Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 f430 150bin euroya alınıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 genel olarak huyunu sevmediğimiz kızlar güzelse ne yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tekstilciler çok saçma! paralar kazanabiliyorlar ve o kadar parayı çok saçma işlere yatırıyorlar, yazık oluyor paralara, heleki özal zamanı bu işe girenler, yeri gelmişken yazayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ıhlamurlar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bordolu kızdan sana hayır gelmez, ama madem ipleri eline aldın biraz daha gözlemle belki altın gibi bi kalbi vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben uo'yu hep fakirler oynuyo sanıyodum lannnn !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 niye yalan olsun ki? yani bu kadar cool story bro dediğiniz ne var ben anlamadım? adam unicornuma bindim, sonra gökyüzünde gezintiye çıktık falan yazmış sandım ilk sizin postlara bakınca o kızdanda hayır gelmez zaten daha ilk 2 paragrafa bakınca sonunun nasıl geleceğini anladım, biraz oyna eğlen sonra bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ualn birinizde cıkıp hatunun fotosunu istememiş. bilae pics or didnt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 iyi de ferrarisi olan adam bu kızları ayıklamayı zaten hertürlü bilir, gelip burda heycanlı heycanlı anlatmaya çalışmaz.. (milli piyangodan para cıkıp, arabayı aldıysa ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu hikayeyi daha önce görmüştüm ben bi yerde. şimdi üşeniyorum aramaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Okudum ben! Adam uo'cu. Burayı öyle bulmuş. Sonra parayı da bulmuş. Bi tane ferriş çekmiş altına. Bi kızla tanışmış. Kız buna malını mülkünü anlatmış ama bu anlatmamış. Kız da bu çok zengin değil diye yüz vermemiş. Sonra sinirlenmiş. Öyleyse ben de varım demiş ferrişi çekmiş mekanın önüne sonra kız bu adamın ferrişi olduğunu görmüş whatsapp'tan mesajlar mesajlar. Bence boşver bu kızı. Altında ferriş var mekan mekan takıl evlenip napıcaksın. Parayı bulan adam niye evlenir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Zikko said: iyi de ferrarisi olan adam bu kızları ayıklamayı zaten hertürlü bilir, gelip burda heycanlı heycanlı anlatmaya çalışmaz.. mantığa koş hatta ferrarisi olanlar insan değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Evlenilicek kız. İstediğin gibi istediğin haltı yersin, işler bozulup para bitmediği sürece ömür boyu terk etmez seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bugattiye falan kaçabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 önüne 5 lira atarım kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fistan said: bugattiye falan kaçabilir bugattici adama kız mı yok? istediği kızı götürür, biz garibna ferrariciler de konusuruz anca, hayat hiç adil diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 moriQ said: vur kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kızın üzerine ceketini atsan hamile kalır artık ne kaçması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Şuanda kız senin peşinde ve ağzının içine bakıyor. Bence bu vakitten sonra kızın ne mal olduğunu çok iyi anlamışsın. Kozlar senin elinde. Sende ilgi gösteriyormuş gibi yap ama sevdiğini belli etme, evine çağır kesin gelir, biraz hevesini al, oyna onunla çünkü böyleleri oynanmayı hak ediyor. Sonra da gittiği yere kadar. Sakın kahrını falan çekme, dediklerini de yapma, hayır cevabını, evetten fazla ver. O seni kovalıyacak zaten. 4S kuralı ile gider bu ilişki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ya bi taraftanda oynanmayı hakediyor mu bilemedim. Şöyle bakmak lazım para ve kadın ilişkisine. Düşününki bi kız var hiç ilginizi çekmiyo, dekolte falan filanda yok memişlerde bi hava yok GİBİ. Sonra bigün bi geldi yanınıza memişler el bombastic. İlla bi kafanız gider yani, bi götüriyim şunu diye. Arabada kadınlar için öyle, sonuçta geleceklerine bakıyorlar. Ferrari görünce iyi ya kapağı atiyim buraya sıkıntı olmasın der. Ha; ama o aileden bi bok olmaz, çünkü yok fabrikamız var falan filan ilk görüşmede. O yüzden bu yazdıkalrım yalan oldu, oyna panpa, hatta abisiyle oyna en çok ona fitil oldum. abisini arabana çarptır sonra ödet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 üşenmiyormusunuz lan şu kadar uzun yazmaya. oyun falan olsa hadi neyse de bu ne ya. biri özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: üşenmiyormusunuz lan şu kadar uzun yazmaya. oyun falan olsa hadi neyse de bu ne ya. biri özet geçsin editor gelmiş, gran turismo oynayıp hayallere dalmış ferrarim var kız mız bişiler zırvalamış işte bişi kaçırmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ozet: arabaya veren kiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kız buna fakirsin ucuzsun demiş istememiş bu da hırs yapmış tüm parasıyla ferrari kiralamış kıza hava atıcam derken kaza yapmış ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar