bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 oha 5% in altında sanırım dorp chance'ı baya iyi denk getirmişsin. yeni frame'de blood mage/necro/warlock tarzı bir şey. baya farklı bir şey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 martın ilk haftasında geliyor ışıklandırma değişiklikleri baya merak ediyorum overall nasıl değişecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://twitter.com/sj_sinclair/status/700888031331536896 şurada ucundan gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 şimdi fark ettimde mesanın ve lokinin atmalık bıcak pozları ne kadar iyiymiş ya. off oyunun bazı animasyonları cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 prime spira'yı baflamışlar crit chance ve crit mult üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 https://vine.co/v/i6bipZHd9ZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yeni frame mi bu bingildak said: https://vine.co/v/i6bipZHd9ZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bingildak said: https://vine.co/v/i6bipZHd9ZU nası bi akıcılık lan o. napmışlar oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 baya iyi ya steve'in çalıştığı yeni değişiklikler yeni frame aynen, baya enteresan bir şey geliyor. shield olmayacakmış. hp çalıp, hp ile büyü atacakmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 wfg de görüyordum şaka sanıyordum. cidden koyacaklar bunu yani http://i.imgur.com/8p4n3FI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yani belli ki mısır (ülke olan) temalı bir şeyler yapalım demişler ama nekros v2.0 olmuş. ayrıca o kalça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 değişik bir şeyler işte neden olmasın tipi nekrosa benziyor da gameplay'ı öyle olmaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yok ya şekline diyorum zaten. bilerek mi freak gibi yapıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 leagcy of the void oynayıp yapmıslar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 onu yapsalar yine neyse. ejderha temalı karakter yapmışlar, ejderhadan başka her şeye benziyor. bi sıkıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 wzderha chroma işte, baya ezderha gibi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 http://i.imgur.com/k8NZzlt.png :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kavat değildir kavastır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bugün şansa hem nova prime'ın son parçasını hem de ash prime'ın son iki parçasını düşürdüm :F Mother kimseyi derelict survival'a mahkum etmesin /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yeni patch çok iyi lan. hafta sonu büyülenmiş gibi oynadık. ışıklandırma değişiklikleri çılgın etkilemiş ambiyansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gelmişmi yeni grafikler? bu arada yeni framein base 2k hpsi var. baya bi baktım once nerde health barım bulamadım, meğerse 4568 falan yazıdğı garip geldi anlamadım health bar olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yeni frame'ı aldınız mı, quest kasıntı mı yoksa rahat rahat yapılıyor mu? duvar koymuşlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Benim iki parçam kaldı ama işim gücüm olduğundan, oyuna düzgün giremediğimden uzun sürdü. Yoksa 200 ducat ödüyorsun 3 kez falan belli bir düşmandan belli sayıda kesiyorsun o kadar. Son parça belki biraz uzun sürer. 5 6 tane juggernaut tarzı rare düşman isteyecek sanırım. Sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bingildak said: yeni patch çok iyi lan. hafta sonu büyülenmiş gibi oynadık. ışıklandırma değişiklikleri çılgın etkilemiş ambiyansı. Aynı anda kaç oyuna hype veriyon lan sende hani hayvan gibi PoE oynamıştınız bütün haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar