lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Arkadaşlar CBT sürecinde oynayanlar da olduğunu biliyorum gerçi ama, şuan Open Beta sürecine geçen oyuna girebilmek için kayıt olmak gerekiyor malum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar detaylı şekilde nasıl kayıt olabileceğimiz konusunda yardımcı olabilirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 korece bilen birisinden bu bilgileri alabilirsin bizede haber vermeyi unutmazsan seviniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Koreye Open beta bize değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kore oyunları ile az buçuk bilgim var. adamlar durumu garip bir şekilde ciddiye alıyor. kimi kore oyunlarına kaydolmanız için bir kore vatandaşının sosyal güvenlik numarasını falan bilmeniz gerekiyor. örnek olarak bir yerden bulsanız ya da sallasanız bile bir şekilde isim ya da cep telefonu onayı isteniyor. https://account.archeage.com/user/auth/form şurda soldaki seçenek sosyal güvenlikli onay, sağdaki de bir çeşit i-pin cep telefonu onay hizmeti. http://www.vno.co.kr/ipin3/personal/personal01_01.asp i pin için yapılması gerekenler (içinde yüz yüze görüşme var lol) unutun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ren said: unutun yani. neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://static1.fjcdn.com/comments/Look+_fa0193c833fd864cbe8fa44244ac1f8d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Tamam zor olduğunu biliyorum ama "imkansız" olduğunu sanmıyorum zira forumlara falan girerseniz archeage'i özellikle Danimarkalıların sardığını görebilirsiniz. Demek ki bir yolunu bulmuş bu elemanlar. Paticik'den de bazı arkadaşların oynadığını ve bir yolunu bulduğunu biliyoruz. Yani mesele bilgi paylaşımı... Bu arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırsa çok faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesela Korean Social Security Number Generator buldum henüz işe yarar bir sonuç elde edemedim ama belki bir başkası faydasını görebilir... Denemek için Tıklayın: KSSN Generator Bunu Ren'in verdiği ilk linkte SOL taraftaki buton üzerinden deneyebilirsiniz (Sol buton Social Sec. Number ile kayıt) Ayrıca Proxy' e ihtiyacınız olacak... Noob'lar için ayrıca bir link daha: Proxy Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sonuç olarak sen de beceremedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 betayla ilgili herşey http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Farcheage-online.de%2Fforum%2Fshowthread.php%3F1241-Special-Alles-%25FCber-die-ArcheAge-OBT o KSSN generator bir işe yaramaz. game hacking sitelerinde falan kssn listeleri olur onları araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 betada kssn yok, adamlar açıklama yaptı dileyen gelsin diye neyi tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Nassı yok yaff, 20$ alıyorsun OB acctu,koreli senin icin acıyor vpn le takılıyorsun, en azından takılıyrlar. Demokraside çareler tükenmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bende aynen öyle yaptım zaten... uğraştıgına değmez aldım Kore'li bi elemandan verified account takılıcam... da download beni öldürmezse tabii. 50MBit internet var 200 - 300kb ile download ediyorum dün geceden beri... kurdeşen durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Live stream yakisir ole bandwidth e. Gunde 1 saat stream etsen negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Oyunda ingilizce seçeneği var mı şu anda? Tıklaya tıklaya buluruz mu diyorsunuz yoksa korece mi biliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Garcia Carlos I don't care if its not in my language, I played Korean Aion when it was in China. Can I DL the client and will I be able to play anyways? I know I will meet some English speaking Koreans in game to help. 12 Aralık, 21:51 · Düzenlendi · Beğen ArcheAge Online (아키에이지) Garcia Carlos If you can make a legitimate account, I don't believe there are any other restrictions in place. I don't believe there's an IP blocking going on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Merakli gencler kisa bir guide yazsa ya suraya :) . Ama duzgun account alabilirseniz lafina killanmadim degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 İngilizce patch gibi birşey olsa deneyebilirdim bilemiyorum 9 gün mü sürüyor ne demişler open beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 beta için sosyal saglık sıgortan falan kıl tuy olması gerekmıyor mu koreden ... amk oyun mu yapıyonuz fasıstmısınız nesınız lan. bu arada telefon ile arıyorlarmış onu nasıl çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bir hafta Kore Tatili alinir. Koreli bir kiz ayarlanir. Her turlu kirli isimiz de kullanir. Karsilik olarak Senede bir Istanbul'da agarliriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 telefon aktivasyonu yalan, koreli birini bulmanız lazım ama kssn, isim adres falan bulunuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 korelilerle mmo oynamayı göze aldıysanız, mmo dünyasında cesur bir adventurer olduğunuz kadar gerçek hayatta da çelik gibi sinirlere sahip bir bireysiniz demektir. achivementa layıksınız bu alanda. tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 evet abi koreş playerz çekilmez şu saatden sonra. %50 sininde yellochina olcağını düşünürsek.batık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 zaten korelilerle oynayacağımız yok, oyuna bakıp çıkılır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben oynayamadığım için kimse oynamasın istiyorum aslında. bilgisayarım kaldırmıyor. abandonware ofis bilgisayarı. =/ YOKSA SİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DEĞİL YANİ. SİNİR HASTASI OLUN HEPİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar