Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: gözünüz doysun yahu snijder balon drogba yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 fener kulüpleri ayarlamadan oyuncularla konuşuyor. belhanda'da vardı aynı durum. bi patlasa şöyle oyuncu ayartmaktan ne gülerim. http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?i=7313192&a=1&ur=http%3A%2F%2Fwww.ajansspor.com%2Ffutbol%2Fsuperlig%2Fh%2F20130130%2Ffenerbahce_ile_anlastim.html&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=12kanarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Rerore said: BlackRose said: Drogba da 34 yaşında ona bakarsak :p kas yoğunluğu erimiş diyorlar yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi bizdeki olay şu değil mi kulübün kapıyı çalıyoruz bu adama talip olucaz ama bize gelmicekse hiç uğraşmayalım bi sorun gelirse sizle de anlaşırız. kulübün her türlü haberi oluyo yani önceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 oyuncunun bonservisi varsa önce klüple anlaşcan şu kadar paraya serbest kalır vs. ifadesi varsa ben oyuncunla görüşüyorum demen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 baroniye de bir kulüp bulsak keşke... çıldırırm sevinçten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Baroni Aykutun hemşosu grubundan, onlar satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Selçuk ve Baroni kesilmez o takımdan Aykut olduğu sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benjani said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424795_582366111792645_1126573928_n.jpg Şaka maka çok güldüm :D O değil de alex falan gelmesin. Alexizliğe zor alıştık zaten. Oynayacağı 1 en fazla 2 sene. Zaten olmayan düzen hepten bozulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Belhanda iptal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benjani said: Belhanda iptal olmuş belliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 said: Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir. Fenerbahçe Futbol A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 neyseki ibbli deli pierre webo var del piero gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 santos filan geri gelir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben zaten neden bu kadar uğraştıklarını anlamadım.takım başkanı her seferinde satmıycağını belirtmesine rağmen fener inatla bu adamın peşinden koştu.bu adamı alana kadar kaka yı alırlardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bir bakıma kakayı aldık zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 alamadık demiyolar da menfaatlerimiz icin vazgectik diyolar. zaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aykut nasıl kadro kurucak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 galatasaray'ın yaptığı transferler altında kalan ve taraftarına tabir-i caize mahçup duruma düşen fb yönetimi, taraftara onların çok sevdiği bir ismi, emre'yi getirerek gözünü boyamıştır.. dendi mi bu tarz bişi? denmediyse diyorum. dendiyse de diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 neyse gelse takım için iyi olcaktı, gelmedi bizim için iyi oldu aziz'in balonu sönmeye başladı iyice. öle höt dediğini alamayacağı çıktı ortaya. güzel darbe oldu herife. ztn bize fazla adamdı belhanda. nedense bi türlü güvenemiyodum herife gelipte yatmicağına dair. simeone'de "emre hala bizim oyuncumuz" demiş sanırım. emre bile getiremezlerse heralde istifa ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 blofun babasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benjani said: said: Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir. Fenerbahçe Futbol A.Ş. AHAHAH YETEMEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 mokoko said: simeone'de "emre hala bizim oyuncumuz" demiş sanırım. emre bile getiremezlerse heralde istifa ederler. ahaha. yalandır ya. o kadar da değil. adam da bastırır oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Kimi alıcaz şimdi biz belhanda yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 babayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar