Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Aluriel said: ben niye içerliyeyim, akito içerlemiştir içerlediyse oha ciddi diyorsun gece gece rumuzlarınızı karıştırdım. aslında o gramer olayına kadar ben senden yanaydım da ordan sonra tarafsız olmaya karar verdim. topiğin gidişatına göre bi kaç bişey daha var aslında da dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: Sequo said: Aluriel said: ben niye içerliyeyim, akito içerlemiştir içerlediyse oha ciddi diyorsun gece gece rumuzlarınızı karıştırdım. aslında o gramer olayına kadar ben senden yanaydım da ordan sonra tarafsız olmaya karar verdim. topiğin gidişatına göre bi kaç bişey daha var aslında da dur bakalım taraf tutmak zorunda değilsin ki. doğru ne ise o. üzülmem mi gerekiyor şuan anlamadım. Neyse bu sefer gerçekten yattım iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şaka maka evli adamsa paticiğe girmesi normal.bekar olsa saçma olurdu da işte adamın tek suçu devamlı arabam var imalı mesajları.tepki çekmemesi imkansız hani bırak forumu eşine dostuna 2-3 böyle şaka yapsan soğurlar.internette daha rahat oluyor tabi emekçi dolu forumda gereksiz bir eylem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yatmayaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: şaka maka evli adamsa paticiğe girmesi normal.bekar olsa saçma olurdu da işte adamın tek suçu devamlı arabam var imalı mesajları.tepki çekmemesi imkansız hani bırak forumu eşine dostuna 2-3 böyle şaka yapsan soğurlar.internette daha rahat oluyor tabi emekçi dolu forumda gereksiz bir eylem sdfs Yahu ferrarisi olan adamı ferrarisi olan adam trollerse komik olur lol:) Bu konuda sizle alakalı hiç birşey yoktuki misal yani. Sana değil lafım bu arada aman sende saldırma. Tırsıyorum. "üşüyorum reissssssss" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Lopeth said: bak kesin fake bu son koyulan yoksa bu kadar flame içinde plakasını silmeden koyana sığır derler Riyana girer inşallah vitesin sapı. Samsung Galaxy Tab'la fotoğraf mı çekilir? Iyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ferrasi olan tek sensin yalnız şu an topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan adamı araştırdım benimle aynı tarzda işler yapıyormuş yaklaşık olarak. :D said: 2004 senesi mezunu bilgisayar mühendisiyim. Web yazılımla 98 yılından bu yana ilgilenmekteyim. Türkiyede PHP yi ilk kullanan insanlardan biriyim bir çok seminer vs verdim bu konuda herneyse. Yazılım firmam var bankalara sanalpos alt yapı sistemi kurduk visa ve mastercardın tavsiye ettiği bir firmam var. Ama sadece bu değil ayrıca Sağlık firmam var. Bitkisel ürün getiriyorum türkiyeye ve türkiyede markalaşmasını sağlıyorum. Örneğin: V-Pills besin takviyesi (penis büyütücü adında satıldı vs) Kırmızı biber hapı (Zayıflama ürünü olarak satıldı) Magna-RX (Penis büyütücü olarak satıldı) VS, VS İnşaat işi ile amatör olarak ilgileniyorum öncelik yok. Araba al sat yapiyorum. Alırım hevesim geçince satarım vs. Araç alımını nakit yaptığım için genelde futbolculardan falan çok araç alıyorum dışarıya saçacak çok paraları olduğunu düşündükleri için daha ucuza kolay kanıyorlar. Türkiyede bitkisel ürün çıkaracak vs tarzı firmaların tarım bakanlığı onayına yardımcı oluyorum. Vs vs uzar gider. Arkadaşlık sitelerim, alışveriş sitelerim (saat ağırlıklı) var. Markalaşmış bir çok internet sitesinde azda olsa ortaklığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vaperon said: Sequo said: Lopeth said: bak kesin fake bu son koyulan yoksa bu kadar flame içinde plakasını silmeden koyana sığır derler Riyana girer inşallah vitesin sapı. Samsung Galaxy Tab'la fotoğraf mı çekilir? Iyy. tab mı? galaxy s3 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eşin olmasına rağmen bu saatte yalnız uyumanın nedeni ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: ferrasi olan tek sensin yalnız şu an topikte suç olduğunu bilmiyordum affedin beni :( eminim ferrarisini satan bilgede paticik üyesiydi kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Aluriel said: ferrasi olan tek sensin yalnız şu an topikte suç olduğunu bilmiyordum affedin beni :( eminim ferrarisini satan bilgede paticik üyesiydi kesin! hayır suç değil de ilk mesajı atan editör diye bi ruh hastasıydı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Akito said: eşin olmasına rağmen bu saatte yalnız uyumanın nedeni ne ? Akito birşey soracağım ciddi bir kaç şey yazayım. Neden aileyi işe katıyorsun gerçekten merak ediyorum. Bu şekilde mi rage moduna girmemi sağlayacaksın? Hayır cidden çirkinleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne ilgisi var lan merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aha birazdan fotolar da gelir ohhh ben bi mısır patlatayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Akito oyle, illa bel alti vuracak. benim insanlarla olan diyalogumu bilmeden de kizlara yazildigimi falan saniyor yerli mali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Akito said: ne ilgisi var lan merak ettim sadece. Akito özelden cep telimi göndereyim kardeşim istersen ara beni davet edeyim gel bir viskimi iç şaka lan viski çok zengince oldu çayımı iç detaylı yanımdayken gidereyim merakını. Nasıl olur güzel kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sen ona hindi bağı şerbeti ver, viski diye yutturursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abov neler dönmüş Serhat Bırakın adamı, adam 5 sayfadır uyuyamadı bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yok, öyle bi şey kastetmemiştim, aklıma gelmişti yazmıştım eğlenmiştim de gayet. şu toplu saldırma olayı çok kötü bak şimdi kötü niyeti biri sanacak beni o thread'i bulmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kaç serhat var lan bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 serjuhan said: Abov neler dönmüş Serhat Bırakın adamı, adam 5 sayfadır uyuyamadı bre Yarın pazar allahtan ya biraz önce idrak ettim onuda. Sıkıldım ama konu baydı heran gidebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi ahahhahahahhahahah topic çok iyi. sequo tüm flame'i üzerine çekmiş. işin garibi ilk fotoda kimse sallamamış, sonraki fotoda bi 'hı?' falan gelmiş, en son fotoda herkes çıldırmış asdkjlsdf ben seviyorum zenginleri. keşke bir sürü zengin olsa patide. şöyle zengin oldum böyle çocuğu koydum şimdi garajımda 6 tane alikopter var dese. 430kmh ile giderken foto çektirse falan. değişik bi hayat yani. insana itici güç veriyo. oturup 'sevdiğim kız' temalı konular açıp 9 senelik platonik aşkından bahseden metin 2 bağımlısı şişman ve asosyal arkadaşlardansa zengin hikayeleri okumayı tercih ederim. cool story, guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 akitonun eski accountu kimdi lan bu arada. bi uçuş geçirmiş orası belli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yavas yazin lan forum kirilacak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar