-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 olm cift topak gitmeyin gilitleyin bunu ya. zor oluyo takio etmesi: http://forum.paticik.com/read.php?42,6666194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 offf "fucking aimhack" "already hacks out for this shit?" "wtf hacker" GÖZYAŞLARRIIIII HMPPSSSSSS charged, compact, shell, pyro shotgun yaptım. gimme your manly tears, hmmmpsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ne dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oyun güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mm çalışıyo muy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 prime time'a kadar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu oyun ne mmo ne de fps, buraya gönderilince birleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 al kankut senin olsun, geçen bi tane daha yolladıydım. her gün loadout şutluyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Certhas said: quake ile karşılaştırılmış ama pek aynı değil. quake in arena tasarımları kendi başına yeter. the longest yard quake3 betasında oynadığım ilk harita, bununla beraber aşık olduğum haritalardan birisi unreal tournament two towers haritasıdır. q3 te fatal instict haritasında o zamana kadar hiç düşünülememiş sis efekti kullanılmıştı bunun gibi yaratıcı fikirler akılda kalıcı oluyor. loadout maplerinde iki kaya, bir köprü koymuş koş ve ateş et. burda ne yiğitler rail kurşunuyla ölmeyip sekerek uzay boşluğuna yuvarlanıp gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bingildak said: shotgun falan yaptım inanılmaz akıyor. 16 streakli 8 capturelu maçlar falan zevkten 4 köşe oldum ama ss ler hep siyah çıkmış :( atacaktım 1-2 tane. guzel silah kombinasyonlari olan bi site var mi roket atara 4lu yaptim. yakan yaptim falan ama olmadi sanki asdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bilmiyorum valla abi bende boost olduğu için blute baya hızlı birikiyor, kendi çapımda deniyorum :) başka bir yerden kopyalamadım hiç beam, pyro standard, recon mesela hala long range'im. baya efektif. sniper'a geçecem bunun için rifle, long scope, sniper barrel olarak. secondary olarak shotgun yaptım hem rifle denedim hem pulse, denk getirirsen 30-50% arası vuruyor baya hoşuma gitti. bundan önce heavy barrel, tekli heavy dmg pyro rocket kullanıyordum. denk gelmese bile pyrodan baya vuruyordu sonra primary geçiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bende roket = sniper seklinde gidiyorum ama sniper cok vurmuyor. Sniper icin olan tek kursun surmeli geyigi almak lazim sanirim. roket guzel ama pyro yerine tesla mi alsam diye dusunuyorum. Oyun guzel ya tam stres atmalik aksam evde calismadan bi 40 dk atiyorum rahatliyorum sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 günceli bozdu la topic 2 gün geriye gidip sırayla zamanda ileri gitti forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Topicleri birleştirin looooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sniper için sniper barrel, bolt action trigger gerekiyor sanırım. teslanın olayı yan yana target varsa 20% sini falan yanındakilere de vuruyor ama tek targetta işlevsiz. pyro splash dmg'dan dot bırakıyor o yönden 1v1'de çok daha iyi, doğrusu kalabalıkta da daha iyidir. aoe dot sonuçta herkese vuruyor. healer bu arada öküz gibi fark yaratıyor oyunda. 1 tane iyi healer oynayan olursa oyunu 90% çeviriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 takim kurma isi duzelteseler oynayalim diyecemde aquila disinda zor galiba adsfasf aquila oynuyosan oyunu gel beraber takilak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 evet healer çok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ekleşin abi toplaşıp oynayalım "bingildak" takım olayı nedir bende anlamadım bugün bizi de arkadaşla karşı takımlara koydu. mm baya patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bikac kere siraya girdim ama oyun gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 akşamları patlıyor serverlar trafficten dolayı. bende dün akşam giremedim. hala çözemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aquila said: bikac kere siraya girdim ama oyun gelmedi. abi bana NA da 2 dk falan geliyor. ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ekleyin Seeele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 düzeltiş match making olayını anında giriliyor oyuna. bi de pingler çok şahane. 50 nin altında oynuyorum. oyunun grafikler, oynanış harika olmuş. mizah unsurları falan güzel ama o maç sırasında anons yapan kadın sesi niye öyle eve online gibi ruhsuz, duygusuz bi şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ÇOKZEL LAHN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 10 dolar fırlatın starter pack ile destekleyin şoparları, hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar