Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bu arada oyun baya ucuz aslında. %50 indirimle 20 liralık platinium alınca baya bişeye yetiyo. warfraemeler 250-300 civarı. az bulunan itemlar upgrade icin falan kullandığın 20 plat. 20 liralık plat aslan ömür boyu yeter o tür seylere inv upgradee falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Farm eskiye nazaran yok gibi bir şey. Silahlar için öyle en azından. Wf ben parayla bundle fln alıyorum adamları desteklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 valla o raddeye getirmedi oyun beni ash frameini istiyodum değişik olarak bi tek, excal la oynuyodum zaten late game de falan baya valid di tam ash i farmlıyacağım gün çıkan patchde gittiler dropunu abuk subuk bişeyle değiştirdiler eeehterabeah diyip sildim o gün oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 BP'ler baya çok düşürüyor aslında ya. veya bilmiyorum ben ne yaptığımı bilmediğim için öyle düşünüyor olabilirim. baya prime wf bp birikti tower runlarından. ps4'de oynamanın en kötü yanı social featleri kullanmak çok zor ya. derelict ve tower yapacak adam bulamıyorum. gamepad ile yazı yazmak lolno. komüne girmek gerek oradan sesli chat yürümek gerek. var mı ps4'de oynayan pati ahalisi. equinox ve saryn otuzladım. ileri modlar gerekiyor onları da derelict veya tower'dan almak gerek işte. random invitelar dışında giremiyorum tek başıma. 3-4 kişi olsak akardı. saryn bu arada çok zevkli ya. tavsiye ediyorum herkese. spore atıp, range + extended range ile kanser gibi yayılıp popcorn gibi patlamalarını izlemenin verdiği haz çok farklı. o ses, anlayamazsınız. equinox'un maim op as fuck ama o kadar keyifli değil. biraz daha no brainer kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ignis yaptım dün, controller titreşim geribildiriminden elim uyuştu iki kere ahdsausdhas baya eğlenceli silah ama ateş effecti çok kısa kalıyor, 30 metreye gidiyor grafik 3 metrede falan kesiliyor. 30 metre gitse de saçma olurdu ama böyle garip bir yerde kalmış. modlayınca baya ilah olacak gibi. single target meh ama choke pointlerde şiir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ignis güzel bide acısını ayarlarsan bubblelardan geciyo garip bi sekilde dmg veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 duvarlardan da geçiyor ya büyük ihtimal ondandır, kapılı kapıya ateş edersen arkasındakiler ölüyor asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ya bole yakından deilde orta mesafeden direk adama deilde bubbleın kenarlarına atarsan dmg vuruyo. muhtemelen direk ortadan cıkan bi vektoru hesaplıyo buble'a capıp carpmıyomu diye ama dmg'ı cone'la veriyo, haliyle bubbleden geciriyosun. direk adama sıkarsan bubble'a takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gördüm onun videosunu adam sol üst ucuna sıkıyordu hep, direkt içindeki öldürüyordu. ya rare modlara erişmem gerek, onun içinde void yapmam gerek. uğraşıp bir komüne giremedim bir türlü. bot gibi oynuyorum qq. https://www.youtube.com/watch?v=KM3nk8L27Ls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bende solo yapıyom herseyi voidleri clan dojoyu, bende baya research falan var istiyosan gel. hangi mod laızm vardır belki fazla bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ps4'deyim abi ben, xplatform yok. trade falan yapamıyoruz. versiyon farkı var. ps4 2-3 versiyon geriden geliyor. major patchlerde geçiriyorlar, ara patchleri pc'de test ediyorlar. solo nasıl oluyor void? götünden kan almıyorlar mı? hangi frame ile oynuyorsun? t1 defense fln mi yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ha pardon, senın buraya girmen yasak doru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Atlas, valk, rhino böle dayanıklı frame'lerle t3 yapıyorum güzel güzel. Primary t3'te hek kullanıyorum kesin, hem deli dmg hemde justice'le heal geliyo, stun ediyo arada sırada cillop gibi silah. frame'den cok silah meselesi. t1-2 her türlü yapılıyo, armor'ı düsük framelerle biraz dikkat etmek gerekiyo tabi. bi dene gözün korkmasın, benim korkuyodu sonra biraz denedim baktım oluyo güzel güzel. Ha seyleri yapmak zor tabi, t3 def t3 survival. hani yapıyosunra 3-4 cycle anca, sonra zor. yapan vardırda bende yok o modlar itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tamam t1 defense ve survival dışında deneyim. ya aslında equinox ile maim açılı gezer yine yaparsın, bütün map'i temizliyor da öyle oynamaktan hiç zevk almıyorum. ez mode tuşuna basıyorsun resmen. d3'de tek tuş, no brainer ama yok eden buildler gibi. saryn ile spore atayım böyle popcorn gibi patlasınlar istiyorum ama zorluk belli bir yeri geçtikten sonra 1 sn lik hatada patlatıyorlar. baya sinir yapıyorum. inanılmaz hızlı ölüyorsun. rare modların olmamasının çok etkisi var tabii, modlar top level değil falan falan. neyse deneyeyim. rare modlar için dojoyu mu yoksa void mi peki? overall hangisi daha iyi progress anlamında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dojo mod vermez, derelict demek istedin herhalde? toplamadıysan önce nightmare modları topla. hellshamber, splitchamber, armored agility. derelictten mod almak icin malus veren keylerle gezmek gerekiyo, hani zor deil ama daha cok zaman alan bi iş. void treasure roomlardan dusen modlar artık bi sürü yerden düşüyo, mod icin sart deil void. daha cok mat ve prime icin lazım. zaten orasıda raid yapmıycaksan endgame. ha bu arada pc ile ps4 dropları farklı. bi kontrol edersin. bide bu sitenin ps4 için olanı vardır, kesin bi yerdehttps://deathsnacks.com/wf/ vauban falan bekliyosan veya nitrait veya ne bileyim işte, bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 derelict demek istedim aynen, nightmare modlar oradan mı düşüyordu? aaa ulan tamamen farklı bir konseptmiş. ben bu derelict odalarından düşenler sandım. şimdi okudum ne olduğunu. hiçbir planetta bütün görevleri bitirmemiş olmam http://media1.giphy.com/media/6OWIl75ibpuFO/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 derelick corrupted, nightmare nightmare. earthu toplarla vayn hek mi ne onu yaparsın hep aktif oluyo millet neurode farmladığı icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ok anladım, ben ilk başta nightmare odaklanayım, biraz nm topladıktan sonra solo derelictlere girer corrupt toplarım sonra go go go void. raid zaten ps4'de yapılamaz diye düşünüyorum, 4 kişi defense de bile zergde fps düşüyor, 8 kişi sanırım raidler patlar direkt ki yapma isteğim de yok, destinyde yaparım raid yapacak olsam çok iş gibi geliyor. bana 1 kere nightmare eventi denk gelmişti, sadece o eventlerden alınabiliyor sanıyordum. adamlar o kadar yıldır geliştiriyor oyunu hala oyuncuya bilgi aktaramıyorlar kalbimi kırıyorlar. nightmare nereden düşer, corrupt nereden düşer, nedir ne değildir insan bir tutorial bir şey koyar di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 evet oyun ici bilgi baya az. hanı pcde oynayınca zaten arkada warframe.wikia acık ama ps4'te kassar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ya benim yanımda hep tablet var, youtube, forum, wiki fln hep bakıyorum ama şu ana kadar hiç "nightmare mod" lafı geçmedi oyun içinde mesela. durup dururken gidip wikiye nightmare mod nedir diye bakmıyorsun. youtuber adamın buildinde görüyordum wikide direkt o modu açıyordum ama hani dediğim gibi farklı bir tip olduğunu anlamıyordum, ben rare mod sanıyorum onları... doğrusu adamların betadaki hallerini falan düşündüğümüzde inanılmaz yol aldılar. bilgi aktarma işini de toplarlarsa şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 cüce trinity system satıyor musun? bende red veil+ meridian var bazı syndicate modlar vs eksik 1-1 trade yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 vardır herhal bakıyım bıraz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ignis'ı baya modladım, çok güzel silah ya hahaha. choke pointlerde kendimden geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 oynayanlar nickleri yazsında bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar