Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

3 bölümdür falan review yazmıyordum, ama yazamıyorum be. çocukluğumda başlayıp te bu yaşa gelene kadar takip ediyorum naruto'yu. manga 5 bölüme bitecek haberini görünce zaten bi çökmüştüm, geçenlerde manga'nın bittiğini öğrenince hepten üzüldüm. spo'ları da yedik tabi belli bir noktaya kadar, kaçmak imkansız.

aslında son 5 bölüm haberini görünce bunca senedir yapmadığımı yapıp önden manga'yı okumaya başlamıştım, şu an anime'deki bölümlerin heralde 10-12 bölüm sonrasına kadar geldim. sonra durdum, dedim arkadaş bunca zaman beraber götürdün anime ve manga'yı, çıkma o kafadan dedim kendi kendime. çünkü kesinlikle son bölümler o istediğim etkiyi yaratmayacak eğer biliyor olursam.

üzücü, gerçekten üzücü. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum tabi sonunda ama, dediğim gibi 11 sene olmuş ilk naruto'ya başlamamdan bu yana. odamda figürler, posterler, oyunlar. ne biliyim, bir star wars oldu benim için bunca yıl boyunca.

son bölümler ise aksiyon ve duygu patlaması. artık develop edecek bir yanı kalmadı naruto'nun, ki hala çılgın atacağı yerler olacak development konusunda. çok bir şey yazamıyorum buraları manga'dan okuduğum için, sadece tam da beklediğim gibi yapmışlar anime'sini de, helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya eski bölümlerden kafama takılanlar var onları sorayım

kakashi mangekyou sharinganını ne zaman aktive etti? aktive etmek için üzücü bir olay yaşamalıydın sanırım ne yaşadı?kimi öldürdü?
kakashinin mangekyousunun aktive olduğu an obitonun rin'in ölümünü gördüğü an ise neden kakashi mangekyousunu daha önce hiç kullanmadı mesela zabuzayla yaptığı dövüşte.

birde çakra tipinin olayı ne? demek istediğim yaklaşık 10 bölüm önce juubi bijuu dama atacakken shikamaru dotoncu abiye demişti "hacı gel tüm müttefiklere çok basit bir doton skilli öğret herkesin yapabileceği bijuu damayı öyle durdurmaya çalışalım" diye. herkes çakra tipine bakmaksızın her jutsuyu yapabiliyorsa ne anlamı kalıyor çakra türünün?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...