samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 orochimarulu sahneler de tam bi pokemon R takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 gene naruto'suz geçen haftalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 428-431 birden düşmüş tr animeye o ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bilmem epeydir izlemiyorum gibi geldi en son tentenli bölümü izlemiştim sanırım ben? 4 bölüm gelmiş görünüyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 http://www.turkanime.tv/ Burası yeni ekledi o zaman bu bölümleri hep birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 http://www.anizm.tv burdan izle hızlı yukluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 kız arkadaşım izliyo dolayısıyla ben de arada takılıyorum. bu jinjuriki toplantısı falan kaçıncı bolumler? sona yakın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Abi bu animelerle ilgili bişi öğrendiysem oda bitmedikleridir. Sona falan yakın olamazsa dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 En başından beri eksiksiz bir izleyicisi olmama rağmen artık filler olayı bay getirdi. Görmeyelim arkadaş elalemin iç dünyasında olan sahte hikayeleri hani yaparsın hentai konu değişir biraz belki bakılır. Senelerimi verdim Narutoya ilk kez 6 bölümüdür yüzüne bile bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi başka fillerlık malzeme mi yok? orochimaru reisle ilgili hikaye gir, madarayla firstle ilgili gir... yada bi bölümde 2 kişinin falan iç dünyasını göster. adam başı 2-3 bölüm olursa ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 BIK TIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 movie fazla saçma geldi bana, tamam normalde hayal gücünü zorluyorsunda bu iyice saçma artık :P Bunca sene sonra aha hinata demeside ayrı saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Darklight1903 said: BIK TIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 herkesin hayalini gösteriyor nasılsa filler diye izlemiodum haftalardır, şimdi bu haftaki bölümü çektim ne durumda diye. Alakasız bişeyler gösterdi lan. Birisinin rüyası falan da değil yani? NEler oluyor olm konu nereye gitti . Filler içersinde filler mı yapıyor bunlar. fillerception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Evet abi tamamen fillerception. Tsunade'nin hayali Jiraiya'nın kitabını okumakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 3 4 haftadir tsunade sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 e okusaymsı niye okumamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 önsözde sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Animenin şu andaki haline itafen http://www.youtube.com/watch?v=1If7asddsQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konu her uplandığında hikayeye döndük sanıyorum, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 hikaye neydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hala bitmedi mi bunun animesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 1 aydir falan tsunade'nin filler'ini izliyoruz. onceki 2 ay falan da goygoydu. yet-her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 animeye başlayayım dedim tekrar, rüyalara kadar geldim, sorayım dedim çocuklara nerede bitiyor diye, aldım cevabımı, ben bi 5 ay daha izlemeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar