Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 295 ile filler bitti, gelecek bölümleri herhalde bayağı ekşınlı hazırladılar biriktirip. iyi iyi.. bu son filler fena değildi, animasyon filan filmi hazırlayan ekip olduğu için bayağı iyiydi. keşke kilo vermiş halini de bir gösterselerdi o adamın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 nesi bitti abi. filler arasi filler'di bu. eger swordsmen vs kakashi filler'lari bitmediyse devam etmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 preview gösterdi ya, cinçürikiler var ve venüs sinek kapanı haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o 3 bölüm sonrasının preview'u falandır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mini-rasen şuriken ahahahkasjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ölüm yokedicisi vurusu dısında kullanılabilinen teknik iyidir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bee ile yolda yürürken birden level atlamış, öyle 3-5 levelcik de değil. ufak bi şov yaptı fillerdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ending güzeldi. Mini rassen shuriken için çok gülmüştük zamanında :D Hatta bunu yapmıştım asdsadas https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/268793_10150234460746247_1073782_n.jpg oha 30 haziran 2011 de yapmışım bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bilmemkac aydir filler verince, bari 1 2 yeni saldiri gosterelim demisler. kendi basina rasengan yapamayan naruto havayi elleyerek 9 tane rasengan yapar hale gelmis. vay canina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 naruto güzel show off yaptı. uzun zamandan sonra tek karaktere aynı anda birden fazla jutsu kullandırttıklarını gördük orjinal çizer kadrosunun, buna da şükür. chakra beast arms baya imba bir olay, eğer teee zamanında sasuke ile valley of the end'deki dövüşlerinde naruto'nun 1-tail modumdaki kadar uzayabiliyorsa hepten coşmuş naruto, ki görünüşe göre uzayabiliyor. keşke bu kadar rasengan based olmasa diyordum ki, yine naruto'nun çok nadir kullandığı kchyose'yi görmem ile bi hoş oldum. vakti zamanında jiraiya kullanmıştı bunu, orochi ilk konoha'yı bastığında. hatta aynı kurbağa summonlandı sanırım. mini rasen shuriken'i orta parmak ile yapsaymış keşke naruto, daha bi havalı olurmuş. naruto'nun klonları da chakra mode'dayken daha dayanıklıdır herhalde, ciddi ciddi mayhem yaratacak adam tek başına. killer bee arka planda kalmaz umarım. ending'deki şarkı bir önceki ending kadar sarmadı, animasyon hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bölüm kaçı ızlıyoruz? filler bitişi nere yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 deno suratına tokat atarım elimi çekince "spoiler" diye iz kalır diyecektim ki vazgeçtim ben de üstteki postun birinde unutmuşum o yüzden <3<3kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 296 su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Naruto Shippuden Episode 298 Title: Finally They Meet!! Naruto vs. Itachi nası len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Dynun said: deno suratına tokat atarım elimi çekince "spoiler" diye iz kalır diyecektim ki vazgeçtim ben de üstteki postun birinde unutmuşum o yüzden <3<3kalp abi hepiniz mangacı oldunuz diye ko götüne diyorum kusura bakma. spo'ya alırdım hep eskiden, sıkı takipçilerimdensin sen bilirsin. manga'yı kötülüyor gibi olmıyayım bu arada, ben anime-manga beraber götürüyorum diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mulgear6 said: Naruto Shippuden Episode 298 Title: Finally They Meet!! Naruto vs. Itachi nası len? sebep edo tensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Darklight1903 said: mulgear6 said: Naruto Shippuden Episode 298 Title: Finally They Meet!! Naruto vs. Itachi nası len? sebep edo tensei mantıklı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 malumkarikatür.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ne biliyim önden manga okuyunca anime anlamsız gelebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :D ben manga okuyamadigim icin bakmiyorum. karikatur/cizgi roman falan bu tarz seyleri takip edemiyorum. hem seslendirmeli falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aksiyonu doyasıya yaşatan anime oluyor, bir de seslendirme, müzikti felan animeye daha bir tat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 uns 3 en iyi naruto oyunu olacak ya, her hafta yeni karakterler ekleniyor. multi ne biçim akacak offşşşş bijuu mode naruto da confirm oldu, http://www.youtube.com/watch?v=gQPIYcwVNRg naruto'nun goku ve samurai kostümleri de olacak. bir de road to ninja kostümleri, additional dlc olarak kostümler vs. geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 -Deno- said: ne biliyim önden manga okuyunca anime anlamsız gelebilir diye ben ikisinide takip ediyorum manganın zevki ayrı animenin ayrı. anime aynı zevki yaşatıyor mangasını izlediğin halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Naruto ne olmuş öyle ? İnşallah arc bitene kadar filler girmezler de bende bıraktığı etki eski haline döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 -Deno- said: uns 3 en iyi naruto oyunu olacak ya, her hafta yeni karakterler ekleniyor. multi ne biçim akacak offşşşş bijuu mode naruto da confirm oldu, http://www.youtube.com/watch?v=gQPIYcwVNRg naruto'nun goku ve samurai kostümleri de olacak. bir de road to ninja kostümleri, additional dlc olarak kostümler vs. geliyor. NE ZAMAN ÇIKIYO? tamam la 8 mart yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar