Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xenus said: bu topici ilk mesaj varken görmüştüm TL;DR demiştim, neler dönmüş ya. ekran kartı olayına şaşırmadım. ben türk mmoları da oynadım 100-200 lira parayı savurunca bir upgrade için böyle 180 derecelik küfürden abimm'e dönen dönüşlere çok alışkınım. guilddeki biri o boktan oyuna harcadığı 10 milyar paranın 2-3 milyarını guildekilere harcamıştı. gavurlar bunu hayatta yapmaz. xunn'a kınaytçı bile dendi sonunda abbooovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 knaytta gild olmaz, kılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xenus said: bu topici ilk mesaj varken görmüştüm TL;DR demiştim, neler dönmüş ya. ekran kartı olayına şaşırmadım. ben türk mmoları da oynadım 100-200 lira parayı savurunca bir upgrade için böyle 180 derecelik küfürden abimm'e dönen dönüşlere çok alışkınım. guilddeki biri o boktan oyuna harcadığı 10 milyar paranın 2-3 milyarını guildekilere harcamıştı. gavurlar bunu hayatta yapmaz. gavurun p2w f2p mmo oynayan kitlesi daha bir leş. sen merak etme. allods online eu servarında oynamamışsın sen galiba hiç. browser mmolardan sonra mmorpg piyasasındaki en money sink oyundur kendisi. her türlü vıcık vıcık yağ, adam kayırma, "abicim" ayaklarının yarım yamalak ingilizceyle konuşulanı mevcut. türklükle veya gavurlukla alakası yok. önemli olan şey omurga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yanlış anlaşıldım galiba parayı harcama anlamında söyledim zaten. kimin omurgası olup kimin omurgası olmadığı ile alakalı değil. yabancı adam umursayıpta tanımadığı adama para verip, böyle muamele falan yapmaz, işine bakar asdf. paraya tav olanın dili dini yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tamam, sakinim. *elleri titreyerek bir sigara yakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 axedice said: Yalnız xunn da ne hatred toplamış arkadaş. İyi ki bi hayat kadını oldu, hemen yerden yere vuruyorsunuz. abi paarasını verende duvardan duvara vuruyo işte noproblem. sipeyskeyk said: axedice said: Dylan yapsa şunu kimse sallamaz Mesleğini icra ediyor o saygımız sonsuz. ahahaha +100binmilyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 124 sayfa ney lannn.. ben bunu gecen gördüm ya liselinin biri aglıyordur yine dedim, 124 sayfa olmus ya la.. abi hep böyle kaciriyorum dramalari ya :( 124 sayfa okumucam tabki, biri özet gecsin,abinin sorunu neymiş 124 sayfa neyin dramasi döndu bu kadar, hadi dürüm+ayran isteyenler cıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 50 sayfa okudum.özet: sequo yu kıskandım adam zengin. noyzurada kas falan yok ve tüylü ceketi varmış. topiği açan kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 applev0dka said: abi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 124 sayfa ney lannn.. ben bunu gecen gördüm ya liselinin biri aglıyordur yine dedim, 124 sayfa olmus ya la.. abi hep böyle kaciriyorum dramalari ya :( 124 sayfa okumucam tabki, biri özet gecsin,abinin sorunu neymiş 124 sayfa neyin dramasi döndu bu kadar, hadi dürüm+ayran isteyenler cıksın ortaya oku abi. roman gibi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu topac'da mi onlarin 2sine baglandi, meanwhile in paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahmet .rospu ruhlu ya sequo sana da helal olsun paranla ve kişiliginle ezmissin en sevdigim zengin tipi :D fistan hala kaliteli bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ahmet nerde ya gören var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ooo hosgeldin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hoş geldin abi, hesabıma baktım para yatmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 LathspeLL said: hoş geldin abi, hesabıma baktım para yatmamış :/ Ben karıyı kaybetmişim sen ne diyorsun uuuu ahmet bebeim elma dersem çık armut dersem çıkma yavru kuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bana da para yatmadı o konuda sekoyaya çok kırgınım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 adam 700liranın alabilceği 700lirayla yapılabilcek en güzel şeyi yaptı lan. yok yani bundan iyi değerlendirilmez700 lira ahaHAahaAHAah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi uzun zamandır bu kadar ani ve net bir göt etmeye tanıklık etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sus bakıyım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 o değilde az kalmış 2k mesaj olayından 'paraya tapan kiz ve durumlar durumlar. v2 ' açılcak yakında dfghfgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 orada da klavye mouse seti alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sequo altındaki araba (herhangi biri) seni bu 700 lira kadar tatmin etmiş miydi ? oo süper ayardı anlamında demiyorum, o da var tabii ama gerçekten de merak ediyorum. edit: hayat satın aldı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Şunu yapan başkası olsa of hayatını sattı vay pis omurgasız falan dersin de, xunnu az çok tanıyoruz arkadaşlar. OHA İNTERNETTEN HIRBO ÇARPIYORUM heyecanıyla başlayan macerasında şu anda suçluluk duyuyor lan ayıp mı oldu adamın parasını aldık, zengin de olsa falan diye içi içini kemiriyor. Ama yüzsüzün allahı olduğu için zaaa diyip çatır çatır fps alıyorum oyunlarda ehere mehere çekecek işin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar