Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Üstteki ne samimi bir post abi hahaha

aga demin hoşlandığım kıza açıldım, rejection ı yedim -pes ettim mi? no. banane kızım sevgilin varsa, bana mı sordun yaparken?-. eve döndüm. geceden yarım kalan cigarayı yaktım. bi yandan da sarıyorum yeni bi tane. açıp sanji arcına devam edecem yenisiyle. hayat yine devam edecek. samimiyeti yiyim, sana bişi olmasın.

bi de eskiden ne güzelmiş ya. usopp diyor topları bize döndürdüler, ateş edecekler, tam o esnada diğer gemiden ışık patlaması. ne güzel ya. şimdiyse top patlayacak diyor, 2 bölüm sonra görüyoruz topun patlamasını. özlemişim. bir 2 bölüm de topun havadaki aldığı yol...
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok pis duygu sömürüsü yapıyolar ama. daha 3. 4. bölüm. köpeğin sahibi ölmüş. pet food dükkanları varmış. köpek senelerdir önünden ayrılmıyo dükkanın. bi tane piç geliyo yakıyo dükkanı. köpecik nası üzülüyo. sahibinden kalan son hatıra. sonra luffy yem veriyo köpeciğe başını okşuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

mangadan mı bahsediyorsun yoksa anime temposuyla ilgili bir şey mi söylediler?

yoksa malum, manganın temposu animeyi pek bağlamıyor. yarım saat boş boş yan karakterlerin yüz ifadelerini izleticeklerse mangada 2 bölüm sonra hikayeyi bitirecek olsalar animede yine 20 bölüme uzatırlar arcı :p
(gerçi merman island veya punk hazard arcları mangada da böyle gereksiz yere uzatılmış bayık arclarmıydı bilmiyorum, eğer öyleyse animenin günahını almamak lazım ^^)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...