dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Telefonu geri gönderdiler. Muhattap yok. Nereye yazsam sonuçsuz cevap bile atmıyorlar. Ne yapmam gerekiyor. Tüketici hakları mahk. uğraştırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Telefonun halini merak ettim. Foto atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Güncelleme gelmiş bugün yükledim ama sonra kurarken hata verdi. İşte tekrar yükleyip kurmayı deneyin diyor gene denedim ama olmadı. Benzerini yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: Sonra Ayfon alın diyince biz kötü oluyoz, şuraya bak alayı hatalı sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Yaa bırakın Allah aşkına şu iPhone sevdasını bende bu telefonu almadan önce yıllarca iPhone kullandım ama Xperia Z'den memnunum. Güncellemeyi PC Companion üzerinden yaptım, sizde de öyle bir sorun olursa deneyebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sony servise mail attım tek dedikleri şey teknik servis kullanıcı hatası olduğuna karar vermiş olup karar nihaidir. başka bir bok yok dingillerde neye göre karar verdin diyorum yok. dışarıdan darbe izi yok nasıl kullanıcı hatası diyorum yok herif bi de utanmadan ya ilk defa bize böyle bir şey geliyor eğer diğer kullanıcılardan da gelseydi biz o zaman onu üretim hatası olarak yapardık diyor. internette bir araştırdım onlarca kişide aynı problem. Basınçtan patlıyor ekran bu kadar basit. hadi ekranı da siktir ettim. Ulan arka kapak kendiliğinden açıldı batarya şişmesi var. Götüme mi soktum da sarj ettim? taktık sarj ettik orjinal aletiyle neyi kullanıcı hatası nefret ettim Sony'den 200 tl ye yaptırıp satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Hangi servise gönderdin? Bide Ekşi'de aynı sorunları yazanda sen misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 evet benim :) Bakırköy KVK ya verdim zaten tek yetkili onlarda arvato teleservice e göndermiş yüksek onarım merkezi. delirdim resmen ya inanılmaz kararlılıkla savunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Anladım sanırım sadece tek yetkili servis olarak Arvato bakıyormuş. Benzer şekilde bende servise göndermeden önce yorumları okuyup tırsmıştım. Benim bataryam epeyi kötü duruma gelmişti bende yorumlardan dolayı direk kendim götürüp teslim etmek yerine Turkcell Platinum'u aradım. Geldiler kapıdan teslim aldılar sonrasında da 1 hafta içerisinde teslim ettiler. Sana böyle sorunlar çıkardıkları için üzüldüm valla 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben çok pişman oldum açıkcası telefonu alacağım sırada 1400 tl ye bulmuştum garanti vs durumlardan tırstığımdan gittim 1800 tl ye sony den aldım hiçbir işe yaramadı. Hayır her şeyi geçtim tutumları inanılmaz rahatız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Sıkıldım satacam diyen varsa talibim 2 aylık htc windows 8s var bende üzerinede para verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 dusuncelihayvan said: ben çok pişman oldum açıkcası telefonu alacağım sırada 1400 tl ye bulmuştum garanti vs durumlardan tırstığımdan gittim 1800 tl ye sony den aldım hiçbir işe yaramadı. Hayır her şeyi geçtim tutumları inanılmaz rahatız edici. tüketici mahkemesine git abi, biz 3. dünya ülkeisyiz diye böyle davranıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bugün update gelmiş yine. Fena şeyler yazmıyor. Bakalım kullanırkenki etkileri neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benim ekranın içi durduk yere çatladı lan.çok anlamsız ne yere düştü nede başka bişi oldu ama iç ekran çatladı dokunmatik çalışmıyor niye oldu lan bu şimdi durduk yere.garantiye götürsem kullanıcı hatası mı derler acaba asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 benim de şarjım çok az gitmeye başladı yakın bir zamana kadar sabah full çıkıyordum akşam mesai bitene kadar anca %50 lere geliyordu. Çok az kullanmayla Şimdi %20 lerde zor kalıyor. Yine az kullanmayla Napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Z3 siparis ettim. Cumaya kadar ulasir elime. Heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 nick post uyumsuzluğu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 paspatur said: benim de şarjım çok az gitmeye başladı yakın bir zamana kadar sabah full çıkıyordum akşam mesai bitene kadar anca %50 lere geliyordu. Çok az kullanmayla Şimdi %20 lerde zor kalıyor. Yine az kullanmayla Napmak lazım? garantisi varsa götür 2 3 saatte bitiyor de değiştirsinler ya (başka bi aksilik yoksa tabi arkada mediaserver çalışması falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Dworgian said: nick post uyumsuzluğu =/ Simdiye kadar hep ayfon kullandim. Degisiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 z3'dan cok memnunum. 1- 20mp kamerasi mükemmel. 2- Sarji aktif kullanimda 1 gün icinde bitiremedim henüz. 45 dakikalik dizi %10-15 sarj yiyo. 4s'den sonra kendimi öyle mutlu hissediyorum ki Sarj konusunda. 3- 5,2inc ekrani harika. 4- Android cok iyi calisiyo. Gayet hizli ve takilma yasatmiyo alet. 5- Su gecirmeme özelligi de harika. Havuzda, banyoda ve yagmurda test etme sansim oldu. Kapaklar cidden ise yariyo:) Cok memnunum su an icin. 1000€'luk iphone yerine 600€'luk sony xperia z3 aldigima pisman degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Havuzda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Havuza gir havuza. Bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ayfon said: Cok memnunum su an icin. 1000€'luk iphone yerine 600€'luk sony xperia z3 aldigima pisman degilim. Ayfon nerede 1000 euro ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Bizim bir arkadas z3 compact almis. Alet cok hosuma gitti. Sanirim, normal z3 le arada 1gb ram farki ve 500mah batarya farki var. Geri kalan hersey ayni gozukuyor, 4.6" boyut icin cok iyi geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Xaenin said: Ayfon said: Cok memnunum su an icin. 1000€'luk iphone yerine 600€'luk sony xperia z3 aldigima pisman degilim. Ayfon nerede 1000 euro ya? Ayfon 6+ 64gb neredeyse 1000€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar