Gizli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 saske hala aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 naruto şu an saske'yi döver, üstüne döner bütün alliance'ı döver lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 382 Bölüm biraz yavaştı , cursed mark ın sage jutsu olması bana 'bırak allasen' dedirtti saskeyi illa öne çıkaracaklar, Naruto yu anladık kurama dan güç alıyor tamamda sasuke ne o zaman ? hashirama nın gençlğide bildiğin köylü çıktı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 naruto+sasuke vs obito bayagi baydi da, onun disinda gaz bolumdu. shikamaru adam, tsunade yerim. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 başka bir "kore wa watashi no nindou" bölümüne hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 itachi sad song çalmayın lan bari arkada ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 biraz fazla flashback vardı ama güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kitaaa dna swordo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ya son bölümde takım 7 nin rosengan sahnesi mangada varmıydı? hatırlamıyorumda öyle bir şey.çokta saçmaydı zaten afslkjhalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 vardı ama daha bi şaşırmışlardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bölüm meh https://pbs.twimg.com/media/B1ve1x9CUAA_Qf4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hesaplamalarıma göre önümüzdeki üç bölüm içinde "abi yanlış yaptım tövbe ettim bir daha yapmayacam iyi adam olacağım affettirecem kendimi" temalı bölüm gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 mangası bitmiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 10 kasım son diyorlardı. bu bölümü pek begenmedim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 son bölümde uzattılar da uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 leak'ten okuduğumuz için her seferinde 2-3 gün önce bitti işte. adamın yazası kalmamış aceleyle bitirmiş heralde. planlı bir şey olacağını sanmam yoksa bu kadar aceleye gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=o1O8eOEBobM Tadaaaa the last movie fragmanı 2 yıl sonra ki hallerini gösterecekler.Anime bitince çıkacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 3 bölümdür falan review yazmıyordum, ama yazamıyorum be. çocukluğumda başlayıp te bu yaşa gelene kadar takip ediyorum naruto'yu. manga 5 bölüme bitecek haberini görünce zaten bi çökmüştüm, geçenlerde manga'nın bittiğini öğrenince hepten üzüldüm. spo'ları da yedik tabi belli bir noktaya kadar, kaçmak imkansız. aslında son 5 bölüm haberini görünce bunca senedir yapmadığımı yapıp önden manga'yı okumaya başlamıştım, şu an anime'deki bölümlerin heralde 10-12 bölüm sonrasına kadar geldim. sonra durdum, dedim arkadaş bunca zaman beraber götürdün anime ve manga'yı, çıkma o kafadan dedim kendi kendime. çünkü kesinlikle son bölümler o istediğim etkiyi yaratmayacak eğer biliyor olursam. üzücü, gerçekten üzücü. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum tabi sonunda ama, dediğim gibi 11 sene olmuş ilk naruto'ya başlamamdan bu yana. odamda figürler, posterler, oyunlar. ne biliyim, bir star wars oldu benim için bunca yıl boyunca. son bölümler ise aksiyon ve duygu patlaması. artık develop edecek bir yanı kalmadı naruto'nun, ki hala çılgın atacağı yerler olacak development konusunda. çok bir şey yazamıyorum buraları manga'dan okuduğum için, sadece tam da beklediğim gibi yapmışlar anime'sini de, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Çoğu zamanki gibi rezalet bir bölümdü. Şaşırmadım fhsjskdhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Kaç bölüme biter Naruto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 sonraki bölümde hareketlenir artık sanırım. bu tam anlamıyla mehhh bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 mangayla arasinda 3 4 ay vardir diye tahmin ediyorum? 10-15 bolum diyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya eski bölümlerden kafama takılanlar var onları sorayım kakashi mangekyou sharinganını ne zaman aktive etti? aktive etmek için üzücü bir olay yaşamalıydın sanırım ne yaşadı?kimi öldürdü? kakashinin mangekyousunun aktive olduğu an obitonun rin'in ölümünü gördüğü an ise neden kakashi mangekyousunu daha önce hiç kullanmadı mesela zabuzayla yaptığı dövüşte. birde çakra tipinin olayı ne? demek istediğim yaklaşık 10 bölüm önce juubi bijuu dama atacakken shikamaru dotoncu abiye demişti "hacı gel tüm müttefiklere çok basit bir doton skilli öğret herkesin yapabileceği bijuu damayı öyle durdurmaya çalışalım" diye. herkes çakra tipine bakmaksızın her jutsuyu yapabiliyorsa ne anlamı kalıyor çakra türünün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Specialization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 herkes mühendis biri bilgisayar mühendisi biri elektrik hepsi matematik problemi çözebiliyo ama öyle düşün yada hepsi futbolcu naruto messi obito ronaldo figüranlar amatör küme topçusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar