toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 koysana buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BizimCity olaydı adınız bari. Buram buram anadolu kokardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 evacity ile machestercitynin başarısını servet harcamadan yakalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu fiyata bu evler yıkılıyor yıkılıyoooooooo! diye reklam yap. reklamın iyisi kötüsü olmaz. 1 haftaya kalmaz ulusal basındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 renderlarınızı ben yapayım mı?fiyatta anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 google mapde baktımda şimdi allahın unuttuğu yerdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 eva city ev almanın yeri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Karag8z said: nasıl bir slogan veya yol izlemeliyim fikri olan? evalma komşu al. evalırsan varolursun. başınızı sokacak bir yer. bundan iyisi şamda kayısı. nacizane fikirlerim bunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bazen müşteri dediğin kalın kafa, para kendisinde olduğundan, ürününe en uygun olan sloganı/logoyu/ilanı bir kenara bırakıp kendi istediğinin olmasını ister. Eğer idealler yoksa işin içinde, müşterinin isteğine en uygun şekilde revizyon yapılır, ha yok ben işime dokundurmam alın kendiniz yapın dersen de burundan kıl aldırmamak 3 4k TL'ye patlar. O nedenle bu tür durumları anlayabiliyorum. Slogan'a gelecek olursak, site şehir içi mi dışı mı, sitenin konsepti ucuz olması mı, sessizlik mi, inşaat firmasına duyulan güven mi, daha önceki işlerine olan bağlılık mı gibi yan şeyler lazım ki üretilsin. Yoksa genel geçer "inşaat bizim işimiz, 35 yıllık güven" gibi klişeler ortaya çıkarabiliriz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 SEKTÖRÜNDE LİDER diye başla herkes top5# de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sonu city ile biten evleri çok gereksiz bir biçimde özenti buluyorum, bunu da belirteyim. gereksiz ingilizce kullanımı evleri daha değerli yapmıyor, bunu bilesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yine de insanlar milyarları bayılıyor sitelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/151051_306097356156651_820938067_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 asdfavfa bu arada balatcik neresi abi, izmirde oyle bi yer mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 fiyat iyiymiş de izmir e mi taşınsak napsak. istanbulda ev alamayız gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 24 senedir İzmir'de yaşıyorum hiç Balatçık'a gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 balatçık çiğliden sonra menemene gelmeden arada kalan bölgelerden birisi. Diğerleri küçük çiğli, evka 5, harmandalı ve ulukent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 o değilde mimar lazım mı şirkete. işsizim. yeni mezunum, diploma şubatta hazır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sipeyskeyk said: 24 22 senedir İzmir'de yaşıyorum hiç Balatçık'a gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Black-ice said: o değilde mimar lazım mı şirkete. işsizim. yeni mezunum, diploma şubatta hazır. teşekkürler. http://www.sipil.com.tr/tr/default.asp şunlar proje çizimi için mimar arıyor hem de çok acil.tepekulede ofisleri, cv gönder istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yurtdışındayım şubata kadar yaw. başvuramıyorum o yüzden hiç bişeye :/ teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 alın üni öğrencilerine kiralarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 reampage said: abi yana yatık harfler sanki binalar yıkılıcak gibi bi his uyandırıo sloganı gayet kullan işte kira ödeme eva öde sdlf gibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar