Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bayagi basariliydi bu bolum hakikaten. haftaya cilgin atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 asıl akıllı narto deilmi abi.. ayrıca sannin modu gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 iyiydi beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sennin moodo , ne varsa jiraiya abimizde vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 edo tensei ile geri döndürülmeyen kalmadı, şu savaş alanında bi ero-sennin eksik valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 379 nidaime kalitesini konuşturmaya başladı. raijin'i bu kadar efektif kullanabildiğini bilmiyordum. bir minato değil ama sonuçta tekniği bulan kişi olarak stratejisini iyi biliyor. naruto ve sasuke güzel combo attack'lar çıkarıyor. fuuton ve enton güzel bir birleşme oldu. ama naruto'nun rasengan'ının patlama efektini çok emiyor sanki sasuke'nin enton saldırıları. obito ciddi ciddi op ama pain'in ilk zamanlarındaki 'dokunulmaz' modu yok. ya da sırf gövde gösterisi yapmak için saldırıları kasten yiyor. hashirama vs. madara zaten ciddi ciddi ayrı bir level. sannin modo ile biju modo birleşir bence kesin yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ya o değil de ben diğer yarısını unutmuşum. Haftaya kesin pislik çıkaracak dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 off intro değişmiş eskisi mükemmeldi bence iğrenç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 380 Gözlerim doldu lan, sezercik naruto... jenerikte susano riding kurama olmamış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ne güzel bölümdü gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ulfang said: 380 Gözlerim doldu lan, sezercik naruto... jenerikte susano riding kurama olmamış haha lan bunu görünce facepalm yaptım kendi kendime sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yeter lan ağlatmak üzerine bir hafta oldu animeler açısından tokatlıycam sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ya gene oda benim gibi acıların çocuğuna bağlamazlar umarım fakat kaçış yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 saske bi sike yaramadıkca ben rahatlıyom lan. ayrıca narto ezdi bölümde. hatta öle ezdiki tobirama bile mala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 çok güzel bölümdü bence. sasuke ağladıkça içimin yağları eridi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 naruto buna değince saske bi oyyşhhluyodu sanki mangada. çok uzun zamandır teknik açıklamıyorlardı özlemişim :D tobirama tekniği açıklarken nostaljik geldi. Hoş god tier olmuşlar hala ne olup olmadığını kavrayamıyorlar chuunin exam sanki aq lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 öncelikle opening tüm spoiler'lara rağmen enfes olmuş. kaç zamandır bir opening'i bu denli beğenip tekrar tekrar izlememiştim. şarkıyı da beğendim. bölüm hem inanılmaz gazdı, hem de sissy gibi salya sümük ağlattırdı. manly tears bile diyemiyorum. naruto acayip bir level'a geldi. hokage level'ı falan kalmadı artık. tek eksiği az biraz daha intelligence. hala bir şeyi tam olarak neden yaptığından %100 emin olamayabiliyor, tek eksiği bu bence. baba-oğul ilişkisini ve bağını da çok güzel hissettirdiler bu bölümde. lan dedim ben de babamla fist bump yapsam bunlar olur mu acaba hehe. tekniği detaylı olarak açıklamalarını ben de çok tuttum, gerçi az biraz belliydi nasıl bir şey planladıkları ama sahne etkileyiciydi epey. juubito'yu g.t olmuş görmek çok keyiflendiriyor beni. sasuke'nin nasıl 3.5 attığını da görüyoruz naruto'nun gücü karşısında. cut the crap çekti naruto bir ara hatta, bırak artistliği gel al şu chakra'yı lan işte dercesine. ve tabi ki minato ve kushina'nın ölüm sahnesini bir kez daha izlemek gene ağzıma mıçtı. herhalde 10 kere daha izlesem farklı zamanlarda gene aynı halde olurum. neyse işte baya sağlamdı bu bölüm. ending de opening'in yanında çok sönük kalmış, onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 son 2 saat kalmış abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 381 - Saske huaehuadfasdfa saske kenardan izliyor nasıl ezildi , şahane bölümdü yine. Komboların ardı arkası gelmiyor kurama stance + sage jutsu + rasengan vs vs bi sonraki bölümde sasukeyide dahil edecekler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 madarayla, senjunun tey tey diye zıplarken konuşmalarına bayağa güldüm dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 CusTodeM said: madarayla, senjunun tey tey diye zıplarken konuşmalarına bayağa güldüm dfgsdfg sacma Ağaç dokunduğu herkesten çakra emerken onlara bi bok olmaması biraz garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 daha başını izledim de dandik intro varken yazıyım dedim yeni patchle narutoya ağır nerf gelmesi lazım dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 tentacle rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: CusTodeM said: madarayla, senjunun tey tey diye zıplarken konuşmalarına bayağa güldüm dfgsdfg sacma Ağaç dokunduğu herkesten çakra emerken onlara bi bok olmaması biraz garip geldi. madara'nin susano'o`su kapandi abi nasil emmedi? ustunde dursa emecekti iste ondan zipladilar surekli. dandik sahneydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 one piece en cok en iyide narto'da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar