PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 camera zoom fx ses tuşlarına atama yapıyor fotoğraf için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 power buttona ayarlanabiliyor çift tıklamaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 onu çözemedim ara ara basıyor ama genelde dokunmatik çalışmıyor ben beceremedim genelde video çektim veya zamanlayıcı ile fotoğraf çektim gülümseme moduda kullanılabiliyor. aslında lock tuşunu denklanşöre dönüştürecek bir şey olsa mükemmel olur fotoğraf çekmek zor. Benim sorunum bu arada ekranda henüz film yok. telefon cebimdeyken kulaklık ile çağrıya cevap verdiğimde bacağım çağtı bitir tuşuna basıyor sanırım hep kapanıyor arama. Film olunca düzeliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Son güncelleme ile birlikte telefonda hız olarak bir yavaşlama hisseden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dusuncelihayvan said: onu çözemedim ara ara basıyor ama genelde dokunmatik çalışmıyor ben beceremedim genelde video çektim veya zamanlayıcı ile fotoğraf çektim gülümseme moduda kullanılabiliyor. aslında lock tuşunu denklanşöre dönüştürecek bir şey olsa mükemmel olur fotoğraf çekmek zor. Benim sorunum bu arada ekranda henüz film yok. telefon cebimdeyken kulaklık ile çağrıya cevap verdiğimde bacağım çağtı bitir tuşuna basıyor sanırım hep kapanıyor arama. Film olunca düzeliyor mu? kılıf kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Baluu said: Son güncelleme ile birlikte telefonda hız olarak bir yavaşlama hisseden var mı? evet bana da birazcik yavaslamis gibi geliyo telefon 4.2 den sonra. Bi kac yerde, sonynin sictigini, ama yakinda yeni bi updatele duzelteceklerini falan yazmis kullanicilar. Bekliyoruz sanirim su an sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yavaşlama var. Bazen takılıyor saçma sapan şekilde ama oyunlarda yok menü geçişlerinde falan takılma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Baluu said: Son güncelleme ile birlikte telefonda hız olarak bir yavaşlama hisseden var mı? Evet ciddi şekilde bir yavaşlama var. Özellikle albümü açarken, menü geçişlerinde ve bir kaç oyunda. Güncelleme öncesi akıyordu telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 anlaşılan genel bir problem, kısa zaman içerisinde çözülmesi dileğiyle. bu arada screen shot alamıyorum sanırım ben becerememiş de olabilirim tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 power ve ses kısma tuşuna aynı anda basman gerekiyor ss almak için. 2 önceki sayfada ben de beceremediğimi söylemiştim, çözümü öyleymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 tamam almayı başardım... ses kısma tuşu ile iyice sesi kapattıktan sonra power ve ses kısma tuşuna basılı tutarsan 2-3 sn alıyor. çok saçma olmuş, power menusundeki yerini geri istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bugün iki farklı elektronik markette iki farklı "MHL to HDMI adapter" denedim. İkisinde de görüntüyü TV ye veremedim. Yani çalışmadı. Bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Tamam hallettim Şunu 29TL ye Satürnden aldım. Çok deli uygun fiyat. Hatta fiyatta hata olabileceğini düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bataryayla ilgili bir sorun yaşanıyor. Buradan sizleri de uyarayım. Cihazı kapatıp açtıktan sonra şarj oranında artış oluyor. Mesela %30 lar gibi kapatıp açıyorsunuz %50 lere fırlıyor. Fakat tabi ki aslında bir artış olmuyor. Ve bu aradaki fark nedeniyle tel tekrar %20 lere falan geldiğinde şarjı bitmiş oluyor ve kapanıyor. Bazı cihazlar bu şekilde kapanmış ve bir daha açılmamış. Kapatıp açtıktan sonra şarjda bir artış görürseniz telefonu şarj edin. Sony yama yapacakmış bu sorun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya ben de kamerada bir problem oluştu. İnternetten biraz araştırdım ama kimisi yazılım kaynaklı olduğunu kimisi ise telefonlarda arıza olabileceğinden bahsetmiş. Kamera ekranında siyah noktalar var 5-6 tane yeni oluştu bunlar ve çektiği fotoğraflarda da çıkıyor. Ekranda kamera açık değilken herhangi bir nokta vs yok. Böyle bir problem ile karşılaşan ya da sorunun nasıl çözülebileceği hakkında fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kamera lensi toz almıs muhtemelen servise göndericen mecbur, değiştirip geri vercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 normal sim karti olmuyor sanirim. illa micro sim karti lazim degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abim almış beğenmedim telefonu iphone'dan sonra yavaş geldi ekran geçişlerinden klasik android takılmaları falan.. bi de kaba anasını satiyim eşşek kadar telefon yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Müzik olayını ne yapıyorsunuz? Uyuz olduğum bir durum var. PC den atıyorum mp3leri onları da youtube üzerinden indiriyorum zaten :) bunlara albüm içeriği nasıl indirebiliriz? albüm içeriği indir diyorum ancak bulamıyor. Albüm kapağı falan çıksın istiyorum ekranda ama yükleyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 MediaGO kur Sony Pc Companion dan. Librarye at koyacagin muzikleri. Sarkilari sec, sag tus yap, get missing properties. Eger yanlis bulursa album kapagini vs. , sag tus yapip properties den sarki ismini ve sanatciyi elle gir, sonra tekrar get missing properties yap. Bazen algilamiyor veya yanlis algiliyor cevirdigin convertera gore degisiklik oluyor. Winamp aynisini yapabiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Çok teşekkürler :) Son bir soru daha. Minion rush oyunun yükleyebilen var mı store dan? Oyun takılıyor ve çalışmıyor sanırım androidte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bu haftasonu ilk defa su altında çekim yaptım, ÇOK iyi çekiyor. Ses hariç tabi ki, ses çatırçutur doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bunun ultra'sını alcak var mı muhtemelen elimdekini satıp ultra alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Xaenin said: Bu haftasonu ilk defa su altında çekim yaptım, ÇOK iyi çekiyor. Ses hariç tabi ki, ses çatırçutur doğal olarak. peki ekran koruyucusuyla mi soktun? Jelatin mi ne onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 onu çıkartmadınız mı siz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar