bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kötürümü karıştırmadan, master race bulky white'ımla yeni kubrow bastım invis olan geldi (tu) pempeyaz hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ya bugün müydü patch gelcekti oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 devstream'de öyle demişlerdi ama ertelenebilir falan diyolardı, normalde cuma gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hayatımı silkti oyun ya. kaç gün evden çıkmadım oynadım asdffgjhfj 2-3 gün çalışayım rapor alıp eve kapanıyım diyorum hala. off bi sürü silah basmıştım dün yatmadan. merak ediyorum hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bir de şu linki buraya koyalım dursun ya: prime drop locations OROKIN DERELICT DEFENSE Rotation C: TRINITY PRIME BLUEPRINT DUAL KAMAS PRIME HANDLE SOMA PRIME STOCK OROKIN DERELICT SURVIVAL Rotation C: BURSTON PRIME BARREL NOVA PRIME SYSTEMS BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT TOWER I CAPTURE ODONATA PRIME BLUEPRINT PARIS PRIME GRIP FORMA BLUEPRINT ANKYROS PRIME GAUNTLET LEX PRIME RECEIVER TOWER II CAPTURE ORTHOS PRIME HANDLE PARIS PRIME STRING FORMA BLUEPRINT ORTHOS PRIME BLADE VOLT PRIME BLUEPRINT NYX PRIME BLUEPRINT LOKI PRIME BLUEPRINT TOWER III CAPTURE BRONCO PRIME BARREL FORMA BLUEPRINT BRONCO PRIME RECEIVER DUAL KAMAS PRIME BLADE AKBRONCO PRIME LINK BURSTON PRIME BARREL LEX PRIME BARREL TOWER IV CAPTURE NYX PRIME SYSTEMS BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT BRONCO PRIME RECEIVER VOLT PRIME BLUEPRINT AKBRONCO PRIME LINK TOWER I DEFENSE Rotation C: VASTO PRIME RECEIVER ANKYROS PRIME BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT HIKOU PRIME STARS RHINO PRIME SYSTEMS BLUEPRINT TOWER II DEFENSE Rotation A: SOMA PRIME BLUEPRINT ORTHOS PRIME BLADE Rotation B: BURSTON PRIME STOCK PARIS PRIME BLUEPRINT Rotation C: FANG PRIME HANDLE BRATON PRIME STOCK LEX PRIME RECEIVER PARIS PRIME UPPER LIMB FANG PRIME BLUEPRINT TOWER III DEFENSE Rotation A: ANKYROS PRIME BLUEPRINT Rotation B: LEX PRIME BLUEPRINT PARIS PRIME STRING BURSTON PRIME BLUEPRINT Rotation C: BRATON PRIME BARREL BRATON PRIME RECEIVER FORMA BLUEPRINT ASH PRIME BLUEPRINT BRATON PRIME STOCK BO PRIME BLUEPRINT WYRM PRIME CEREBRUM TOWER IV DEFENSE Rotation A: FORMA BLUEPRINT LEX PRIME BLUEPRINT ORTHOS PRIME HANDLE WYRM PRIME SYSTEMS Rotation B: BRATON PRIME BARREL BRATON PRIME RECEIVER CARRIER PRIME SYSTEMS Rotation C: LOKI PRIME SYSTEMS BLUEPRINT NYX PRIME BLUEPRINT TRINITY PRIME BLUEPRINT ANKYROS PRIME GAUNTLET BOLTOR PRIME RECEIVER BURSTON PRIME RECEIVER HIKOU PRIME POUCH TOWER I EXTERMINATE SCINDO PRIME BLUEPRINT WYRM PRIME CEREBRUM FORMA BLUEPRINT BOLTOR PRIME STOCK TOWER II EXTERMINATE CARRIER PRIME CEREBRUM VOLT PRIME HELMET BLUEPRINT NOVA PRIME BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT ORTHOS PRIME BLUEPRINT RHINO PRIME SYSTEMS BLUEPRINT WYRM PRIME BLUEPRINT TOWER III EXTERMINATE NYX PRIME CHASSIS BLUEPRINT SOMA PRIME STOCK VASTO PRIME RECEIVER CARRIER PRIME CARAPACE RHINO PRIME BLUEPRINT NYX PRIME SYSTEMS BLUEPRINT TOWER IV EXTERMINATE KAVASA PRIME COLLAR BUCKLE FORMA BLUEPRINT ODONATA PRIME HARNESS BLUEPRINT BOLTOR PRIME BARREL RHINO PRIME BLUEPRINT VECTIS PRIME RECEIVER TOWER IV INTERCEPTION Rotation A: CARRIER PRIME BLUEPRINT AKBRONCO PRIME BLUEPRINT LOKI PRIME BLUEPRINT Rotation B: VECTIS PRIME BARREL HIKOU PRIME BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT Rotation C: WYRM PRIME SYSTEMS SOMA PRIME BARREL FANG PRIME HANDLE LEX PRIME RECEIVER PARIS PRIME GRIP BO PRIME HANDLE FORMA BLUEPRINT TOWER I MOBILE DEFENSE RHINO PRIME HELMET BLUEPRINT VECTIS PRIME BLUEPRINT BOLTOR PRIME STOCK FORMA BLUEPRINT TOWER II MOBILE DEFENSE BURSTON PRIME BLUEPRINT NYX PRIME HELMET BLUEPRINT RHINO PRIME HELMET BLUEPRINT BRATON PRIME BLUEPRINT VASTO PRIME BARREL BO PRIME BLUEPRINT TOWER III MOBILE DEFENSE VECTIS PRIME STOCK TRINITY PRIME SYSTEMS BLUEPRINT SCINDO PRIME BLADE FORMA BLUEPRINT BOLTOR PRIME BLUEPRINT SOMA PRIME BARREL BOLTOR PRIME BARREL TOWER IV MOBILE DEFENSE BO PRIME HANDLE KAVASA PRIME COLLAR BLUEPRINT VASTO PRIME RECEIVER FORMA BLUEPRINT BOLTOR PRIME BLUEPRINT TOWER I SABOTAGE SCINDO PRIME HANDLE ODONATA PRIME HARNESS BLUEPRINT HIKOU PRIME STARS NOVA PRIME BLUEPRINT ODONATA PRIME SYSTEMS BLUEPRINT VASTO PRIME BARREL TOWER II SABOTAGE NYX PRIME HELMET BLUEPRINT LOKI PRIME BLUEPRINT HIKOU PRIME BLUEPRINT BRONCO PRIME BLUEPRINT WYRM PRIME CARAPACE HIKOU PRIME POUCH TRINITY PRIME HELMET BLUEPRINT TOWER III SABOTAGE LOKI PRIME HELMET BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT SCINDO PRIME BLADE LOKI PRIME SYSTEMS BLUEPRINT ANKYROS PRIME BLADE RHINO PRIME SYSTEMS BLUEPRINT WYRM PRIME CARAPACE FORMA TOWER IV SABOTAGE LOKI PRIME HELMET BLUEPRINT NYX PRIME SYSTEMS BLUEPRINT CARRIER PRIME SYSTEMS FORMA BLUEPRINT LOKI PRIME CHASSIS BLUEPRINT KAVASA PRIME COLLAR BAND ASH PRIME HELMET BLUEPRINT NOVA PRIME HELMET BLUEPRINT TOWER I SURVIVAL Rotation A: BO PRIME ORNAMENT ODONATA PRIME SYSTEMS BLUEPRINT Rotation B: No Prime Drops Rotation C: SCINDO PRIME HANDLE PARIS PRIME UPPER LIMB VOLT PRIME SYSTEMS BLUEPRINT PARIS PRIME LOWER LIMB BURSTON PRIME STOCK NOVA PRIME HELMET BLUEPRINT TOWER II SURVIVAL Rotation A: AKBRONCO PRIME BLUEPRINT PARIS PRIME LOWER LIMB FORMA BLUEPRINT Rotation B: SOMA PRIME BLUEPRINT FANG PRIME BLADE HIKOU PRIME BLUEPRINT Rotation C: BURSTON PRIME RECEIVER SOMA PRIME RECEIVER PARIS PRIME BLUEPRINT ASH PRIME CHASSIS BLUEPRINT ANKYROS PRIME BLADE BRONCO PRIME BLUEPRINT TRINITY PRIME CHASSIS BLUEPRINT TOWER III SURVIVAL Rotation A: FANG PRIME BLUEPRINT FANG PRIME BLADE Rotation B: VECTIS PRIME BARREL LEX PRIME BARREL VOLT PRIME HELMET BLUEPRINT Rotation C: BO PRIME BLUEPRINT CARRIER PRIME BLUEPRINT VOLT PRIME CHASSIS BLUEPRINT ASH PRIME SYSTEMS BLUEPRINT RHINO PRIME CHASSIS BLUEPRINT DUAL KAMAS PRIME BLUEPRINT NOVA PRIME CHASSIS BLUEPRINT FORMA TOWER IV SURVIVAL Rotation A: ASH PRIME CHASSIS BLUEPRINT BO PRIME ORNAMENT Rotation B: ORTHOS PRIME BLUEPRINT BOLTOR PRIME RECEIVER RHINO PRIME CHASSIS BLUEPRINT Rotation C: LOKI PRIME HELMET BLUEPRINT BRATON PRIME BLUEPRINT FORMA BLUEPRINT ODONATA PRIME WINGS BLUEPRINT VASTO PRIME BLUEPRINT LOKI PRIME CHASSIS BLUEPRINT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sen silahı falan bırak da second dream'ı yap, second dream'ı yapmadığın ve oyunda geçirdiğin her dakika focus kaybediyorsun. bununla başlıyosun: http://warframe.wikia.com/wiki/Natah https://www.youtube.com/watch?v=lgsBZhfrzSQ 1:20'den sonra buluyor adam. uranus'da su altında geçen bölümlerde random çıkıyor. garip bir sesi var, duyunca anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Olm harbi dehşet kasıyorum şu anda kafayı yiycem ahhaa rapor yazmam lazım. Pazar evde değildim de ctesi bingil la sağolsun baya gezdik dolaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yenı kılıc tatlı olmus, bekliyodum zaten n ezamandır rapier tipli bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 damajı nasıl denedin mi bu arada hepiniz kulstar yapın ya, oyundaki en eğlenceli silahlardan biri https://www.youtube.com/watch?v=41BLfsS4ohc kendini öldürüyorsun ama ona göre risk alarak oynayın hahaha havaya bullet jump yapıp, aim alırken glide süresinde ölüm yağdırmak + radiation ile birbirine kırdırmak priceless lethal ile jolt basayım ben de ya, bende yoktu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Daha 30 lamadım ama unranked base dmgı baya iyi geldi bana. coğu swingin iki kez falan saldırıyo cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 oyunda radiation damage = kardeşi kardeşe kırdırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kopek questi onemli mi ? blueprinti alip mor tastan almaya cikacaktim ki her gun %10 geberiyormus diye okudum gunde 45 dk kilic sallar cikarim diye giriyorum, tamagociye bagliyorsa ugrasmayacagim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yok o kadar onemli deil, ucusan seylerden yaparsın ilerde olur biter. ha ama yapınca güzel oluyo tabi kopecik sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Evet başladı mod düşüyor. 18 tane yeni mod eklemişler. On cast, while aiming fln affixli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Fly said: kopek questi onemli mi ? blueprinti alip mor tastan almaya cikacaktim ki her gun %10 geberiyormus diye okudum gunde 45 dk kilic sallar cikarim diye giriyorum, tamagociye bagliyorsa ugrasmayacagim hic istediğin zaman statise koyabiliyorsun hayvanı. loyality ve health kaybetmiyor ordayken, ama ordan ayılması yarım saat falan sürüyordu sanırım, çıkartmak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yeni modlar: http://i.imgur.com/gI3xpEs.png http://i.imgur.com/O6pOCFL.png http://i.imgur.com/ccvab7j.png http://i.imgur.com/Xh6EKou.png drop table ve şanslar da burada http://imgur.com/a/retB2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 acolyte mekanikleri: The Hunt on the Acolytes is a Part of the currently progressing Shadow Depth event. Acolytes are have betrayed the Lotus and their Tenno brothers and sisters to join the Stalker on their way of Vengance. Acolytes can be tracked via the Acolyte tab, which can be found on your Navigation. Acolytes seem to have a behavior in which they stick to a certain planet and rotate between certain missions, so keep in mind where you have seen a acolyte before because when the Location is unknown, you might find him in one of those again. When the Location of an Acolyte is unknown, then the Acolyte has reset (after every full hour) its position and might has changed to another mission. when the Acolyte has been found by one player, the location is revealed to All players globaly in the Acolyte Tab. The Acolyte can be found in a mission when Alad V is mentioning that an Acolyte is hiding within that mission. The Spawn Mechanic of the Acolyte is following: When a mission with an acolyte within is started, the Acolyte is Bound to a specific random room on this mission, when this room is entered, the Spawning of the Acolyte is triggered, the lights will flicker, the dialoge will roll and the Acolyte spawns. This room can be everything, from a sideroom, to a big open area, just remember to check all the side rooms on the way of clearing your objective and youre good to go. Happy Hunting Tenno. Sidenote: Ivara cant Pickpocket Acolytes and Nekros cant desecrate unless killed due to glitches. 4 tane mod hala gizliymiş, final event'e sakladıkları söyleniyor. 4 boss u kesince +1 boss gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ben yeni modları beğendim. klasikleşmiş weapon buildlere yönelik şeyler sayılmaz ama farklı build imkanı sağlıyor. zaten weapon aimle kullanıyordum ben hep machinegun tarzı olan silahları, onlarla bi şeyler deneyebilirim. özellikle fire rate olanları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 shotgunlar biraz patates geldi ya http://warframeprime.com/warframe/wp-content/themes/warframeprime/images/warframe-mods/warframe-mods-shotguns/ShotgunSpazz.png varken reload condition'a falan hiç girmem cc - cd olanlar iyi de drakgoon çok zayıf crit konusunda. 7.5% ne bazı. https://i.ytimg.com/vi/v_VQKJR5atE/maxresdefault.jpg 10% muş dreadle crit dmg + crit chance saçmalayabilir. 25% red crit'ı var zaten, onu 40%a fln çıkarıri bi de crit dmg eknecek. 100k atar çok net. blood rush ı beğenmedik ama baya iyiymiş aslında crit ağırlıklı silahlarda saçmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 crit chance modlar çok anlamlı gelmedi zaten bana. eğer silah default crit chance'i yüksek gelmiyorsa 2-3 mod crit arttırmaya harcanmaz, harcanmıyorda zaten damage modları abanlıyıro. criti iyi ise dred tonkor gibi tek modla zaten deli gibi crit chance elde edebiliyorsun da... asıl konu mevcut crit chance + crit damage abanılmış ve dread tonkor gibi silahlara bu yeni criti damage modları abanılabilir ve saçma sapan damageler çıakbilir dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Tetra bastim, ama assult riflelar ile barisamadim bir turlu. Sonicor deneyen var mi? bugun onu yapim diyorum, pek leziz sidearm gibi duruyor videolarda. Yeni kartlardan Dread veya Tonkor icin crit dmg yi kesin deneyecem hehe. Bir kac gundur Ivara ile oynuyorum, tam bir predator. Utility arrowlar baya eglenceli. Spy missionlarda hayat neredeyse Loki kadar kolay. Zipline yaratmak sahane dinamikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 sonicor utility olarak kullandım ben, onun gibisi yok. inanılmaz bir blast itişi var. atıyorum obj'e düşman geldi, capliyor. atıyorsun uçup gidiyor asdasd. aynı şekilde melee oynarken cluster a girerken sonicor ile dağıtarak giriyorsun, yerde 2 tanesine coup de grace çakıp devam ediyorsun. cluster'a girene kadar hırpalanmanı engelliyor. onun dışında ölümcül mü bilmiyorum. bende 700 plat fln kaldı framelere harcayamıyorum. indirim denk gelirse ivara, equinox basıcam ama plat alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hehe okeydir Sonicor tam aradigim sidearm gibi o halde. Ivarayi ben grind etmesi ugrastirir diye bastim aldim, birde enteresan gelmisti konsepti. Endgamede nasil bimiyorum, ama group play'de utility olarak baya ise yariyor, soloda zaten hayat kolay. Loot calmak ile pek ugrasmadim, Unrealda'ki redeemer roketi gibi attigin oku kontrol etmene yarayan abilityde pek kullanmadim, ama invis bubble arrow, sleep arrow, zipline guzel. Spy missionlarda sacma sapan akrobasi isteyen yerlerde zipline atip elini kolunu sallayarak geciyorsun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ivara equinox chroma bunlar para vermelik ya, o farm kanser eder adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 oyunun mobile app'i harikaymış ya. login olup direk kubrowla ilgilenebiliyorsun, craftlarını claim edip yenisini basabiliyorsun, buildini falan değiştirebiliyorsun falan. alertlere bakabiliyorsun. baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar