Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

Mizukageyi mezarında rasengan hızında döndürdüler resmen, ninja ordusu diye koskoca kagenin karşısına çömez sürüsü yığmışlar lol^^
Bir yandan zorla savaşmak zorunda kalıp diğer yandan sabırla şefkatle nooblara genjutsu anlattığı, ıskaladıklarında silahlarını toplamaya gönderdiği sahnede çok eğlendim.

dedekageye de yazık oldu ama, gidici herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

evet, duydum ve geldim.

300

mu sama biraz kolay gg oldu, her ne kadar naruto tarafından serinin sağlam jutsu'larından planetary rasengan'ı yemiş olsa da. tabi son sözleriyle akıllarda soru işareti de bıraktı. planetary rasengan'ı daha bi kakuzu'nun rasenshuriken yediği zamanlardaki gibi etkileyici bir sahne ile görmeyi bekliyordum gerçi. sağlık ossun.

ikinci mizukage çok kafa gerçekten. kage'ler ilk geldiğinde de belli etmişti halini tavrını. ciddiye alsa baya bir dağıtabilirdi fourth division'ı. ki gaara ve ohnoki gelmese ufaktan başlıyorlardı ciddi kayıplar vermeye. gaara ve tsuchikage beraber temiz iş çıkarıyor derken son sahne yürek burktu. ama bu şekilde öldürmezler diye düşünüyorum ohnoki'yi. karambolde bir jutsu yapmış olabilir mi diye düşündüm ama emin olamadım.

preview'a bakılırsa haftaya raikage ile de kapışma başlıyor, naruto gene yeni bir rasengan kullanacak sanırım. 1000. rasengan varyasyonu falan olacak, abarttılar artık ahah. daha akıcı bir combat olacak gibi raikage ile dövüş sırasında. temari'ciğimi de gösterirler umarım bol bol.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...