7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ne zaman cıkar o da allah bilir, en son 1 ay önce bir şey yazmışlar bloglarına onun dışında bir şey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Okadar kişiden umutlandırıp paralarını alıyorlar birde mağduru oynuyorlar çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bi de hala bunu yiyenler var o daha da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 anti hack gelmiş? öyle iddia ediyor sergey başkan (comm modu yazmış ama) . Ama update yok birşey yok, nereye geliyor bu fixler, updateler anlamadım. Patch notelarda birşey yok. Bide olay çok iyiymiş yakalıyormuş yani... Gerçi aynı konuda "canlı yayın" linki vermişler. Canlı yayınla hack yapıyormuş adam P: http://forums.thewarz.com/showthread.php?90015-Starting-today-January-4-2013-ALL-bans-are-permanent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.own3d.tv/abitcheat/live/430122 canlı yayında hack gösterisi devam ediyor. oraya "anti hack geldi" yazan mod falan da chatte takılıyolar. hehe. "Sergey : I WILL LOOK INTO IT" kekbur. şaka ya bunlar. ABİ HACKER I CANLI YAYINDA BAŞKA HACKER ÖLDÜRDÜ BU NASIL BİR ŞEYDİR HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ahaha tam açtım öldü aptal hacker 13 yaşında bebeler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aynen abi öldü üstüne "ban geba" yazıyor. Lan nasıl yani! hacker kardeşliği yokmu :P. sergay bu moda vermişmi ne yapmış abi? adam sergay den virüs kapmış belkide... Kendi kendine "çok sağlam anti hack" sistemi getirmiş gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 o değilde ne keyif alıyorlar anlamıyorum dünya gerizekalı kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Sırf bu muhabbetlerin devam etmesi için oyunu alıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AHAHAH hala 'oynarken zevk alıyorum sizene' diyen kaldımı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AHA! oyunun "anti-cheat" sistemi bu herif sanırım. :P. Bunu öldüren herkezi banlıyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 inanılmaz komik bir durum ya. gerçekten bu kadar kaşarlanılmaz. sen git forumlara süper hacking sistemi yaptım de. ondan sonra adam hack stream yaparken "nickini verin banlayım" de. bu nasıl bir şeydir ya. yazık günah ya dolandırdıkları paralara. adam 3 kere öldü. 1 kere öldürdü. 2 si hacker'dı öldüklerinin. öldürdüğü adam da cliper'dı. bir tane normal oyuncuya denk gelmedi daha belki sniperli adam. o da dupecudur eminim. şu oyunu hala oynayan adamları gerçekten anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 AMA EĞLENCELİ sdfs direk uninstall ya.15 dolarda başlarda oynadıgımız 3-5 gün keyifli oyun için heba ettik diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ben 25 dolara almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oynamayı geçin ya. DH forumlarında oyuna "süper" demeyeni kalaylıyorlar :P salak "character select" de nicklerini gösterdi (sanırım, sanırım çünkü; popup penceresi arkada kalmıştı. Kenarından görebildim) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sdfs yine bi hackerla kapıştı havaya ateş et aimbot halletsin ne iyi derken yine hackera öldü o çatıdaki silahlar neydi dupe mu.oyunu silmeyen varsa hala silsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şu 20 dkdır izlediğim steamde 10 player gördüm, 8 tanesi hack kullanıyordu. vay arkadaş. iyicene cıvkı çıkmış olan olaylardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ehem, "anti hack geldi, çok başarılı" yazısından sonra, 1.5gb ı yeniden download ettim :P... heyecan yaptıydımda 5 dakika sürdü (canlı yayını görene kadaR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 warrockta bile bu kadar cheat yoktu lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 abi herif sürünerek depar atma hızında gidiyor yine de öldürüyorlar adamı ahaha streamdekiler koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kapadım abi bu ne ya. Herkez kullanıyor. Sanki oyunun bir parçası. Eeeee sen "GERİ ZEKALI" gibi karakterlerin çok değersiz olduğu bir oyun yaparsan, anti-cheat sistemin bile olsa, ciddi yakalasa hatta... Yinede hileyi engelleyemezsin. Banın acıtan bir tarafı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 öldürenler normal oyuncu değil ki. adam herkesin nerde olduğunu görüyor. aimbota ölüyor veya clipperlara. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Haksızsınız. Donanımhaber said: Bilgisayarınız oyunu kaldırmıyor olabilir.Oyunu sevmeyebilirsiniz,ama oyunu karalayamazsınız. Şu an piyasada cidden karalama kampanyası var.Değişik şirketler ve World warZ adlı filmin avukatları tarafından ağır karalama kampanyası yürütülüyor. Alt tarafı bir isim ve resim değiştirmesi 1 gün sürmez.Yargısız infaza karşıyım.Oyunun eksikleri var onları da söylüyorum.Değişik animasyonlar olması lazım,bazı evlere girilebilir evlerin arttırılması da lazım. Taraflı da değilim ama karalama kampanyası çok ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lsd almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 : And i'm trying to get him banned right now lan sanki tek bu var.herif şurda 5 dakkada kaç tane hackerla karşılaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar