Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paraya tapan kiz ve durumlar durumlar...

Windrest

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

Aluriel said:

abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte.

ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan

yapmıyor işte kendi yazıyor, 4 kere editliyor bi de yine düzeltmiyor hataları, üstüne başkasına emin olmadığın konularda konuşup gülünç duruma düşme falan diye ayar veriyor bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Akito said:

theridone olayını anlatıyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543,6503497#msg-6503497

şu konuda geçen bi olay vardı pınar vs bilirsiniz işte o mevzuular olurken twitterdan konunun linkini de içinde barındıran "burada konuşuluyorsun bilmeni istedim =)" gibi saçmasapan bi şeyler yazdı pınara. üstteki mesajı attığım sırada bilmiyorum tabii kim olduğunu bilmiyordum o kişinin ( twitter ismi vardı bi tek vs )
sonrasında başka bi konuda "=)" yazdığında olayı hatırlatıp güldüm ve haterım oldu ehehehe

hehehe

sen beni kizdim falan saniyorsun degil mi. Oglum sana niye kizayim, her gun senin gibi kac tane kazma geliyor isyerime biliyor musun.

Ben o topicin linkini verince sen mal gibi cadi avi baslattin. Ben eglence olsun diye yazmistim zaten. Gercekten de guzel geyik dondu.

Sayemde noyan gibi peygamber bozmasi bi adamimiz oldu lan daha ne olsun :)

Bak bakayim ben kac yildir uyeyim, kac tane senin gibi cocuk geldi gecti buradan. Kaci eglendirdi kaci maskara oldu gitti.

ayrica, salca oldugunu sandigin irem de gayet sevdigim bir insan.

Ah cocuk, ben bu foruma ilk girdigimde biyiklarim yoktu , sen gibiydim iste.

Ama hic sen gibi seyim hiyar diyene tuzla kosmadim :)

Tl; dr ciler icin, Tavsan tasa surtunmus, "aha dagi s*ktim!" demis.

KES LAN.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Noyzura said:

bence takıl kızla. herkes en başta süper olmayabilir. ferrarin ile kızın ilgisini çekmiş olabilirsin ama üzerine biraz emek verirsen insaniyetinle kendine aşık edebilirsin.

abi ilk adamı ignore et direk, gerçek değil o, şizofreni vakası vs

o kız benim kuzenim ;(
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Aluriel said:

abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte.

ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan

kardeş zengini gördün güçlüyü hemen yanında olmalar destkelemeler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...