Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

295 ile filler bitti, gelecek bölümleri herhalde bayağı ekşınlı hazırladılar biriktirip. iyi iyi..

bu son filler fena değildi, animasyon filan filmi hazırlayan ekip olduğu için bayağı iyiydi. keşke kilo vermiş halini de bir gösterselerdi o adamın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

naruto güzel show off yaptı. uzun zamandan sonra tek karaktere aynı anda birden fazla jutsu kullandırttıklarını gördük orjinal çizer kadrosunun, buna da şükür. chakra beast arms baya imba bir olay, eğer teee zamanında sasuke ile valley of the end'deki dövüşlerinde naruto'nun 1-tail modumdaki kadar uzayabiliyorsa hepten coşmuş naruto, ki görünüşe göre uzayabiliyor.

keşke bu kadar rasengan based olmasa diyordum ki, yine naruto'nun çok nadir kullandığı kchyose'yi görmem ile bi hoş oldum. vakti zamanında jiraiya kullanmıştı bunu, orochi ilk konoha'yı bastığında. hatta aynı kurbağa summonlandı sanırım.

mini rasen shuriken'i orta parmak ile yapsaymış keşke naruto, daha bi havalı olurmuş. naruto'nun klonları da chakra mode'dayken daha dayanıklıdır herhalde, ciddi ciddi mayhem yaratacak adam tek başına. killer bee arka planda kalmaz umarım.

ending'deki şarkı bir önceki ending kadar sarmadı, animasyon hoş olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

deno suratına tokat atarım elimi çekince "spoiler" diye iz kalır diyecektim ki vazgeçtim ben de üstteki postun birinde unutmuşum o yüzden <3<3kalp

abi hepiniz mangacı oldunuz diye ko götüne diyorum kusura bakma. spo'ya alırdım hep eskiden, sıkı takipçilerimdensin sen bilirsin.

manga'yı kötülüyor gibi olmıyayım bu arada, ben anime-manga beraber götürüyorum diye dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

uns 3 en iyi naruto oyunu olacak ya, her hafta yeni karakterler ekleniyor. multi ne biçim akacak offşşşş

bijuu mode naruto da confirm oldu,

http://www.youtube.com/watch?v=gQPIYcwVNRg

naruto'nun goku ve samurai kostümleri de olacak.

bir de road to ninja kostümleri, additional dlc olarak kostümler vs. geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

uns 3 en iyi naruto oyunu olacak ya, her hafta yeni karakterler ekleniyor. multi ne biçim akacak offşşşş

bijuu mode naruto da confirm oldu,

http://www.youtube.com/watch?v=gQPIYcwVNRg

naruto'nun goku ve samurai kostümleri de olacak.

bir de road to ninja kostümleri, additional dlc olarak kostümler vs. geliyor.

NE ZAMAN ÇIKIYO?

tamam la 8 mart yazıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...