Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levent Kırca


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir Aydınlık Gazetesi'nin hedefinde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sefer de İşçi Partisi MYK Üyesi, Aydınlık Gazetesi Yazarı Levent Kırca'nın ağır eleştirilerine hedef oldu.
Sanatçı Girişimi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlediği geceye katılan Levent Kırca, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmak için kendi sırasını kullanmasına ve hemen geceyi terketmesine kızan Levent Kırca "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim" diyerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından hakaretvari sözler sarfetti.

Kırca, "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim" dedi...
Levent Kırca konuşmasında AKP hükümetine de "lanetler" okudu.

http://www.aktifhaber.com/levent-kircadan-cok-ayip-sozler-709371h.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oradaydım ben adam ciddi değildi.Bunu anlamayan bir çok beyinsiz adamı protesto etmek için dışarı cıktı.Anlayanlar ise gülerek alkışladı.Kılıçdaroğlundan pek hazetmem ama adam çıkarken izin aldığını söyledi ve üstüne basarak 3 kez diğer sanatçılardan özür diledi.Levent Kırca'dan izin aldığını da özel olarak vurguladı.Dinlemeyen halk boş boş alkışlarsa Levent Kırca'nın sözlerinin altında ki gönderiyi sezemez tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...