fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şehir efsanesi o dilden dile dolaşıyo. ama prim yapmayanından. çok çaresiz kalırsanız kullanın yine de kızlarla böyle acayip ilişkilerim var demek için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fede said: niye kırıyosunuz kapıyı lan medeniyetsizler. zile basın Abi zili çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kapı kırmak ney lan gerizekalı mısınız. adam gibi kola şişesiye açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tokmağa da vurmuşlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kapı deliğine sokmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 duvardan duvara balkondan balkona vurmuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fede said: şehir efsanesi o dilden dile dolaşıyo. ama prim yapmayanından. çok çaresiz kalırsanız kullanın yine de kızlarla böyle acayip ilişkilerim var demek için ideal Bir şehir efsanesi başlatmışım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bizzat kendim çelik kapıyı kredi kartıyla açtım min 45 dk da.ama kart pert oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben eski evimde kırdıydım gecenin bi yarısı arkadasın yanına gittim 5 dk anahtarı unuttum içerde cam filan da kapalıydı sabaha ödev yetiştirmem gerekiyodu ev sahibine ulaşamazdım bekleyemezdi 2 omuz attım çatırt diye yardım kilit kısmını sonra ev sahibi 3 hafta yaptırmadı kapım açık takıldım 2 hafta sonra da gittigim arkadasım unuttu o şekilde anahtarını kıyamadı kapısını kırmaya pet şişeyle açtım onu da insanlık yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Borastus said: ericsson 688 ile tanismamis tiplerin nokiayi goklere cikarmasina kil oluyorum. bu arada lafim sana degil. 3310 muhabbeti cok donuyor internette firsati bulunca laf sokmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sen kimsin ki borastus'a laf sokuyosun? benim bildiğim borastus bu lafın altında kalmaz ama dur bakalım, belki işi vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Koyulmadıysa biri de polis akademesinde ufaklıgın kapıya tekme atıp tekme havada yere düşüşünü koysun o da çok iyiydi bi bakıverin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 World of Warcraft bölümüne takılan arkadaşlar hatırlayacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 baya acımasız o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Red said: içerde kız olunca heme kahramanlıklar tabi.erkek olsa bırak gebersin denir.adamın cesedi tuvalatte çürür.komşular kokudan şikayet edene kadar kalırdı sdfs hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bundan bi 10 yil once rahmetli dedemn kapisini kirmistim. Annem arayip arayip cevap alamiyor diye panikledi, gittik kapiyi caldik asagidan acilmadi. Biri alt kapiyi acti yukariciktik bi yandan annem bi ev bi cep telefon ediyor, bi yandan ben kapiyi yumrukluyordum ki annemden o tarihi komut geldi: Serim, KIR KAPIYI... Hadi ya, ciddi mi? Epey bi tirstim ne yalan soyliim. Annem panik bekliyor. Komsunun kapisina kadar, bi 3 metre gerileyip tek seferde oldu oldu olmadi sakatlanicaz deyip AALAH NE VERDIYSE kosup bi ucan omuz attim. Sanirim yanlis hareketmis o kadar yukariya vurmak. Kapi menteselerinden kirilip yere dustu. Dedem geldi sonra icerden uyumus adamcaaz duymamis kapiyi. Hic unutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ahah yarıldım serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Popeye said: ericsson 688 ile tanismamis tiplerin nokiayi goklere cikarmasina kil oluyorum. bu arada lafim sana degil. 3310 muhabbeti cok donuyor internette firsati bulunca laf sokmak istedim. tam da ilk madalyamı aldım diye seviniyordum;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 iki kere kırmışlığım var. hatta birisinde annem mahsur kalmıştı, tek tekmede kapının ecdadını ağlattım, kilidin dili de fırlayıp annemin burnunu kırmıştı. demem o ki; eğer yeteri kadar tüp indirip kaldırırsan kıramayacağın kapı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar