chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Düzeltme ve özür. Kasıtlı olarak yaptığım o dalga geçme amaçlı mesajda aslında gerçekleri çarpıttım. İdmanlarda yeni başlayan kimseye zaten sert girilmez çalışan kişi istese dahi. Kaldı ki noyan teke tek çalışmamızda ısrarla bizden sert çalışmamızı istiyordu hep. Kendisi ayrıca tarz olarak alışılmışın dışında görünen biri olmasına rağmen tavır olarak gayet maskülen bizim gibi normal birisi. Bunları yapma sebebim noyzura isimli kullanıcıyı tanıyan ve çevresinden olan birkaç kişinin noyzura hakkında yaptığı asılsız bazı tehlikeli iddialardan kaynaklanıyor. Bu iddialara istinaden forumdaki kullanıcılar için tehlikeli durumlar oluşmasın diye düşünüp o şekilde yıpratıcı ve alay etmeye müsait bir mesaj gönderdim belki alay konusu olup forumdan uzaklaşır diye. Kendisi gerekli açıklamaları bana yaptı, iddia eden kişiler ile yüzleşmeye gönüllü oldu ama iddia eden kişilerin hiçbiri yüzleşmeye yanaşmadı. Ben de göt oldum. Bütün bu olaylardan dolayı hepinizin huzurunda Noyzura kullanıcı isimli üye arkadaşımızdan özür diliyorum. Hayvanlık yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hadi yavrum çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 *** REKLAM ALINIR *** Kardeşler Mobilya, Mobilyada kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dostum silahını indir ve kıromu serbest bırak. Etrafın sarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 haydiii elimizde bi tane konu vardı niye boyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Noluyor lan PATİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 post. okumadim daha ama cok verimli hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hahaha ninja olayın peşini bırakmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 adam DÖVMÜŞ heralde asfddsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kişisel inanılmaz hareketli şu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 realda bulup dövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yav bu aralık ayı kişisel de çok mahsul yaptı be. maşallah nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi uyku karsıtımısınız bayılıcam simdi sonra 35 sayfa okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahah http://www.sefainan.com/hd/article/703.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 iş var yazmayın. kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.edize.com/img/2012/6/11/33/354/duzeltme-ve-ozur-498x386.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dayak yemiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lan tüylü bamya bırak lan çocuğun yakasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 lan işimiz gücümüz var sabaha az bekleseydin be tüylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Noyan bildiğin mevzu adamı çıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Boyle bir geri vites görmedim ahaha. Nitekim ise yaramayan bir sey. Artık bizim icin tuylu ceket o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sparkcaster said: hadi yavrum çipetpet ahahah bu akşam tekrar izlediydim http://www.youtube.com/watch?v=fC6hRKD0Etk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hayı ceketi görmesek inanıcaz belki söylediklerine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar