Tron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 selamlar amd phenom II x4 be 965 işlemcimde üzerinde stock fan bulunmakta. Bilgisayarda hiç bir işlem yapmadığım halde fandan çok yüksek ses geliyor. hatta oyun oynarken yan odadan (bu nedir abi böyle yeter şeklinde yorumlar alıyorum) şikayet geliyor. anakartım gigabyte ga-790xta-ud4 AM3 Soketli internetten fanlara baktım, epey çeşit var. fakat hangisi sessiz çalışır bilemedim :( Yardımcı olmanız dileği ile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 fanın kendisine bir işlem yaptın mı abi? bir parça yağ çok şeyler çözüyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aynı işlemciyi kullanıyorum. o ses nasıl bir şeydir bilirim. sunbeam core contact freezer en iyi f/p oranına sahip fan. ben araştırırken en çok o tavsiye ediliyordu donanım guruları tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 core contact duruyo mu hala ya (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 donanım gurusu dedik sahibi geldi. geçen sene en çok satılan en popiler soğutucuydu. ne bileyim soğutucu piyasasının her sene yenilendiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sunbeam tam f/p bulursan direk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bulunmuyor ya, ben de aynı dertten muzdaribim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aynı stok fan var bende de 975 benimki alt komşu şikayete gelecek o derece ses çıkıyor üşenip bir türlü değiştiremedim takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 asfadkjafada, amd kardeşliği ya. abi felaket bi ses, resmen uçak motoru.. donanım guruları bi el atsın yahu, ben de iki gün önce fln baktım donanımhaber'den oradan baktıklarımı da koyayım bugün yarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sunbeam bulabilinebilseydi keşke. o kadar rahat ettim ki anlatamam. sesi çıkmıyor artık namıssızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yaw aynı işlemci var stokla ama bana çok gibi gelmiyor? Gerçi alt kattakilerin bebeği güdük kalmış diyolar, 965in bunda payı varmı bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Aynı işlemciden almıştım. Ses e dayanamayıp Thermaltake Contac 29 aldım püfür püfür takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 AMD X4 955be bendede var stok fan allahım nasıl sestir bilinmez, şunu kullanıyorum fiyatına göre çok iyi THERMALTAKE CL-P0579 Contac30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben de tavsiye edebilirim bu thermaltakeleri.zerre ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 muthis bi fan tartismasiz, hem sessiz hemde pufur pufur http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 greenpeace'in önerisi cazip geldi. montaj olarakta diğerlerine nazaran daha kolay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bende http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987#allImages almayı düşünüyorum da montajdan gözüm korkuyor ,baya büyük geldi gözüme ,çok kere eski tip fan söküp takmışlığım var ,takabilir miyim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Buna benzer bir tanesini, lga 775 için takmışlığım var. Takmak pek problem değil ama moboyu tamamen sökmen gerekiyor. En büyük sıkıntısı o. Onun dışında gayet pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 evet az önce tamamladım montajı ,çok zor değilmiş evet ,zaten içinden çıkan kağıtla hiç bu işten anlamayan biri bile yapabilir ancak şöyle bir avantajım oldu ,sanırım kasada thermaltake olduğundan arka tarafında tam fanlık boşluk bırakmışlar ,yani anakartı sökmeye gerek kalmadı ,o açıdan rahatlattı tabi ancak kasa çok büyük olmadığından parmakları soka soka baya zorladı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aynı şey benim içinde geçerli kasanın ön tarafında bulunan fan yan odadan duyuluyor hangi tür yağ kullanmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 makine yagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar