serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan benim adım serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oha forum akıyor yahu bir resim koyana kadar araya bilmem kaç post girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: lan benim adım serhat Memnun oldum Serhan bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo axe almış 1. büyüyü fullemiş abi. ama 3. büyü düşük kalmış çok dönemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 "roket adam" said: oturup 'sevdiğim kız' temalı konular açıp 9 senelik platonik aşkından bahseden... Şu benim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 serjuhan said: Aluriel said: lan benim adım serhat Memnun oldum Serhan bende. niye serhat yazdın o zaman bi önceki sayfada he_? hesap ver şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi çizimi falan kenara koydum çayı aldım okuyorum, durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aluriel sen burdasın şişko nerde diablo farm mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bilmiyorum ki? oyundadır heralde, dur bakayım bi girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 theridone olayını anlatıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543,6503497#msg-6503497 şu konuda geçen bi olay vardı pınar vs bilirsiniz işte o mevzuular olurken twitterdan konunun linkini de içinde barındıran "burada konuşuluyorsun bilmeni istedim =)" gibi saçmasapan bi şeyler yazdı pınara. üstteki mesajı attığım sırada bilmiyorum tabii kim olduğunu bilmiyordum o kişinin ( twitter ismi vardı bi tek vs ) sonrasında başka bi konuda "=)" yazdığında olayı hatırlatıp güldüm ve haterım oldu ehehehe sequonun bu saatte uyanık olmasını, patide ferrarisinin fotoğraflarını upload etmesinin aşırı saçma bi şey olduğunu düşündüğümden merak edip onu sordum yani. çocuğun, eşin var gecenin 1'inde ferarri fotoğrafı upload ediyosun gayli bi siteye. neyi mantıklı ki bunun ? eşli sorulu bi post atınca da niye terbiyesiz oldum anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Akito said: theridone olayını anlatıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543,6503497#msg-6503497 şu konuda geçen bi olay vardı pınar vs bilirsiniz işte o mevzuular olurken twitterdan konunun linkini de içinde barındıran "burada konuşuluyorsun bilmeni istedim =)" gibi saçmasapan bi şeyler yazdı pınara. üstteki mesajı attığım sırada bilmiyorum tabii kim olduğunu bilmiyordum o kişinin ( twitter ismi vardı bi tek vs ) sonrasında başka bi konuda "=)" yazdığında olayı hatırlatıp güldüm ve haterım oldu ehehehe sequonun bu saatte uyanık olmasını, patide ferrarisinin fotoğraflarını upload etmesinin aşırı saçma bi şey olduğunu düşündüğümden merak edip onu sordum yani. çocuğun, eşin var gecenin 1'inde ferarri fotoğrafı upload ediyosun gayli bi siteye. neyi mantıklı ki bunun ? eşli sorulu bi post atınca da niye terbiyesiz oldum anlayamadım. Bir gün içerisinde yer aldığın değilde direk kendine ait bir ailen olurda sana böyle bir soru yöneltilirse ne demek istediğimi anlarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Gecenin bu vakti kahveye sardım topik yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 akitonun eski nicki neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eh, belki de 5-10 kişiyle atıştıktan sonra adını söyleyince hakaret sanmandan dolayıdır. edit: lelouch falandı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kahve yapmaya gidiyorum, kuru gitmiyo topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne kahvesi ya topic ölmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 taze kan gelmedikçe bitti topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 özet plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ferrari, jpeg, geç saat, eş, ne diyon birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: taze kan gelmedikçe bitti topic Gelsin madem. Bunada vurun lan gayet herkesin alabileceği bir araç gibi duruyor ama piyasada yok alamazsınız nahhh :P En sevdiğim aracım Nissan 200SX S14A JDM MT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yok özet mözet geriye dogru oku işte bütün olay ferrari fotolarıyla basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Red said: taze kan gelmedikçe bitti topic Gelsin madem. Bunada vurun lan gayet herkesin alabileceği bir araç gibi duruyor ama piyasada yok alamazsınız nahhh :P En sevdiğim aracım Nissan 200SX S14A JDM MT ahahahaha resmen deal with çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 özet: bi herif var. mütevazi ilk başta ama arada zengin takılıyo. zengin. bi kızla tanışıyo. kız zengin, abisi de zengin, hep zengin takılıyo. herif kızla tanışırken mütevazi takılıyo. sonra kız bunu sallamıyo fakir herhalde ıyy diye. sonra herif zengin takılmaya başlıyo, ferrarisini audisini garajdan çıkartıyor. kız bunun hastası oluyor. adam da ne yapsam bu para delisini diye soruyor. ek paket: forum zenginlerinden biri ard arda ferrari, maserati resimleri falan koymaya başlıyo fitil ateşleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ve olaylar gelişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar