Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ortalık karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Adamın 30 tane spor arabası olduğunu nereden çıkardınız ki. Al sat yapıyorum demedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 continental çok londralı arap ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi tam FAKİRİZ ya. Tartıştığımız şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cons said: gidin adamın lastiğine işeyin garibanlar Sus lan tribal dövme yaptır amele kaslarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 topik kıvama gelince haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Korax said: Aluriel said: abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte. ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan yapmıyor işte kendi yazıyor, 4 kere editliyor bi de yine düzeltmiyor hataları, üstüne başkasına emin olmadığın konularda konuşup gülünç duruma düşme falan diye ayar veriyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi herkes herkese ve herşeye saldırsın baya keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 PastorOfMuppets said: Cons said: gidin adamın lastiğine işeyin garibanlar Sus lan tribal dövme yaptır amele kaslarına. ahahahhaha bende dövme yokta sende pokemon dövmesi yokmuydu hanfandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tecavüz ederim seni bağlayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 az fakirler adama yardiriyor, cok fakirler adama yancilik yapiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 taraf değiştirdik sonrada, hangi gruba giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Theridone said: Akito said: theridone olayını anlatıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543,6503497#msg-6503497 şu konuda geçen bi olay vardı pınar vs bilirsiniz işte o mevzuular olurken twitterdan konunun linkini de içinde barındıran "burada konuşuluyorsun bilmeni istedim =)" gibi saçmasapan bi şeyler yazdı pınara. üstteki mesajı attığım sırada bilmiyorum tabii kim olduğunu bilmiyordum o kişinin ( twitter ismi vardı bi tek vs ) sonrasında başka bi konuda "=)" yazdığında olayı hatırlatıp güldüm ve haterım oldu ehehehe hehehe sen beni kizdim falan saniyorsun degil mi. Oglum sana niye kizayim, her gun senin gibi kac tane kazma geliyor isyerime biliyor musun. Ben o topicin linkini verince sen mal gibi cadi avi baslattin. Ben eglence olsun diye yazmistim zaten. Gercekten de guzel geyik dondu. Sayemde noyan gibi peygamber bozmasi bi adamimiz oldu lan daha ne olsun :) Bak bakayim ben kac yildir uyeyim, kac tane senin gibi cocuk geldi gecti buradan. Kaci eglendirdi kaci maskara oldu gitti. ayrica, salca oldugunu sandigin irem de gayet sevdigim bir insan. Ah cocuk, ben bu foruma ilk girdigimde biyiklarim yoktu , sen gibiydim iste. Ama hic sen gibi seyim hiyar diyene tuzla kosmadim :) Tl; dr ciler icin, Tavsan tasa surtunmus, "aha dagi s*ktim!" demis. KES LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çay varsa içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 arada çaktırmadan post kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ahahahahah Cons'un imzayi gorunce selo'nun rapi aklima geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sen benim dövmeme kurban ol dogulu. Kaşların çin seddi gibi. Abi kontrolümü yitirdim orçun topik bütün kontrolümü elimden almış seni çok seviyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: Noyzura said: bence takıl kızla. herkes en başta süper olmayabilir. ferrarin ile kızın ilgisini çekmiş olabilirsin ama üzerine biraz emek verirsen insaniyetinle kendine aşık edebilirsin. abi ilk adamı ignore et direk, gerçek değil o, şizofreni vakası vs o kız benim kuzenim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Korax said: Aluriel said: abi ben de onu tutuyordum başta da kendine merhemi olmadan başkasına gramer dersi vermeyecekti. herşeyi yapacktı ama bunu yapmayacaktı işte. ne farkeder, parasi var. gerekirse turkiyenin en hizli ve duzgun yazan memurunu tutar, o söyler memur yazar, biz yetisemeyiz falan kardeş zengini gördün güçlüyü hemen yanında olmalar destkelemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cok fakirler is falan istiyecek zaten bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 o değil de instagram fotoları gelmedi hala. pati stalkerları 2/10 gözümde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Theridone said: Ahahahahah Cons'un imzayi gorunce selo'nun rapi aklima geliyo fuat ergin-batı berlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 PastorOfMuppets said: Sen benim dövmeme kurban ol dogulu. Kaşların çin seddi gibi. Abi kontrolümü yitirdim orçun topik bütün kontrolümü elimden almış seni çok seviyorum aslında. kaş erkekliğin sembolüdür uzun saç ise karılığın. ateşteyim ateşte ateişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kucucuk gangstalar naber madafaker secer tohumun en iyisini aradan secer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar