loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bugün eğer galatasaray iyi oyununu oynarsa mahvolacak trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 galatasaraydan hiç haz etmem. ama her türlü bugünkü maçı farklı kazanır.iyi oynamasına bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aktiftablet said: http://b1212.hizliresim.com/14/b/gsm7f.gif of cok iyiymis bu. futbol bolumunun intro videosu olarak ekleyebiliriz belki foruma, nedankoya yuk olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 KuddusiMavra said: golcümüz var ama orta sahamız kötü. eskiden de kötüydü ama alex'in olağan üstü yetenekleri ve emrenin (hiç sevmiyorum ama doğruya doğru) becerileri makyaj oluyordu. her ikisi de gidince ve bu meireles ile baroni iyice tırt çıkınca takke düştü, kel göründü. aykut kocaman iyi veya kötü hoca diyenleri anlamıyorum. bir hocanın takıma katkısının da 15-20%'den fazla olduğuna asla inanmam. söz gelimi getirsinler maurinho'yu trabzon'un şu kadrosunu şampiyon yapsın veya alex ferguson gelsin şu beşiktaş'ı şampiyonlar ligi'nde tur atlatsın. bu iş para işi, bütçe işi. teknik direktörler konusunda fenerbahçe kadar çok tecrübe yaşamış takım türkiye'de yok, var diyen yalan söyler. neticede artık bizim bu teknik direktör konusunda bir kültür oturtmamız şart. takımın içinden çıkan ve takımı seven, klübe mal olmuş bir insan aykut. hatası ile, sevabı ile ona sahip çıkılmalı. ve yönetim de ona geniş yetkiler vermeli, kimi istiyorsa alabilmeli. alex olayında olduğu gibi arkasında durabilmeliler, alex'i çok sevmeme rağmen "ya hoca, ya ben" şeklinde restleşmeye giden tavrı yanlıştı. sözün özü,ben aykut'un kalması gerektiğine inanıyorum. Raul Meireless 10.000.000 Euro Milos Krasic 7.000.000 Euro Mehmet Topal 4.500.000 Euro Salih Uçan 1.500.000 Euro Dirk Kuyt 1.000.000 Euro Bienvenu 4.000.000 Euro Moussa Sow 10.000.000 Euro Sezer 2.750.000 Euro Dia 6.500.000 Euro Stoch 5.500.000 Euro Topuz 9.000.000 Euro Baroni 7.000.000 Euro Özer 4.500.000 Euro Toplam 73.250.000 Euro Bunların hepsi Aykut Kocaman transferleri. 1 Alex miras olarak alıp, 3 sene de 73 milyon euro'luk transfer yapıp sadece orta sahayı toparlayamıyorsan bi yol al derler adama da, demesinler lütfen seviyoruz biz Aykut Kocaman'ı. Gitmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 futbolcular aykut hoca giderse biz de gideriz demişler. hepsi toplansın birlikte gitsin. böyle fenerbahçelilik olmaz afedersin eli şeyinde top oynuyor adam. alexin mirası aykutun eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aykutla Aziz birbirini bulmuş bırakmazlar iki icten pazarlıklı adam, taraftar kulübü basmadıkça gitmez bunlar. Baksana adam önce taraftarlık dersi veriyor hoparlörden şimdi taraftar naaptı diyor, direk sahiplenmiş lan kulübü, babasından miras aldı sanki a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Onu söyleyen Selçuk Baroni Bekir falandır. Bekir yine neysede Selçuk Baroni 2 sn durmasın gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adamlar biliyor aykut yerine başkası gelirse 18'e bile giremeyeceklerini, tabii bırakmak istemezler asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/381991_576414142374293_1171805517_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22218830.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter geri alıcakmış istifayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aktiftablet said: http://b1212.hizliresim.com/14/b/gsm7f.gif AHAHAHAH XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adamda denge problemi var abi. http://inciswf.com/1285214896.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dün dışarıdaydım. Maç skorunu telefonla internetten öğrendim, sonra arkadaşlardan Aykut'un istifasını duydum. Çok korktum bi an, ama öğrendik ki kabul olmamış, ne kadar sevindim anlatamam. Umarım uzuun yıllar Fener'in başında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aykut akşam gs ts maçını bekliyor . gs kazanırsa istifa eder ts kazanırsa devam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 zipzip said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22218830.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter geri alıcakmış istifayı Gitmezki zaten kovsan gitmez, şov yapıyor dram yapıyor zaten biliyor Azizin inada bindirdiğini. Sakaryalı grubundayken Oğuzu bile arka plandan yöneten içten pazarlıklı adam bu ya bariz rol yapıyor. Sonunda taraftar patlayacak Azizlen beraber küfür kıyamet gidecekler ama olan Fenerin sezonuna olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cok iyi taniyorsun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şu saatten kalması saçma olur, alınacak kötü sonuçlarda Aykut hoca daha çok yıpranacaktır, zaten oynattığı futbolla bu sonuçları almamız çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Phyx said: cok iyi taniyorsun kardes ahaha azizleşme var ama aykut'ta.Bu gerçek. Aziz de aglıyo,mırın kırın ediyor geri dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aykut hic bi zaman basin onunde istifa ediyorum dememistiki daha once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://arsiv.sabah.com.tr/2006/05/18/spo99.html denizli faciasi sonra etti. salya sümük geri dön başgaaan yürüyüşleri olmuştu sonra dsaghj. said: Yalnız, 2001 yılındaki gibi kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum AHSDFGFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aykut diyorum yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Phyx said: aykut hic bi zaman basin onunde istifa ediyorum dememistiki daha once Masquerade said: http://arsiv.sabah.com.tr/2006/05/18/spo99.html denizli faciasi sonra etti. salya sümük geri dön başgaaan yürüyüşleri olmuştu sonra dsaghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ha Aykut demiş evet. Aykut da sözünün eri olsa mahkeme kararlarından sonra bırakırdı zaten. ADAMSIN derlerdi arkasından, simdi beceriksiz ve korkak kuyrugunu kıstırdı ve kactı denecek haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fener başlığında tartışsayık bunu necati gs den gitti diye başlık açtım mı birisi Gerçi normaldir 1461 trabzon 2 gs 1 diye başlık açanlara göre normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 karabük golleri güzelmiş lualua+ilhan iyi silkelemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar