Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ya bana çok oluyor ya da özümde sandığımdan farklı biriyim. Bazı rüyalarımda psikopatça şeyleri haz alarak yapıyorum ve uyandığımda bundan rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nigger mı oluyosun ruyanda...Ben geçen gün higgs bozonu olmuşum rüyamda galaksilerden galaksilere yaprak misali bozonuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben rüyamda kime hallendiğimi hatirlayamiyorum, adam yaptığı psikopatlıkları hatırlayıp üzülüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 6 yasinda falan misiniz ilk defa rüyalarınızı cumleye dokebilme cesaretinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oluyor ruya diyip geciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bana olmuyo. Rüya diyip geçiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bana oluyor, aslında özümde böylemiyim lan diye düşünüp üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bugun ruyasindan bahseden 12. Kisisin noluyorlan ? Bibokmu oldu kimyasal attack ami ugradik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben bi kere süperman olmuştum.2 tane ajan smith kovalıyordu beni.neden bilmiyorum uçamıyordum.bizim burda yokuş var bi tane oraya çıkıyorum hızlıca, aşağı koşarak hız alıp öyle uçuyorum.bi nevi süperman olup vurdurarak uçtum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Rüyada bile kendimi kaybetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 en son tanri ile kapismistim yada sperm de olabilir bembeyazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dün gece rüyamda taverna şarkıcısıydım, şarkı söylüyordum hatta sözleri dilime dolandı sabah aradım mamafih bu sözlerde bir şarkı bulamadım.. uyurken bile üretkenim o derece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Reçetene 2 doz lucid dreaming yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben hamamcı oluyorum. değişik bir meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Nigger_of_the_sand said: Ya bana çok oluyor ya da özümde sandığımdan farklı biriyim. Bazı rüyalarımda psikopatça şeyleri haz alarak yapıyorum ve uyandığımda bundan rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu? yok ben hep olduğum kişiyim. rüya mı değil mi anlamıyorum hatta. abi olur mu öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 zipzip said: ben bi kere süperman olmuştum.2 tane ajan smith kovalıyordu beni.neden bilmiyorum uçamıyordum.bizim burda yokuş var bi tane oraya çıkıyorum hızlıca, aşağı koşarak hız alıp öyle uçuyorum.bi nevi süperman olup vurdurarak uçtum yani. işte bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 harbiden neden süperman yazmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ben kedi oldum lan dün akşam kedi ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Rüyamda senkonun bağırsakları deşip kanında dans ediyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 umut sarikayanin artik ruya uzerinden prim yapanlar diye bi karikatur cizmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 maç görenler var onu çizsin ibde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar