DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 one piecein yayından kaldırılma nedeni sanjinin sigara içmesiymiş çocuklara kötü örnek oluyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Nasıl one piece kalktı mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aynen, yasakladılar japonya da çocuklara kötü örnek oluyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi evet o haberi ben de okudum otakular isyanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DarKRideR said: ibne misiniz arkadaş bunlara ağlıyor musunuz cidden one piece'e ağlamıyanların erkek olmak için gerekli duygusal olgunluğa sahip olmadı klinik deneylerle kanıtlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-8pg_6wtyPnU/TmWoajtSe1I/AAAAAAAAEqM/AeCbMz5YIio/s1600/ep513-25.PNG Buna da ağlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Wishmaster said: Üstteki ne samimi bir post abi hahaha aga demin hoşlandığım kıza açıldım, rejection ı yedim -pes ettim mi? no. banane kızım sevgilin varsa, bana mı sordun yaparken?-. eve döndüm. geceden yarım kalan cigarayı yaktım. bi yandan da sarıyorum yeni bi tane. açıp sanji arcına devam edecem yenisiyle. hayat yine devam edecek. samimiyeti yiyim, sana bişi olmasın. bi de eskiden ne güzelmiş ya. usopp diyor topları bize döndürdüler, ateş edecekler, tam o esnada diğer gemiden ışık patlaması. ne güzel ya. şimdiyse top patlayacak diyor, 2 bölüm sonra görüyoruz topun patlamasını. özlemişim. bir 2 bölüm de topun havadaki aldığı yol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hüseyin sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ahaha starda one piece gösterilirken sanji archında her bölüm sigara içtiği için star tv yayından kaldırdı one piecei diye biliyorum. yoksa japonyada nie kalksın yayından :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi son sayfaya naptınız asfkfsakasfkfsak,yeni bölüm gelmiş izlimde gelip post kasalım hadi sizde izliğğnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Lucy bunların alayına tek atar. Franky de bildiğin dedektif olma yolunda gidiyor. Bu arada Bellamy nin kafayı doflamingo uçurmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 arkadaşına kestirmişti,faça attı ölmedi kafası takılıyodur,abi bide şu gelen tip ne ayak ya kfasfkakf boş boş adamlara zoom yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bi an sanjinin döve döve yakışıklı yaptığı adam gelecek sandım. yeni opening izlemeyenler açmasın. ağır spoiler olabilir. Bide kör dayı yeni amiral galiba yaaa. Openingdeki adam benzettim. Tekrar açıp araştırmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 berbat bi bölümdü ya. en az 10 bölüm karakterlerin tanıtımını izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Arma said: bi an sanjinin döve döve yakışıklı yaptığı adam gelecek sandım. yeni opening izlemeyenler açmasın. ağır spoiler olabilir. Bide kör dayı yeni amiral galiba yaaa. Openingdeki adam benzettim. Tekrar açıp araştırmaya üşendim. yok be abi sanmam o heriften amiral olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kör Şaka misiniz ya luffy kendi adama 'lüzumsuz guclusun niye silkelemedin ki bunları' dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çok net tespit yapıyorum. one piece'de ağlayan adamdan zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi çok pis duygu sömürüsü yapıyolar ama. daha 3. 4. bölüm. köpeğin sahibi ölmüş. pet food dükkanları varmış. köpek senelerdir önünden ayrılmıyo dükkanın. bi tane piç geliyo yakıyo dükkanı. köpecik nası üzülüyo. sahibinden kalan son hatıra. sonra luffy yem veriyo köpeciğe başını okşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 o sahnede gözlerimde yaş kalmadı, üzüntüden kanser oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Hangi bölümde o ya. Mangadan hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 izledim yeni bölümü, geyikti bayağı ama sıkıldım. Bu tempo ile devam etmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bundan sonraki tempoyu epey zamandır görmediniz dayanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mangadan mı bahsediyorsun yoksa anime temposuyla ilgili bir şey mi söylediler? yoksa malum, manganın temposu animeyi pek bağlamıyor. yarım saat boş boş yan karakterlerin yüz ifadelerini izleticeklerse mangada 2 bölüm sonra hikayeyi bitirecek olsalar animede yine 20 bölüme uzatırlar arcı :p (gerçi merman island veya punk hazard arcları mangada da böyle gereksiz yere uzatılmış bayık arclarmıydı bilmiyorum, eğer öyleyse animenin günahını almamak lazım ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 #marineford izlemeyen bakmasın hatırlayalım dedim. http://www.youtube.com/watch?v=CKWJRZr3a4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kizaru tam bir müslüm gürses dğlmi fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar