Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 O filler rezalet ya. Gerçi 1 hafta ara vereceğine filler olsun bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 -Deno- said: umarım orjinal çizerleri işten atarlar ve ilelebet bu adamlar çizer ya. kesin normal kadro olsa flashback'ler 7 - 8 dakika alırdı ve bu mantıkta olmazdı, ham flashback olurdu. abi senede 48-50 bölüm cıkan bi animeyi 1 ekibinmi cizdiğini sanıyosunuz? min 4 ekip vardır. benim tahminim 6 veya 7 ekip olduğu. yaptıkları sey arada bi hafta atlayıp veya bi iki bölümü flashbackle falan kotarım böle bölümlere zaman ayırmak. yoksa ara vermeden cıkan bir animenin baska türlü yüksek oktanlı bölüm cıkarması mümkün deil. para meselesi deil bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi isterse 18 tane kadro olsun. son bölümü çizen adamların kalitesinde değil hiçbiri. çok bariz anlaşılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Çift bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 of mecha naruto bolumu ne kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Komikti ya ama keşke film yapsalarmış geyiğine izlerdik, cihan harbinin ortasında olmadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Darklight1903 said: of mecha naruto bolumu ne kotu ya. sırf oyun da var diye yapmışlar olm bölümü sjkhsajdfkghas yok böyle birşey aghaudgauysd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Lan ne güldüm şu iki bölüm de ya harika olmuş.Fillerlar böyle olsun canımı yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 no shit sherlock. ben de biliyorum onu da masakari'nin dedigi gibi film'le falan debut yapsalardi iyi olurdu. boyle cok dandki olmus. veya sehir disinda yakalasaydi falan. ne ara yiktiniz da yaptiniz sehri falan. chikara filler'i gibi oldu bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Kötüydü yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 facebook yorumu: 'Fillers are trash, but those who make fillers are worse than trash' ahahahflkdsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Birşeyi doldurduğuda yok direk çöp be =P Kakashi fillerları nerede bu nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 itachi ve kakashi filler'lari ne kadar iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ahaha yorum yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 gülmekten altıma sıçtım son 2 bölümde lan ne kötüsü ağzını kırdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ya kes mal git kokoyin cekip kova vur amsterdam'da. gulmekten altima sictim diyor utanmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ahahahaha sekter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abi nasıl böyle hiç anlaşılmayacak türde süper dandik bi bölüm yayınlarlar ya? aşırı saçma bölüm. filler olaydı keşke bunları görmeyeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 filler kadar da kötü değildi ama ya, en azından hikayeye devam ediyorlar. anlaşılacak/anlaşılmayacak bi yanı yoktu zaten, bakııın villain ne kadar uber bölümüydü altı üstü. izleyicinin suratına powerlevel sürtmekten ibaret işte. böyle gitmez zaten ya, 1-2 bölüm daha devam eder sonra toparlarlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 resmen başlarına iş aldılar geç kaldıkları için. şu an bijuu formundaki kadar tehlikeli gözükmüyor olsa da, gerek naruto'nun gerek hokage'lerin yorumlarına bakılırsa çok pis yamultacak milleti jinchuuriki hali obito'nun. madara'nın hala nasıl bir trump card'ı var o da merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 god mode on çekti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 birikmiş bölümleri bitirdim, haftada 1e bağladım. hangi günler çıkıyor naruto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 persembe ogleden sonra gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 studyolarını basacam mangayı açmamak için zor tutuyorum kendimi , ne güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar