Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Xunn420 said:

Ha para verswe almam mesela, ekran kartı çok daha nezih.

şu o kadar talihsiz bir laf ki anlatamam.

şununla sevgilisini cüzdan olarak gören kızdan hiç bi farkın kalmadı biliyor musun.

Kaşar hatun dediğimiz kızlar da aynı böyle, git önüne 1.500 lira koy, seninle sevişmek istiyorum de, "ben orospu muyum ayı" derler.

ama güzel bir elbise hediye et, güzel bir mekana götür, akşama yatağına girer.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Xunn420 said:

çok saçma şu yorum. direk para alsan aynı kafa.

Bu önermenin herhangi bir mantık içermesi için adamın gerçekten ekran kartı yollayacagını düşünmem falan gerekiyor farkındasın dimi?

Zerre beklemiyordum, mis gibi de oldu, artık 200/200 supply SC2 atarken pc kafayı yemeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Sequoya said:

Belki gösterebilseydin hayat senin daha farklı olacaktı. Hayal edemeyeceğin bir yerde işe başlayacak yada ne bileyim hayal edemeyeceğin fırsatlara sahip olabilecektin.

abi hadi tmm da bu ne ya :D

'benim' arkadaşım olacaktın belki asalak olarak yaşamana izin verecektim demek istedi sanırım. Güzel başlayıp kötü bitirmiş anlayamıyorum harbi barzo mu yoksa iyi bi insan mı O_o bide ne kötü kalkık olması ne insecure ü lan baya bi saçmalıyor xuun da. O dediklerinden sonra hangi karakterden bahsediyorsun ya da?
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Sequoya said:

Lol. insanın hayatına belki sadece tek bir fırsat çıkar. Bunu değerlendirirsin herşey yoluna girer değerlendirmezsin hiç birşey girmez. ya da hayat istediğin gibi olmaz.

o 700 tl yi ben övünmek gibi düşünme bir mekana gittiğimde acımadan garsonlara bahşiş olarak veren bir insanım.

ben aslında sana bir şans tanıdım. o şans 700 tl lik ekran kartı değildi. Farklı bir şans karakterini gösterebileceğin bir şans.

Belki gösterebilseydin hayat senin daha farklı olacaktı. Hayal edemeyeceğin bir yerde işe başlayacak yada ne bileyim hayal edemeyeceğin fırsatlara sahip olabilecektin.

Ama tahmin ettiğimi yaptın karakterini gizledin yine "enayinin parasını aldım nihahaha" nidaları atmaya başladın.

Bana göre çok şey kaybettin. Ve bu kaybettiklerini bilmediğin için ömür boyunca merak edeceksin:)

Kart benim için herhangi birine alınmış bir yılbaşı hediyesiydi. Tekrardan hayırlı olsun. Kaybettiklerin içinde geçmiş olsun kardeşim.

2 dk kendin gibi olaydın rp yapmasaydın keşke diyelim.

Şu noktada eger senin umdugun gibi davranıyor olsam, gerçekten karakterim o olsa harbiden oha orospuyum galiba falan derdim.

Sen baya baya parana hasta olan kanka arıyorsun üstat. Henüz parandan öteye giden hiçbir akıllı laf çıktıgını da duymadım.

Ben sana para vermicektim olm şans kapısı yaratacaktım hayal edemeyeceğin. Resimle ilgilenmiyor muydun lol.

Sen takmışsın paraya orada sabit kalmışsın:)

Bu sana inşallah güzel bir ders olalım. İnsanlar şansını yakalar bazende kaybeder.

Kazandın bir ekran kartı, kaybettin karakterini ve belki mesleğini yapabileceğin en büyük şansı.

İnsanlar der ya hani genel problemdir. Bu adamın karakteri nasıldır iyi midir kötü müdür bilemeyiz.

Biliriz abim 700 tl dir bir insanın karakteri. Koyarsın masaya oda koyar.

Sende koydun. O ekran kartında gördüğün her fps de kaçırdığın şeyleri düşüneceksin bunada emin ol:)
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Xunn baya haklı yalnız. Su durumu kabullense o dediklerinizin hepsini kabul etmiş olurdu. Fahişeye para verip akıllı olursan sana ev acarım gibi bir üslubu var adamın.

Abi, kabullense ne ya? birşeyin gerçekliği için yaşayan kişinin kabul etmesi gerekmiyor. hayat kadını "haha zenginin parasını da aldım oooh olsun" dedi diye bu o parasını aldığı adamın yaptıklarını değiştiriyor mu? (fahişe örneğinden yola çıktım da ondan şu örnekleme)

sonuçta adamdan birşey almış mı. evet. bunun savunulacak bir yönü fln yok abi çok rezil. arkadaşından, ya da parası bol olup saçan random birinden almak değil ki bu. bariz forumda bile olsa sinirlendiğin sevmediğin sana küfretmiş bir adamdan sanki ihtiyacı varmış gibi (ki var mıdır bilmem) birşey almak durum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben adamın ekran kartı alıp birini satın almaya çalıştığına inanmıyorum. birine vurmuş bi piyango bence o, başka bişi değil. hani böyle sokakta 20 tane dilenci vardır, gider dilencilerden birine para veresin gelir, ama hangi dilenciye vereceğini seçmezsin ya, öyle rastgele gidersin, öyle bişi. (iğrenç örnek verdim)
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Dworgian said:

Xunn420 said:

Bu önermenin herhangi bir mantık içermesi için adamın gerçekten ekran kartı yollayacagını düşünmem falan gerekiyor farkındasın dimi?

Zerre beklemiyordum, mis gibi de oldu, artık 200/200 supply SC2 atarken pc kafayı yemeyecek.

hayır o önermenin gerçek olması için senin ekran kartını kullanman yeterli.

yerinde ben olsam ve o kart gelse aynen iade yollardım. işte o zaman o yukarıda yazdığım geçersiz olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da 700 lira verdi diye çocuğu seks kölesi yaptı. 700 Lira lan. Anladık amk 5binde verirsin 50bin de de ne paraymış arkadaş.

Adam kılını kıpırdatmadan 700 liralık ekran kartı sahibi oldu. Yok karakterinden çok şey kaybetmiş.

Alt tarafı bi forumda adam karakter yapsa ne yapmasa ne. Ver 700 liralık kartı "oyum ben" diyim sileyim accountı. Adama zaten bütün forum ismiyle hitap ediyor, sen şurda götünü parçaladın günlerdir sor bakalım kaç kişi ismini biliyor?

Bu ne saçma bir şeydir ya. Bu paticik çok bozdu harbiden bozdu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Ben sana para vermicektim olm şans kapısı yaratacaktım hayal edemeyeceğin. Resimle ilgilenmiyor muydun lol.

Bu sana inşallah güzel bir ders olalım. İnsanlar şansını yakalar bazende kaybeder.

Kazandın bir ekran kartı, kaybettin karakterini ve belki mesleğini yapabileceğin en büyük şansı.

sen o başlıktan önce herifi stalklayıp asılmaya falan mı karar vermiştin? Hayatının fırsatı falan ne saçmalıyorsun bir olta attın herif de geldi oltaya, yaptığın işe saçma sapan ulvi bir şeyler eklemeye çalışma
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Xunn baya haklı yalnız. Su durumu kabullense o dediklerinizin hepsini kabul etmiş olurdu. Fahişeye para verip akıllı olursan sana ev acarım gibi bir üslubu var adamın.

Adamla facebookta muhabbetimde bu kesinleşti zaten, bariz iyi niyetli, para verirken de ezmeye calıstıgını sanmıyorum, o kadar art niyet yok.

Gerçekten kanatları altına alırken hor gördügünü farketmiyor, yani teklifin kendi baya aşagılayıcı.

Niyet önemli olan, adamın görgüsüzlüğü kendini ilgilendirir, hakaret olarak söylemiyorum yani.

Amcamın profil fotosu bile ferrari ya bildiginiz gibi değil mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ahmedinejad said:

Abi, kabullense ne ya? birşeyin gerçekliği için yaşayan kişinin kabul etmesi gerekmiyor. hayat kadını "haha zenginin parasını da aldım oooh olsun" dedi diye bu o parasını aldığı adamın yaptıklarını değiştiriyor mu? (fahişe örneğinden yola çıktım da ondan şu örnekleme)

sonuçta adamdan birşey almış mı. evet. bunun savunulacak bir yönü fln yok abi çok rezil. arkadaşından, ya da parası bol olup saçan random birinden almak değil ki bu. bariz forumda bile olsa sinirlendiğin sevmediğin sana küfretmiş bir adamdan sanki ihtiyacı varmış gibi (ki var mıdır bilmem) birşey almak durum.

Abi adama yalvarmadı ki ver diye. Herif sırf artisligine girdi buna xunn da hayır demedi gayet. Aondan sonraki üslubu yaptıkları falan, hatta daha bu başlıkta "gel kuytuya gecelim" falan. Şimdi de çıkmış akıllı olaydın sana is verecektim cok para kazanacaktin diyor.

Xunn bastan yollayacagini tahmin etmedi muhtemelen. Yollayınca herif de geri çevirmedi haliyle. Niye çevirsin hem.

Neyse adam kendini yeterince savunur zaten bana ihtiyacı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Xunn420 said:

Dworgian said:

Xunn420 said:

hayır o önermenin gerçek olması için senin ekran kartını kullanman yeterli.

yerinde ben olsam ve o kart gelse aynen iade yollardım. işte o zaman o yukarıda yazdığım geçersiz olurdu

İşte o sensin, ben o kadar iyi değilim. Zaten bariz tonla parası var, gittiğini bile farketmiyor görüldüğü üzere.

Ben bana bedava birşey veren insanlardan almamak için hiçbir sorun görmüyorum tanımadıgım sürece.

O yüzden burada samimi olmadıgım arkadaslar para dagıtmak istedikleri zaman haberdar etsinler hesap no vereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Xunn420 said:

Sequoya said:

Lol. insanın hayatına belki sadece tek bir fırsat çıkar. Bunu değerlendirirsin herşey yoluna girer değerlendirmezsin hiç birşey girmez. ya da hayat istediğin gibi olmaz.

o 700 tl yi ben övünmek gibi düşünme bir mekana gittiğimde acımadan garsonlara bahşiş olarak veren bir insanım.

ben aslında sana bir şans tanıdım. o şans 700 tl lik ekran kartı değildi. Farklı bir şans karakterini gösterebileceğin bir şans.

Ama tahmin ettiğimi yaptın karakterini gizledin yine "enayinin parasını aldım nihahaha" nidaları atmaya başladın.

Bana göre çok şey kaybettin. Ve bu kaybettiklerini bilmediğin için ömür boyunca merak edeceksin:)

Kart benim için herhangi birine alınmış bir yılbaşı hediyesiydi. Tekrardan hayırlı olsun. Kaybettiklerin içinde geçmiş olsun kardeşim.

2 dk kendin gibi olaydın rp yapmasaydın keşke diyelim.

Şu noktada eger senin umdugun gibi davranıyor olsam, gerçekten karakterim o olsa harbiden oha orospuyum galiba falan derdim.

Sen baya baya parana hasta olan kanka arıyorsun üstat. Henüz parandan öteye giden hiçbir akıllı laf çıktıgını da duymadım.

İnsanlar der ya hani genel problemdir. Bu adamın karakteri nasıldır iyi midir kötü müdür bilemeyiz.

Biliriz abim 700 tl dir bir insanın karakteri. Koyarsın masaya oda koyar.

Sende koydun. O ekran kartında gördüğün her fps de kaçırdığın şeyleri düşüneceksin bunada emin ol:)

ooo sert
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayı adam verdi bende kabul ettime getiriyorsun da

olaylar normal geişmedi ki

adamın kürtlüğünden barzolugundan tipsizliğinden girip ekran kartı alma kbaşka

öyle muabbet arası sana ekran kartı hediye edeyim diip almak başka

adama söylemedik laf bırakmayıp almak saçmaydı bariz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...