Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 off bölümün son dakikası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Durduramıyoruz! hep en iyi hep en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 15 dk kufrettim bizimkine, sonra reyis dedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 çok bayık bölümdü ya, ilk 15dk yı izlemesem de olurmuş. boş boş ağlayıp durdular yine. final sahnesi Yalnız şey çok komiğime gidiyo ya Usopp haki bilip te o hareketi yapsaydı instantkill çekicekti ama haki bilmediği için Trebol geri toparlanıcak. Ama haki bilen hiçkimseye karşı da o duruma düşmüyor block ya dodge çeker kurtulur -ki bayağı saçma aslında, haki bilenlerin genelde daha iyi savaşması beklenir willpower işi sonuçta- ama onların hiçbiri doğru düzgün darbe indirmeyi başaramaz. Haki kullanmadığını anlayıp nasıl olsa ölmüycem diyip kendilerini savunmaya mı üşeniyolar artık napıyolar bilmiyorum ama hep aynı şeyin olması çok fena baydı beni :p Tabi bu dediğim biçilen, deşilen, parçalanan ve sonradan geri toplanan karakterler için geçerli, darbe alıp burnu bile kanamadan kurtulan, sıyrık bile olmayan durumlar kapsam dışı. (gerçi haki konusunda da bitki tohumu atıyo, haki bilseydi bile başka canlılar üzerinde kullanamıycaktı sanırım, ama odaklandığım nokta o değil hep aynı şeyi tekrarlamaları baydı sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Nico Robin... kendi ile bu kadar çelişmesin yahu. Sineğe bakacak ve bücürü durduracak kadar zeki ve hızlı AMA tek yiyecek kadar da aptal :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 çakma ellere dokununca olmaması gerekirdi bence. pica yı kesince o da ölsün o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 abi ben droplayacağım sanırım 670 bölüm sonra. naruto biliç falan zaten bıraktım bunu da pembe diziye çevirdiler. hatta dur on hold'a alayım da 100 bölüm sonra hızlı hızlı izlerim bi bölümü 5 dakikada. ne yazık ki kıvam bu yani ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 df said: çakma ellere dokununca olmaması gerekirdi bence. pica yı kesince o da ölsün o mantıkla. o eller çakma değil kendinin bi parçası. Arabasta da korumalar da kapıyı tutan ellerini kesiyordu neredeyse içeri girebilmek için (hani şu bi sudan içip gelmişlerya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 USOLANDO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 frankinin usolando dediğin yerde dağıldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Cüce cidden mi seviyor kafa mı buluyor anlamıyorum ben :) Müjdemi isterim.. Haftaya da Kyros'un hikayesi olacakmış. Hikayede sıfır ilerleme olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mangası daha epic geliyor bana, mangada tek bi karede olan şeye 30 saniye 1 dakika harcıyor anime zaman zaman, koskoca 25 dakikada manganın 1 chapterını bitiremiyor yaymaktan heh okumak istiyorsanız: Mangada bu bölüme denk gelen chapter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 El bombasını bıraktın şimdi sen buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 koskoca bölümde ezilen tontatta'ların pigya diye ses çıkarması dışında elle tutulur hiçbir şey yokken cüce yine nasıl övmeyi başardı one piece'i şaşıyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mangayla çok yakınlar şu an o yüzden bu yavaşlık. Bu arctan sonra uzun bir filler girerlerse güzel olur, mangayla arası açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 O kadar yakınsa okuyalım mangayı madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 DarKRideR said: koskoca bölümde ezilen tontatta'ların pigya diye ses çıkarması dışında elle tutulur hiçbir şey yokken cüce yine nasıl övmeyi başardı one piece'i şaşıyorum asdfasd frankynın usolando demesi yetti abi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 o niye öyle dedi ki? hani goygoy olsun diye mi usoland dedi yoksa sugar ile ilgili bir nane mi var. Zaten hiçbiri Robin'i hatırlamıyor orası tamam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 goy goy olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 BeIlow said: mangayla çok yakınlar şu an o yüzden bu yavaşlık. Bu arctan sonra uzun bir filler girerlerse güzel olur, mangayla arası açılır. one piece hep böyle gidiyor ya.anime ile arası hep yakın.filler bölümleride max 10-15 bölüm oluyor.naruto gibi 50 bölüm filler vermiyorlar. cp9 bölümleri tam kanserlikti misal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 CP9 filler değildi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 DarKRideR said: o niye öyle dedi ki? hani goygoy olsun diye mi usoland dedi yoksa sugar ile ilgili bir nane mi var. Zaten hiçbiri Robin'i hatırlamıyor orası tamam da :D yalnız robin mevzusu uzarsa ki uzaya bilir sanji kesin hatırlar falan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Robini biz hatırlıyoruz o yeter arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 unutma robin'e command vermedi, unutma durumu olmayabilir. askeri unutmadilar sonucta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 orası öyle de sonuçta unutulanlar unutanları asla unutmaz. Bir dünya ikna çabası vs. olur yada combat biter, usolando nede olsa çok op... http://www.youtube.com/watch?v=hZ3A0BH_pD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar