TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://i.imgur.com/axg7Lep.jpg sdfkljdaslhdasdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mizukage'de yarıldım yaaa. Adam," hadi gidin alın dedi", koptum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 fakat 300ün sonu? lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 süresi dolmuştu .. Dede kgaenin mevlütünü yapacaz haftaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 su tabancası dedikleri bu muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ikinci mizukage çok iyi ya lol DAKARA İTTA DAROOO, BAKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mizukageyi mezarında rasengan hızında döndürdüler resmen, ninja ordusu diye koskoca kagenin karşısına çömez sürüsü yığmışlar lol^^ Bir yandan zorla savaşmak zorunda kalıp diğer yandan sabırla şefkatle nooblara genjutsu anlattığı, ıskaladıklarında silahlarını toplamaya gönderdiği sahnede çok eğlendim. dedekageye de yazık oldu ama, gidici herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 güzel bölümdü narutoyu az gördük ama iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 genelde narutoyu ne kadar az görürsek bölüm o kadar iyi oluyo zaten. *arkaplandakalmışrandomkarakteringünlükyaşantısındayaşadığısaçmasalakbirolaylailgilifillerlarhariçtabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ShadowFury said: genelde narutoyu ne kadar az görürsek bölüm o kadar iyi oluyo zaten. *arkaplandakalmışrandomkarakteringünlükyaşantısındayaşadığısaçmasalakbirolaylailgilifillerlarhariçtabi naruto'ya bok attin ve simdi deno gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 izledim simdi ben de. guzel bolumdu de, artik muzikleri cok az kullaniyorlar. gereginden fazla sade kaliyor sahneler. biraz muzik koysalar arkaya bayagi toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 evet, duydum ve geldim. 300 mu sama biraz kolay gg oldu, her ne kadar naruto tarafından serinin sağlam jutsu'larından planetary rasengan'ı yemiş olsa da. tabi son sözleriyle akıllarda soru işareti de bıraktı. planetary rasengan'ı daha bi kakuzu'nun rasenshuriken yediği zamanlardaki gibi etkileyici bir sahne ile görmeyi bekliyordum gerçi. sağlık ossun. ikinci mizukage çok kafa gerçekten. kage'ler ilk geldiğinde de belli etmişti halini tavrını. ciddiye alsa baya bir dağıtabilirdi fourth division'ı. ki gaara ve ohnoki gelmese ufaktan başlıyorlardı ciddi kayıplar vermeye. gaara ve tsuchikage beraber temiz iş çıkarıyor derken son sahne yürek burktu. ama bu şekilde öldürmezler diye düşünüyorum ohnoki'yi. karambolde bir jutsu yapmış olabilir mi diye düşündüm ama emin olamadım. preview'a bakılırsa haftaya raikage ile de kapışma başlıyor, naruto gene yeni bir rasengan kullanacak sanırım. 1000. rasengan varyasyonu falan olacak, abarttılar artık ahah. daha akıcı bir combat olacak gibi raikage ile dövüş sırasında. temari'ciğimi de gösterirler umarım bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 temari screetime alır umarım evet, oraklı rakun çağırsın gene eheh dedekage süper ya, ne varsa dedelerde var. dedeler. tsunade onun belini iyileştirse ya, felçli lee'yi bile düzeltti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aynı şeyi düşündüm yeminle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dedeninki yaşlılıktan değil mi :D Gençleştirmesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tsunade sırt agrısı konusunda expert olmalı zaten, o yaşta o ağırlık ile gezmek kolay olmamalı http://media.animevice.com/uploads/0/4479/375194-naruto_tsunade0076.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 20 güne kavuşuyoruz, http://www.youtube.com/watch?v=wnydd6hOM6M&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 spoiler olmasın diye animede olmayan şeyleri koymuyorlar sanırım tanıtıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bu muydu dedirtti raikage finali. 10000 nin den bir tanesi bile akıl edememiş yani ? Bari süper ultra multa jutsu ile görseydi işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bence daha şık oldu. nuke'le gitsin değil de azcık kafasını kullandı. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adamları kabuto kullanınca yeniliyorlar ha. Normal kafaları daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bence bolum iyiydi. Muzik falan bu son bolumlerden daha cok kullanilmisti. Arka plan doluydu yani. Elinin ustune dustu aciklamasini yapmasa daha iyi olacakti da, gerizekaliya anlatir gibi yine verdiler amerikan sutunu. Bi' de sonda, onceki bolumun sonunu c/p yapmalarina uyuz oldum fsdkfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 raikage kapışması iyiydi ya, unstoppable force vs immovable object. tam hayvaniyet zaten raikage. yalnız evet geçen bölümün sonunu bağlayıp sonra önizlemede spoil etmek büyük beceriksizlik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hangi bölümlerin filler olduğunu gösteren bi liste varmı ya.en son naruto vs painde kalmıştım :P devam edeyim bari kaldığım yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar