Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker kışlasına çekildi, yargı normalleşti, bir tek sokak kaldı!

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Bu arada adamlar bence haklı ya, hani altmetin demokrasinin ne kadar gereksiz ve ağır bir yönetim sistemi olduğu. Bunu kaldıralım biz mis gibi ülkeyi yönetelim tek elden kimseye sormadan diyorlar. Biraz biraz yapıyorlar da.

Badem bıyıklılarda 3 gram beyin olduğuna inansam gogo değiştirin demokrasiyi derim de, güvenemiyorum adamlara =/
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bu arada adamlar bence haklı ya, hani altmetin demokrasinin ne kadar gereksiz ve ağır bir yönetim sistemi olduğu. Bunu kaldıralım biz mis gibi ülkeyi yönetelim tek elden kimseye sormadan diyorlar. Biraz biraz yapıyorlar da.

Badem bıyıklılarda 3 gram beyin olduğuna inansam gogo değiştirin demokrasiyi derim de, güvenemiyorum adamlara =/

işte abi, ne yazıkki akp bir komunist parti değil.
Sosyal ağlarda paylaş

E bir tek üniversiteler kalmıştı zaten adam akıllı el atmadıkları. Liseleri çoktan bitirdiler zaten. Giriş sınavlarına da tam ayar çektiler, artık şakirtler dolduruyor iyi okulları. Cemaat liselerinden olmayanların ilk 5bine girmelerinin büyük oranda önü kesildi yeni OBP düzenlemesiyle. Artık soru filan dağıtmakta kesmiyor yani.

Üniversiteler de bittikten sonra köklü bir değişim yapacaklar, adam kendi saymış zaten, ordu, polis, yargı, yasama, yürütme, eğitim, medya... her şey ellerinde. tüm noktalar onlara ait. bütün bunlar hep hazırlıktı işte. esas niyetleri ortaya çıkana kadar kaçmış olsak bari buralardan. zaten kuvvetler ayrılığı filan diyip hafiften dillendirmeye başladılar.

şu akp'nin son 10 yılda uyguladığı plan gerçekten muhteşem, öyle vasıfsız elemanlar nasıl bunları akıl edipte bu kadar ustaca başardılar, hayret etmemek elde değil. adamlar ne kadar kötü şeyler yapsalarda saygı duyulası ustalıkla yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...