Uzun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Merhaba, Soslar hakkında bir anket hazırladım. Bu anketi cuma gününe kadar en az 300 kişiye doldurtmam lazım. Ne tarz bir yol izlemeliyim? Hangi sitelerde yayınlayabilirim ? (feysbuk ta falan yayınladım, en fazla 68 kişiye doldurtabildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kadınlarkulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 son soruda promosyon olarak sos göndersek denermisiniz diyince sevindim heveslendim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kadınlarkulübüne üye oldum ama site adresi girelemiyor forumlara. O yüzden yayınlayamadım anketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Twitterda trde popüler olan zatlardan birine söyle, gerçi onlar beleşe iş yapmaz ama, retwitlesin. Takipçileri olan evde kalmış kız kuruları ordusu doldurur anketi. Seviyorlar böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mühendislik fakültelerinin kantinlerini gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 doğru mühendislikte sosla ilgili anket doldururum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Kişi başına 1 liraya toplarım o kadar kişi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 anket kötü. özensiz. patronun olsam işten atmıştım şu an seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Masakari said: gerçi onlar beleşe iş yapmaz ama, retwitlesin.. çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Üşenmedim bi tane kendim doldurdum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 daha çok sos sitesi açmadan bi piyasa araştırması gibi geldi ama doldurdum yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 anket çok uzun ve çok gereksiz sorular var, scroll ederken bile yoruldum birde bunu mu doldurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 komikli şık yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 1-2 avm den izin al 68 den daha fazla adama anket doldurtursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar