Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Valla önceki fillerlara göre gayet iyiydi. Filler adı üstünde bazı boşlukları doldurması lazım =P Konuşan devekuşu gibi salakça fillerlarda gördük, bitsede kurtulsak fillerlarından değildi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 madara versinler bolbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 normale döndük sonunda, umarım gene filler girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bölüm güzeldide ne akdar dağınıtı kurgusu, bi saü bi sola savrulup durdu odak, yönetmenlik hem iyi hemde baya kötüydü. insallah böel allak bullak devam etmezler su bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 güzeldi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 en son dedi ya madara "yavaştan başlasak mı" diye.. dedim gözünü sevem artık başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bölüm daha yeni başlarken flashbacklere girdikleri gibi bi NOOOOOOOOOO bastım içimden. Neyse ki çok uzatmadılar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 guy temiz yapistirdi ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ShadowFury said: Bölüm daha yeni başlarken flashbacklere girdikleri gibi bi NOOOOOOOOOO bastım içimden. Neyse ki çok uzatmadılar ^^ AYNEN ama filler değildi çok mutlu oldum ya kakashi kamui'yle içeri alınınca neden şişlemedi obitoyu ben onu anlamadım salak mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 oyle yapsa hikaye biter ahaehlskajflkdsjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Ya abi mal zaten bunlar. Adama eşşek kadar kılıç çekerler kunai'yle filan savunur kendini Allam yarappim insan sinirleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 naruto nasıl yargılıyor beeee aslanım benim, kurama da muhteşem tilki canını onun. 362 kakashi'nin yanına gidip bitchslap atmak, 'pull yourself together nigga' demek istiyorum. yeter artık bi kendine gel be adam, serinin en çılgın adamlarından birisin yani. 10 tails'ı görmek hem heyecanlandırdı hem üzdü. guy'dan çok büyük çılgınlıklar bekliyorum, ufak spo yemiştim zamanında. octopops'da biraz daha olayın içine girse iyi olacak. çok geri planda kaldı şu tails savaşından beri. bu arada flashback'de daha önce de gördüğümüz gözleri börtlemiş obito stone face ve kurama'nın kakashi'yi obito'ya fırlatması/naruto'nun wtf dakikasında çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ya bu shinobi dünyası ne garip jutsular falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 son bölümde tüylerim bir diken diken oldu, yeminle ending bitene kadar inmedi. 363 ulan ne efsane bir sahneydi o allied shinobi forces'ın tekrar bir araya gelmesi. ilk kurulduğunda da etkilenmiştim, ama savaşın böyle bir noktasında, naruto önde olacak şekilde böyle bir sahne görünce vallahi kurama-naruto birleşmesi kadar etkilendim. bölümün başındaki nine tails-ten tails dayanışmalı naruto-bee-kakashi combat'ı çok iyiydi. kısa sürdü, ama çok başarılı sahnelerdi. koordine ataklar nefisti. bu kadar jutsu'yu bir arada uzun zamandır görmüyorduk. bir de aralarda farklı jutsu'lar da vardı, klasik jutsu'lar yerine. ama ten tails maşallah. shikaku ve inoichi efsane adamlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Allah allah allah aallaalalalalaaaaalalaalal tutmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oha ne kadar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 di mi ya orgağzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yalnız kisimoto, sage mode'u cok hızlı paketlediğinin ve sahane bi potansiyeli harcadığının farkında belliki, aralara serpiştirmeden edemiyo. en sahane skill'i narutonun plot acısındanda heritage acısındada sannin mooodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 shippuuden'in en iyi bolumuydu acik ara. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Şu shinobiler çoklu çoklu dizilip aynı jutsuları yapınca pokemon geliyor aklıma.. Bir de hep mi aynı bok olur abi, 123123 saat cesaret konuşmaları stratejiler falan sonra düşman kuyruğunu sallar alayı pırt vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ne bölümdü bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ne güzel jutsular jutsular (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Haftaya 29.05.2014 naruto yok. Buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya oooooooooooooofffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar