Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o öldü direk abi hiç beklemeyin onu. ne delikanlı cocuktu. direk thousand sunny yiyicek yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sabo ölmedi, dragon kurtardı onu http://www.youtube.com/watch?v=ZlhjjadmNUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Evet şimdi düşününce.. sabo yiyecektir muhtemelen Sunny nin yemesi imkansız abi ... yüzemeyen / deniz ile gücünü yitiren gemi mi olur :D Ayrıca donanmanın teknolojisi , vegapunk ordan çıkıp durun sizin gemiye yedireyim mi diyecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 said: Dr. Vegapunk, a Marine scientist, is responsible for the research into the effects of Devil Fruit and kairoseki heavily. His research has also led him to devise the method that lets an inanimate object (such as a gun or a sword) gain the effect of a Devil Fruit (it has not yet been shown how this is done and this has been only done with Zoan types that transform the weapon into an animal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sabo tahmin Sabo'nun ne yaptığı ne hale geldiği mechul. Dragon'un yanında kaldıysa kim bilir ne hale gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sanji hakkında Tamam sanjide çok güçlüde mera-mera yese bile abartmayalım derim. Luffydeki haki dünyada sayılı adamda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sanji ne güldürdü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Herkes bir yerlere dağılıyor. İki sene boşa geçmiş. Böl yönet taktiği gibi adamlar ufalayıp sıkıştıracak. Gerçi sorun değil, 1v30 alır bizimkiler Doflamingo'nun creeplerini. Bence Violet de onun elemanıdır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 usap ninjalasın mera mera yı bi işe yarar. bide milletin basına artiz kesilir komik muabbtler cıkar diklenir fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Meyve yokedilemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 küfelenince güc vermiomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Wishmaster said: Meyve yokedilemiyor mu? bilmiyorum mangada bunun muhabbeti oldu mu ama meyveyi yemiş adam ölünce tekrar çıkıyorsa, yok etsen o meyveyi eminim tekrar başka bi yerden çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 anime dünyasına bununla adımımı atıyorum. hayırlı olur inşallah sonunu getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çok şanslısın bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 japonca ses kanalından izliyim demi hakilihukülü daha komik konuşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 e yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bence one piece ile başlama daha kısa serileri tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 en iyi anime olduğu ıcın evet zor bı baslangıc olur, dierlerini izliyemezsın kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 valla ben bundan başladım direk,ilk çıktığı yıllarda tvde bikaç bölümünü görmüştüm ulan dedim bu o animemi,oymuş direk başladım afskfsak 600 bölüm aktı gitti valla,başları biraz sıkıcı ama izleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 şeker kız candy tsubasa ay savaşçısı felan izlemişliğim var. birde sayko bi anime vardı. bi kız vardı bilgisayarı vardı. u...u hap gibi bişey kullanıyolardı. kız bilgisayara bağlıyodu. hah serial experiments lain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 İyi ki anime dünyasına ilk adımını atıyormuşsun Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bi serial experiments işte oda kısa zaten 20 bölümmü ne. öbürleri tv de. böyle seri indirip izlemeye başlamaya ilk adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 GONDARCENGIZ said: valla ben bundan başladım direk,ilk çıktığı yıllarda tvde bikaç bölümünü görmüştüm ulan dedim bu o animemi,oymuş direk başladım afskfsak 600 bölüm aktı gitti valla,başları biraz sıkıcı ama izleniyo başları daha eğlenceli gelmişti bana ya, ben başladığımda seri işte 500'lerin ortalarıydı. Dünyayı tanıyorsun vs. karakterleri tanıyorsun. Ortalara doğru bayağı bayağı zirve yapmıştı. Alabasta Arc'ı çok rezildi. Punk Hazard gelene kadar açık ara en kötü Arc'ti ama Punk Hazard yerle bir etti onu da, açık ara animelerde izlediğim en boktan arctı ya... Enies Lobby vardı mesela, o da çok ağır ilerliyordu ama paçalarından deli gibi kalite akıyordu. Ne bileyim Sky Island arc'ı falan çok üst düzeydi. Büyüklerin Savaşı vs. zirveydi. Son 100 bölümde falan o hissiyat yok. Bu son arc güzel başladı. Renkler bile hoşuma gidiyor nedense, Punk hazard'dan sonra geldi diye mi nedir... Kimera karınca arcı bile daha iyi Punk Hazard'dan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 gecko morianın arc rezildi bence.en iyisi de enies lobby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 lobby efsaneydi lan,o yeni skilleri keşfetmesi falan :D vaaaaaaay bee demek böyleymiş diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar