progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Zaten filmin çoğu doğaçlama değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Sarmadı beni film, yarısına kadar izleyebildim sıkıldım sonra. Kadro cidden çok iyi ama, o konuda herkes mutabık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 gayet eğlenceli olmuş ya, adamlar kafalarına göre eğlenmişler, haliyle izlemesi de keyifli sonda da backstreet boys ilginç oldu hakkaten hahah edit: spoiler yapacağıma alıntı yapan elime.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bu film için dün sattın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Hem de ne sattim be uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi film çok iyiydi hahahahaha :D Bayıldım. Backstreet boys epic olmuş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 arcane said: Film vasat. Senaryo bok gibi. Bu kadroyla zoru başarmışlar. Danny McBride'ın piçlikte bir kez daha kendi rekorunu kırmasına rağmen bu film olmamış. Şu kadroyu bir eve tıktıktan sonra doğaçlama yapsalar daha güzel birşey çıkarmış. Tepki gelmeden Pineapple Express çok beğendiğim bir filmdir, onu not düşeyim. This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Film iyi ama oyuncular sayesinde iyi hani , konu olarak apokaliptik yerine daha çok 'funny people' tarzı bişiler olsaymış iyi olurmuş. Yani tek sıkıntı bu senaryo sıkıntısı , expandables mesela bunun aksiyon halini yaptı tuttu , bunuda oyle epik yapabilirlermiş iyi bi senaryoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_4jzqBM_G7M baya eğlenmişler çekerken filmi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 forgiver beğenmediyse kesin iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 keyifli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben de spark ın fikrini merak ediorum topiee bile uğramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar