Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Reroo b.k bulsan c/p yapacan bölüme, Fener başlığında ne alaka Drogbanın gelişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Aşırı tepki verdiysem kusura bakmasın da yani ben de buna dikkat ettim son zamanlarda. Tepkim ona yani, olur olmaz ne varsa buraya yazıyolar zaten canımız burnumuzda şurda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Rerore said: Galatasaray, dünya yıldızı Didier Drogba’ya kavuşurken, Fildişili yıldız, İstanbul’a ayak basmadan önce Sarı-Kırmızılı taraftarları mest edecek açıklamalarda bulundu. Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül ve başkan Ünal Aysal’ın özel danışmanı Bülent Tulun önceki gün golcü futbolcuyu Türkiye’ye getirmek üzere İngiltere’ye giderken, taraflar aynı günün akşamı Londra’da yemekte biraraya geldiler. Sarı-Kırmızılıların yanı sıra menajer Ceylan Çalışkan ile Drogba’nın menajerinin de hazır bulunduğu yemekte ünlü golcü Galatasaray’ı seçişini “Ben futbol oynamak istiyorum. Tercihim de bunu düzgün bir ortamda gerçekleştirmek. Fenerbahçe bana Galatasaray’ın önerdiğinden 1 milyon Euro daha fazla ücret teklif etti. Benim için para ön planda olsa Galatasaray’ı değil onları tercih ederdim. Çin’de kalmış olsaydım 2 yıl içinde 25 milyon Euro kazanabilirdim. Ancak benim için aslolan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de G.Saray’a evet dedim” sözleriyle bizzat ifade etti. Böyle haberleri lütfen doğru yerde paylaşalım. Aşağıda Drogba'nın kendine ait konusu var. Yıldızdır dedik, kilitlemedik, açık duruyor. Yetmediyse GS tartışma başlığı var. Bunu tutup FB başlığına atmanın bir manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bizle alakası yok ki, zaten transfer ettik fenerbahçe de teklifte bulunmuş drogbaya eğer haber doğruysa ilginç geldi olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kıvırma lan şimdi tepki aldın diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesajlarının %90ı trollemek için koyduğun garip imajlar ve c/pler, Futbol bölümündekiler senin çöpünü çekmek zorunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 beğenmiyorsan şikayet et haber de trtspor sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben şikayet ettim, umarım hakettiğin cezayı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dur ya. ben de edeyim. bakalım işe yarıyor mu şikayetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Uyarıyı zaten şikayet üzerine mesajı görüp yapmıştım. İlk seferden ceza verilecek bir durum değil, mesaj kutumu boşaltmama sebep olacak kadar şikayet gelmeyi sürdürüyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pxtawsMNON8 said: Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu ile puan savaşı verecek olan Fenerbahçe, havaalanında taraftarının protestoları ile karşılanmıştı. Bu karşılaşma öncesinde Kadıköy sokaklarında ise ilginç bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etmek isteyen bir grup, Caferağa Spor Salonu civarında "Yönetim istifa" tezahuratları yaptı. Aziz Yıldırım ise aracıyla taraftarların olduğu bölüme gelip yanaştıktan sonra aleyhinde bağıranlara "Ben ne dersem o olur" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem konusu olurken Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor YA ALLAH BİSMİLLAH AZİZ İSTİFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 oha 10k olmuş mesaj. aziz yıldırım dayanamaz artık dhkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yalnız adamı şike bile götüremedi, Alex'i yollamış olmak götürecek gibi, işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: Aziz Yıldırım ise aleyhinde bağıranlara "Ben ne dersem o olur" ifadelerini kullandı. http://www.youtube.com/watch?v=krJGpF0_TrQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tam olarak "Boşuna kıçınızı yormayın ben ne dersem o olur onu bilin" demiş sdgsdhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=pxtawsMNON8 said: Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu ile puan savaşı verecek olan Fenerbahçe, havaalanında taraftarının protestoları ile karşılanmıştı. Bu karşılaşma öncesinde Kadıköy sokaklarında ise ilginç bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etmek isteyen bir grup, Caferağa Spor Salonu civarında "Yönetim istifa" tezahuratları yaptı. Aziz Yıldırım ise aracıyla taraftarların olduğu bölüme gelip yanaştıktan sonra aleyhinde bağıranlara "Ben ne dersem o olur" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem konusu olurken Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor YA ALLAH BİSMİLLAH AZİZ İSTİFA Şu video çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=pxtawsMNON8 said: Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu ile puan savaşı verecek olan Fenerbahçe, havaalanında taraftarının protestoları ile karşılanmıştı. Bu karşılaşma öncesinde Kadıköy sokaklarında ise ilginç bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etmek isteyen bir grup, Caferağa Spor Salonu civarında "Yönetim istifa" tezahuratları yaptı. Aziz Yıldırım ise aracıyla taraftarların olduğu bölüme gelip yanaştıktan sonra aleyhinde bağıranlara "Ben ne dersem o olur" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem konusu olurken Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor YA ALLAH BİSMİLLAH AZİZ İSTİFA amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahmedinejad said: tam olarak "Boşuna kıçınızı yormayın ben ne dersem o olur onu bilin" demiş sdgsdhh oha aabi aynen boşuna kıçınızı yormayın diyor adam, o kısmın atlanmasına şaşırdım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bosuna kicinizi yirtmayin fenerliler. Biz yirttik azizin ne mal oldugunu anlatmak icin anlatamadik. Yuz verdiniz ayiya geldi etti haliya iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 niye böyle oldu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yazık lan hangi başhanın taraftarıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Zegna said: stochu ilk 11 e degil ilk 18 e de almayacakmış. lol tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Liebe said: ahmedinejad said: tam olarak "Boşuna kıçınızı yormayın ben ne dersem o olur onu bilin" demiş sdgsdhh oha aabi aynen boşuna kıçınızı yormayın diyor adam, o kısmın atlanmasına şaşırdım çok. http://1.bp.blogspot.com/-s1aLbQETaHk/TipnMxkdvaI/AAAAAAAAATE/ityCcGjkw1g/s1600/aziz_yildirimmaske.jpg maske düştü yargıtaydan önce gönderin bari başganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahahah çok iyi ya http://s1.directupload.net/images/130209/5e32ocfu.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bu hafta yenilirsek 2si birden gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar