Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loadout

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Certhas said:

quake ile karşılaştırılmış ama pek aynı değil. quake in arena tasarımları kendi başına yeter.

the longest yard quake3 betasında oynadığım ilk harita, bununla beraber aşık olduğum haritalardan birisi unreal tournament two towers haritasıdır. q3 te fatal instict haritasında o zamana kadar hiç düşünülememiş sis efekti kullanılmıştı bunun gibi yaratıcı fikirler akılda kalıcı oluyor.

loadout maplerinde iki kaya, bir köprü koymuş koş ve ateş et.

burda ne yiğitler rail kurşunuyla ölmeyip sekerek uzay boşluğuna yuvarlanıp gitti
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum valla abi bende boost olduğu için blute baya hızlı birikiyor, kendi çapımda deniyorum :) başka bir yerden kopyalamadım hiç

beam, pyro standard, recon mesela hala long range'im. baya efektif. sniper'a geçecem bunun için rifle, long scope, sniper barrel olarak.

secondary olarak shotgun yaptım hem rifle denedim hem pulse, denk getirirsen 30-50% arası vuruyor baya hoşuma gitti. bundan önce heavy barrel, tekli heavy dmg pyro rocket kullanıyordum. denk gelmese bile pyrodan baya vuruyordu sonra primary geçiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

sniper için sniper barrel, bolt action trigger gerekiyor sanırım. teslanın olayı yan yana target varsa 20% sini falan yanındakilere de vuruyor ama tek targetta işlevsiz. pyro splash dmg'dan dot bırakıyor o yönden 1v1'de çok daha iyi, doğrusu kalabalıkta da daha iyidir. aoe dot sonuçta herkese vuruyor.

healer bu arada öküz gibi fark yaratıyor oyunda. 1 tane iyi healer oynayan olursa oyunu 90% çeviriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...