GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 HarveyQuinn said: Valla benim peder toplamaya karşı nediyim bilemiyorum. Pederle gitsem tam fail oluruz eminim orda oyun pc si alacağım diyince belli bi liste olması lazım elimde onu adama gösteririm orda alırız anca ALMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Topici okudum. 4 sayfa yazı yazılmış şimdiye kadar. Adam gelmiş size Casper reklamı trolluyor dolaylı yoldan sizde gaza gelip tavsiye vermişsiniz. Yaw bırakın arkadaş, bu soylenen bu kadar şeyden sonra, bu kadar ısrar eden, illa casper alacam diyen kişiden ben şuphelenerim. Adam ısrar etmekle yetinmiyor birde üstüne video ekliyor gt 630 un BF 3 te performanslı diye.Ne hiktmetse aynı GT 630 casper de var guya alacağı bilgisayarda. Reklam Trolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ne reklamı eheh. Alacak olsam almam su konudan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Eğer Yanılıyorsam kusura bakma. Al Babanı, git hafta sonu indiriminde bir vatan mağazasına, bul elemanın birini, ona de ki butce 2000 tl kardeşim bana high medium oyun oynatacak bir makine topla. Bu casper den iyisini toplar. 630 la sen ancak medium low da oynarsın BF3 multi player. Babana da deki bak vatandan aldık sağlam yer. Yada burada sistem tavsiye konusu var , ona bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 casper alinir alinmasina da, high end cpu ve ekran kartli configleri var mi ki? 660gtx 670gtx ten asagi bir kartla bf3, bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Esh Naptın!!! Şu açıdan da bakabilirsin olaya. Marka bir PC aldığın zaman sırf ismi için 300-400 TL fazla ödemek zorunda kalacaksın. Markanın işi göz boyamaktır. Senin alacağın performansı düşünmez. Halbuki toplama PC toplayan biri için o para çok şey ifade eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 marka pc satan firmaların bileşenleri genelde alt düzeyde oluyor, anakart olsun ram hdd fazla performans bekleme, o fiyata çok daha iyi performans veren parçaları daha ucuza alırsın ben artık vatan dan almıyorum soğudum nedense. inventus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 toplama pc yaptiginda marka supportu olmuyor arkanda. casperda ne kadar var onu bilemem ama atiyorum insanlar bir HP aldigi zaman onun software inden marka destegine kadar herseyi aliyor. bu bir secim. markali isteniyorsa alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Casper al. Durduğun hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 vatandan 1500 TL ye iyi bi oyun pc si toplanırmıki indirimsiz fiyatlar baz alındığında ? önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim. edit: limit düştüğü için 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 MSI Z77A-G43 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) DVI&HDMI ANAKART CORSAIR 8GB (2X4GB ) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI iyimi bu sistem oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kimse yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ÖM attım casperdan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 O yukarıdaki sistemi psu + kasa + lcd ekran diğer bileşenler falan işin içine girince 1.5k'a toplayamazsın. 2-2.5 arası tutar. Madem onları almıcaktın niye baştan casper bilgisayar alcam dedin diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 casper alcaktımda herkes kötüleyince vazgeçtim. hallettim zaten ya kasa monitör ile falan herşey 2400 tutuyor indirim günün bekliycem bi 2000 e düşerse sınırları zorlayabilirim şimdi yukardaki sistem oyunlar için iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 casperdan iyi değil ama idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Fazlasıyla iyi, hatta bence anakarttan kısabilirsin biraz. O parayla 2x8 ram yaparsın ya da cebinde kalsın. edit: ama bir casper değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 casper mı alayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Vatan'a gidip butceni de, onlar hazirlasinlar sana iste. Herkes bunu soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 En son kuzenim vatan'a gidip bana mp3 çalar hediye almak istediğinde philips gogear önermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Casper almaya sartlanmissin sen. Al da rahatla. Bu kadar adam hic br şey bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi trollemeye gerek yok başta bi hata yaptım alayımmı dedim diyemi böyle acaba. işte şimdi toplama alcam diyorum ama iş işten geçti galiba adım çıktı domuza inmez sekize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Deathblade said: En son kuzenim vatan'a gidip bana mp3 çalar hediye almak istediğinde philips gogear önermişlerdi. bende gogear var lan.gayet memnunum kullanmıyorum pek ama memnunum sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 İndirim olan bir haftasonu babanın elinden tut götür. Baban ofiste çay içerken makineyi hazırlasınlar. Alın dönün. Hepsi bu. Babana orada biraz sevimlilik yapıp bütçeyi de artirabilirsin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar