BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Şu adını zikrettiklerinizin hiçbiri bu herifin pisliğinin yanına yanaşamaz biliyosunuz değil mi? Bu gitsin de isterse Ali Şen gelsin be yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ferit Şahenk iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bence de, tamam herif kel mel ama akıllı adam. Cemaatmiş vs de çok umrumda değil açıkçası, ne yani sahaya diz altı şortla mı çıkarlar yönetim cemaat olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 nihat özdemir azize biraz karşı durdu, üzerine çok gelindi diye sustu daha sonra. devamında da bıraktı zaten aile dedi bilmemne dedi yalan dolan tabi aziz defol git demiştir. aynen roseun dediği gibi melaike gibiler azizin yanında bütün o isimler. 2 sene öncesine kadar her ne kadar ligi domine edemesekte açık ara en güçlü takım hep bizdik, gsnin bir adım önüne çıkmıştık. müthiş patlama geldi gelicek derken götümüzde patladı en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Valla bu saatden sonra haklsiniz kim gelirse gelsin, ancak cemaat diye Feritten korktugununuz kadar Nihat Ozdemir'den den daha fazla korkmak gerek, A.Yildirim bu saatden sonra defansa Thiago Silva, en uca Ibra Kadabra, sola Ronaldo, saga Messi'yi koysa fark etmez, A.Kocaman ile ikisi el ele tutusup bi zahmet sezon sonu zor ama sampiyon bile olsalar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aziz bırakırsa Ferit Şahenk başkan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gömlek 99 pantolon 199 ceket 249 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kıgılıdan muhtesem sevgililer günü indirimi takıme elbise 299 gömlek 59 kravat 29 bide üç tane beyinsiz salak salak poz veriyoya böle gülerek saga sola bakıyo birbirlerine kol dayayarak falan.. şu reklamdan adamın kapasiteyi çözücen zaten. koskoca fenerbahçe kimlere kaldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 alakaya bak benim bagladıgım konuya bak sdufasudfahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tineri azalt kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 caner sakatlanmış, bate maçında yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sizin için iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bir totem yapıyorum ve bu hafta bate maçını izlemiyorum. evet yanlış duymadınız.İzlemiyorum.. ola ki bateyi orda 3 farkla falan yenersek. evimizdeki maçı da seyretmicem. Bateye attıgımız toplam gol sayısı +5 olursa napoli maçını da izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 -7 derece olcak diyorlar, işimiz zor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 benim de her izlediğim lig maçında terslik yaşadık. ama avrupa maçını izlemeden durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 benjani said: caner sakatlanmış, bate maçında yokmuş. Allahım ne büyük mutluluk.. Aykut'a bırakmadan Allah yavaş yavaş el atıyor bize sanırım, yarabbim duydu dualarımızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ahahahah ben kaçırmışım onu ya. kasap biraz dinlensin sdfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2k mesaja vurmuş bu da. yeni konu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben açmam abi. başlığı açtığımızdan beri her şey daha da rezalet oldu sddfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben açtım beyler, şans dileyin sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Buradan devam: http://forum.paticik.com/read.php?29,6743955 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar