yıllık şu kadar kazanıyorum diyelim demek istedimdi. Abi bazen hiç kazanmıyorum mesela önceki aydan geçiniyorum diyelim olmuyor işte aylık kazanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 xaty said: zaten genelde yıllık ortalama gelir konuşulur yurt dışında, türkiye bi acayip. memurluk genlerimize işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 chrome said: Duzensiz geliri olan naapacak peki. Ben bazi ay hic kazanmiyorum bazi ay cok kazaniyorum. Per annum mu hesapliyacagiz yani? 12 ye mi bolecegiz? Yan gelirler de degisken yillik hasata gore degisiyor. Bence boyle sorular aylik degil yillik bazda sorulmali. Degistirin su kafalari artik avrupai olun biraz. Dön türkiyeye yıllık hesapla 12 ye böl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 wastyrx said: Peki bazen 5bin bazen 15bin ya da 80bin kazanıyorsak o ay ne olacak? En mantıklısı Yıllık kazandığın ortalama miktar bence yeni topic açılsın Böl 12 ye çiftçilerde 1 ay kazandığını bütün sene harcıyor misal vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Fenn 12 ye bolmeyi bugun okulda yeni ogrenmis ve cok super bisi lan yillik seyin ayligini butun dunya boyle hesaplayabilir sanirim gibi konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gelirim yok giderim cok bi kamyon arkasi yazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ya hep ya hiç olmuş anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Arma said: 5000+ lar ne iş yapıyorsunuz. Boş spot var mı? mimarsanız gelin lan not:5000 vermiyorlar elbette.. adam arama reklamı bu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Evet artık fişlemenin zamanı geldi bence hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Gayrımenkul+ticari faaliyetler 20.000+ aşağısı yok yukarısıda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar