Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener kulüpleri ayarlamadan oyuncularla konuşuyor. belhanda'da vardı aynı durum. bi patlasa şöyle oyuncu ayartmaktan ne gülerim.
http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?i=7313192&a=1&ur=http%3A%2F%2Fwww.ajansspor.com%2Ffutbol%2Fsuperlig%2Fh%2F20130130%2Ffenerbahce_ile_anlastim.html&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=12kanarya
Mesaj tarihi:
benjani said:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424795_582366111792645_1126573928_n.jpg

Şaka maka çok güldüm :D

O değil de alex falan gelmesin. Alexizliğe zor alıştık zaten. Oynayacağı 1 en fazla 2 sene. Zaten olmayan düzen hepten bozulacak
Mesaj tarihi:
said:
Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Mesaj tarihi:
ben zaten neden bu kadar uğraştıklarını anlamadım.takım başkanı her seferinde satmıycağını belirtmesine rağmen fener inatla bu adamın peşinden koştu.bu adamı alana kadar kaka yı alırlardı lan
Mesaj tarihi:
galatasaray'ın yaptığı transferler altında kalan ve taraftarına tabir-i caize mahçup duruma düşen fb yönetimi, taraftara onların çok sevdiği bir ismi, emre'yi getirerek gözünü boyamıştır..

dendi mi bu tarz bişi? denmediyse diyorum. dendiyse de diyorum.
Mesaj tarihi:
neyse gelse takım için iyi olcaktı, gelmedi bizim için iyi oldu aziz'in balonu sönmeye başladı iyice. öle höt dediğini alamayacağı çıktı ortaya. güzel darbe oldu herife. ztn bize fazla adamdı belhanda. nedense bi türlü güvenemiyodum herife gelipte yatmicağına dair.

simeone'de "emre hala bizim oyuncumuz" demiş sanırım. emre bile getiremezlerse heralde istifa ederler.
Mesaj tarihi:
benjani said:

said:
Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

AHAHAH YETEMEDİK
Mesaj tarihi:
mokoko said:

simeone'de "emre hala bizim oyuncumuz" demiş sanırım. emre bile getiremezlerse heralde istifa ederler.

ahaha. yalandır ya. o kadar da değil. adam da bastırır oradan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...