Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 öldü büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 zipzip said: http://www.lacitedesnuages.be/boutique_us/images_produits/ban14180c-z.jpg frankynin ne güzel modelleri varmış. bu yanılmıyorsam tek modeldi, istediğin şekli alıyordu. Yine yanılmıyorsam katalog fiyatı 250 dolardı. Kargosuyla gümrüğüyle onu 350 dolara tamamlarsanız işte kafadan 800-850TL asdfasd Değer ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 SUUUUPEEEER diyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 demiyor, sen dersin onun yerine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bayağıdır izlemek istiyordum fırsat olmamıştı. Film Z izledim, bayağı iyi olmuş. Mutlak izlemek gerek. Ama karakterler bayağı kolpa yansıtılmış. Hikaye aralığına göre vs. çok daha ciddi ve güçlü olmaları gerekiyordu. Gerçi son kısım ona göre oldu ama öncesi kolpaydı. Yine de bayağı iyiydi. Çok güzel boşluk dolduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 zetto da karakter olarak baya bayağı geldi bana. şöyle kizaru&aokiji karışımı bişey olsa of of of. onun yerine 30 ton gövdeye sahip.. neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 635 Bir yerlere doğru sürükleniyoruz bakalım. Biraz geçiş bölümleri bunlar. Sonrası yokuş aşağı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 spoiler abi bartolomeo cift atti vice admiral'a, ayik olun. rahat 300m'i var bounty/power level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 vice admiral baya ters köşeye yatırttı. birde cp-0 çıktı. rollercoster'ı tepeden bırakıcaklar bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mangadan biraz okudum, çok azda spo aldım. Fazla iyi olacak bu arc, o kadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Özlemişiz. Biriktirip öyle mi izlesem eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 valla tam biriktirmelik aslında ama ben dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sanji yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 aynen sanji bu gazla jokeri bile alır asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ya sanji ve beybi fayvu'yu shipliyorum ben hep, onlar olsa birlikte keşke ya. aşırı komik olur gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 inanilmaz iyi olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 O kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 beybi fayvu flamingo'nun elemani vardi ya, beybi fayvu. silaha donusen kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 beybi fayvu adfs Ha şu ihtiyaç duyulduğu zaman reddedemeyen kadın. Hakkaten Sanji ile iyi bir çift olurlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 beybifayvu Bir tek bana mı öyle geliyo yoksa Violet fena halde Baby5 a mı benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Alakaless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bu hafta başlasın aksiyon artık ya..beklenti tansiyon çok yüksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 o balık arçı ne kolpaydı lan 300 bölüm 5 adam arasında geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Bu hafta yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 nasil ya? iiiiiiiiiiy tam kahvaltimi hazirladim one piece qyfii yapcam. olacak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar