Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Hummer esprisi iyiymiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ferrarisi olan arkadaşlarım var.gayet iyi anlaşıyoruz ferrofobik değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi sen gaysin! iri memelilerden korkuyorsun! bunu daha önce de söylemiştik sana kitaplarımızda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: bi de ctrl w yapıyoruz abi. o tab gitsin ama diğer tablar kalsın. alt f4 çok sert. gerek yok. ben cmd w yapiyorum malum mac, ctrl cok fakir isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Lopeth said: bak kesin fake bu son koyulan yoksa bu kadar flame içinde plakasını silmeden koyana sığır derler Riyana girer inşallah vitesin sapı. OHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bi insan arabasının niye fotoğrafını çeker lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Korax said: dasaaa said: bi de ctrl w yapıyoruz abi. o tab gitsin ama diğer tablar kalsın. alt f4 çok sert. gerek yok. ben cmd w yapiyorum malum mac, ctrl cok fakir isi abi kartondan kasa yaptım ben be. milletin pizza kartonu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. rage asdfsasdf okurken G-O-O-G-L-E diye okumadığın, guugıl dediğin sürece eki de ona göre getirmen okumada kolaylık sağlar. imla kasacam derken bu duruma düşürme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben bu arkadaş bu parayı nasıl kazanmış merak ettim doğrusu. 3 tane ferrari seviyesinde araba gösterdi en az 200 milyardan 600 milyar yapar. 600 milyarlık arabaya binen minimum 1 milyonluk evi vardır. yan servetle birlikte 2 milyon+ lık mal varlığı olan birisi yaşını bilmiyorum 30-35 diyelim. bu parayı nasıl kazanmış merak ettim doğrusu. ben arkadaşın face hesabını filan buldum, evli barklı bir arkadaş. face te çok bilgi yaplaşmamış işiyle ilgili. birde firma buldum onun olabilir belki emin olamadım, bağdat caddesinden beşiktaşa taşınmışlar. çok dandik bir ajans'a benziyor oysa çok kalbim kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 600 bin tl ne ya sls tek başına 1 trilyon sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. o "de" ve "da" ayrı yazılır öncelikle. Türkçe'nin t'si de büyük yazılır. millete dil bilgisi öğretmeye kalkmadan önce 4 kere editlediğin kendi mesajına bi bakaydın iyiydi. komik duruma düşmek kısmına falan hiç girmiyorum hele şimdi geleceksin büyük ihtimalle sen çok mu biliyorsun, cümleye büyük harfle başlanır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: Sequo said: Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. o "de" ve "da" ayrı yazılır öncelikle. Türkçe'nin t'si de büyük yazılır. millete dil bilgisi öğretmeye kalkmadan önce 4 kere editlediğin kendi mesajına bi bakaydın iyiydi. komik duruma düşmek kısmına falan hiç girmiyorum hele şimdi geleceksin büyük ihtimalle sen çok mu biliyorsun, cümleye büyük harfle başlanır diye çok içerlemişsin belli. mükemmel türkçe kullanmıyorum ama bu yüzden insanlara gidip de "ausdhuasd şunu yanlış yazmışsın bak la" şeklinde hitapda bulunmuyorum. Bak tek bişeyi doğru biliyormuşum sende tek o doğru bildiğim şey üzerinden kendi kendini mat etmişsin. Ne kadar üzücü senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. Google özel isim öyle yazilmaz ferrarin var ama sonradan görmesin demek ki. Az araba al da bi hoca tut kendine. Oh rahatladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi ohahah adama nasıl saldırcagınızı sasırmıssınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kes lan zengin yancısı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sequo said: Aluriel said: Sequo said: Akito said: googleye dedin ve kaybettin. Bunuda tartıştık daha önce googleye doğrusu, varsa etrafınızda bir türkçe öğretmeni danışın. Yazarken türkçe olarak okunur öyle ek getirilir. Guugıl demezsin. Birde sana tavsiye birşeyi bildiğini sansanda birisine laf sokacaksan önce bildiğin şeyin doğruluğundan emin olacaksın. Yoksa yanlış şeyi savunup laf sokacakken komik duruma düşme bir daha. o "de" ve "da" ayrı yazılır öncelikle. Türkçe'nin t'si de büyük yazılır. millete dil bilgisi öğretmeye kalkmadan önce 4 kere editlediğin kendi mesajına bi bakaydın iyiydi. komik duruma düşmek kısmına falan hiç girmiyorum hele şimdi geleceksin büyük ihtimalle sen çok mu biliyorsun, cümleye büyük harfle başlanır diye çok içerlemişsin belli. ben niye içerliyeyim, akito içerlemiştir içerlediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo, son yaptığın alıntıda yazılan yazıların SADECE hacmine bak ve kimin içerlediğine karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 saldırıdan ziyade adamın rage acip küfür falan etmesini bekliyorlar akabinde banlanmasını zevkle izlicekler aynı tipler hep bunu yapanlar neyse ki adam daha o oyuna gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sequo içerledi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aluriel said: ben niye içerliyeyim, akito içerlemiştir içerlediyse oha ciddi diyorsun gece gece rumuzlarınızı karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çok samimi ve güzel anlatmışsın, sonuna kadar okudum. kız güzelse devam et ya. ben parasal olaylara tav olan kızları mantıklı buluyorum. erkek olarak düşünsenize. ben de şahsen ferrarili bi kızla çıkmak isterdim. maksat değişiklik olsun. gerçi diğer mesajları okumadım 24 sayfa du okim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan dota'ya mı giriyim dizi mi izliyim diyordum, topic çok fena. http://newnation.sg/wp-content/uploads/eat-popcorn-3D.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 "roket adam" said: çok samimi ve güzel anlatmışsın, sonuna kadar okudum. kız güzelse devam et ya. ben parasal olaylara tav olan kızları mantıklı buluyorum. erkek olarak düşünsenize. ben de şahsen ferrarili bi kızla çıkmak isterdim. maksat değişiklik olsun. gerçi diğer mesajları okumadım 24 sayfa du okim. hacı olaylar çok farklı yöne kaydı, herkez topic'i unuttu bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vites sapı giren ben, içerleyen o olmaz arkadaşlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Joker said: lan dota'ya mı giriyim dizi mi izliyim diyordum, topic çok fena. http://newnation.sg/wp-content/uploads/eat-popcorn-3D.gif aynen abi sao nun final bölümü çıktı izliyemiyorum arkada dendi'nin stream açık ona bakıyorum sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar