Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd işlemci için sessiz fan

Tron

Öne çıkan mesajlar

selamlar

amd phenom II x4 be 965 işlemcimde üzerinde stock fan bulunmakta. Bilgisayarda hiç bir işlem yapmadığım halde fandan çok yüksek ses geliyor. hatta oyun oynarken yan odadan (bu nedir abi böyle yeter şeklinde yorumlar alıyorum) şikayet geliyor.

anakartım gigabyte ga-790xta-ud4
AM3 Soketli

internetten fanlara baktım, epey çeşit var. fakat hangisi sessiz çalışır bilemedim :( Yardımcı olmanız dileği ile ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bende http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987#allImages almayı düşünüyorum da montajdan gözüm korkuyor ,baya büyük geldi gözüme ,çok kere eski tip fan söküp takmışlığım var ,takabilir miyim ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

evet az önce tamamladım montajı ,çok zor değilmiş evet ,zaten içinden çıkan kağıtla hiç bu işten anlamayan biri bile yapabilir ancak şöyle bir avantajım oldu ,sanırım kasada thermaltake olduğundan arka tarafında tam fanlık boşluk bırakmışlar ,yani anakartı sökmeye gerek kalmadı ,o açıdan rahatlattı tabi ancak kasa çok büyük olmadığından parmakları soka soka baya zorladı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...