Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

said:
Dr. Vegapunk, a Marine scientist, is responsible for the research into the effects of Devil Fruit and kairoseki heavily. His research has also led him to devise the method that lets an inanimate object (such as a gun or a sword) gain the effect of a Devil Fruit (it has not yet been shown how this is done and this has been only done with Zoan types that transform the weapon into an animal)

Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

valla ben bundan başladım direk,ilk çıktığı yıllarda tvde bikaç bölümünü görmüştüm ulan dedim bu o animemi,oymuş direk başladım afskfsak 600 bölüm aktı gitti valla,başları biraz sıkıcı ama izleniyo

başları daha eğlenceli gelmişti bana ya, ben başladığımda seri işte 500'lerin ortalarıydı. Dünyayı tanıyorsun vs. karakterleri tanıyorsun. Ortalara doğru bayağı bayağı zirve yapmıştı.

Alabasta Arc'ı çok rezildi. Punk Hazard gelene kadar açık ara en kötü Arc'ti ama Punk Hazard yerle bir etti onu da, açık ara animelerde izlediğim en boktan arctı ya...

Enies Lobby vardı mesela, o da çok ağır ilerliyordu ama paçalarından deli gibi kalite akıyordu. Ne bileyim Sky Island arc'ı falan çok üst düzeydi. Büyüklerin Savaşı vs. zirveydi.

Son 100 bölümde falan o hissiyat yok.

Bu son arc güzel başladı. Renkler bile hoşuma gidiyor nedense, Punk hazard'dan sonra geldi diye mi nedir...

Kimera karınca arcı bile daha iyi Punk Hazard'dan asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...