Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airbnb.com kullaniyor musunuz patiler?

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Ben nasil daha once kesfedemedim diye hayiflaniyorum, MUHTESEM bir sistem. Insanlar kullanmadiklari odalarini veya o an icin kullanmadiklari evlerini kiraliyorlar. Otelden cok daha konforlu. Pek cogunda mutfak, camasir makinesi v.b. var.

Biz ailecek dogu yakasi turuna ciktik, uzuuun uzun araba kullanma sureclerinden sonra bi rahatlamak istiyor insan. Maine, new york, philedelphia, elizabethtown gibi duraklardan sonra Charleston South Carolina da su evde kaliyoruz

https://tr.airbnb.com/rooms/272777

3 gun tutmustuk bir gun daha uzattik, buradan Atlantaya gidicez, su evle anlasmak izereyim

https://tr.airbnb.com/rooms/652900

Sonra nashvilde bir ev daha bulduk 75 dolara. Ne guzel bir sistemmis bu yahu Bayildik...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu ev -linkden bakabilirsin fotolara- kendim evim kadar temiz. Biz cikinca cleaning team gelip gene carsaf havlu falan degistirecek.

3 yasinda bir erkek cocuk ile kucuk otel odasinda dinlenmek imkansiz oluyordu. Biz COK rahat ettik oyle soyliyeyim.

Hastalik derken hayatimda kaldigim en kokusmus yer ise Comfort Inn otel zincirinin bir oteliydi. Ustelik 94 dolar da para vermistik igggrenc odaya. Otelde de mumkun yani pilige maruz kalmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

ben de merak ediyordum. Cevabı https://www.airbnb.com.tr/guarantee

deadwoll said:

Benim anlamadığım yüklü miktarda depozito falan mı alıyorlar? Hani eve zarar vermek ya da eşya çalmak çok kolay böyle sistemlerde, kafam almıyor.

Bi kaç ilanda denk geldim. Depozito isteyenlerde var ama çok cüzi miktarlar. 100 lira, 150 lira falan.
Sosyal ağlarda paylaş

benden kesilen depozitolar tek tek yatiyor valla hesabima. O iste de bir sorun yasamadim.

Tek acayip deneyimimiz, Ohio'da kalacagimiz evi son gun ayarladik. Eve gittigimizde 26 yasinda bi delikanli vardi. LOFT tarzi duvarsiz bi ev.

Biz eve geldik, adam canta toplamaya basladi, gozumuzun onunde don corap v.b. koydu cantaya gitti.

Carsaflar duruyor. Banyoda kirlilieri falan var adamin. Buzdolabinda yarim kalmis yemekleri ve dolaplar adamin kisisel esyalari dolu.

Esim bir sure carsaf aradi, bulamadi. Karistirmak da istemedi adamin dolaplarini. Yorgunduk zaten yatalim dedim.

Oyle yattik biz. yapacak bisey yok. Kentin GOBEGINDE en islek caddesinde, 75 dolara kaldik, ona saymak lazim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların komisyonu biraz hayvani.

Biz barcelona seyahati için feelbarcelona'dan kiralamıştık evi, airbnb'den çok daha ucuza gelmişti. 5 gece 350 euro verdik toplam. 4 kişi kaldığımız için de gecelik €25 otel parasının baya ucuzuna ve rahat bir şekilde konaklamış olduk.

İletişim sıkıntısı da çekmedik oraya vardığımızda da, ayrılırken de sorun olmadı. Hatta biz direkt türk kafası olarak "lan acaba depozitoyu geri verirler mi?" diye düşünüp sorduk eve girdiğimizde elemana, salondaki koltuğu veya yatakları falan camdan atmadığınız sürece depozito konusunda sıkıntı olmaz, bütün tabak ve bardakları kırabilirsiniz hatta demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay çok güzelmiş ama tatillerinizi çok önceden planlama şansınız oluryorsa booking.com ya da tripadvisor'dan çok ucuza oteller düşebiliyor. Barcelona'ya gideceğim 4 gece 5 gün Mart'ta. Kasım'da ayarladım herşeyi THY gidiş-dönüş + merkezde 2 yıldızlı çok güzel bir otel toplamda 500 TL'ye mal oldu, bence iyi fiyat..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...