Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 basından var olan bi soruydu işte almıs olduk cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sanji duymasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hasmetbeybi said: 629 hani her meyveden bidene vardı. yiyen ölünce bidahamı spawn oluo? aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meyve joker üretmiş olmasın? gold d roger meyvesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meyve bu meyveler sahipleri ölünce dünyada bi yerde spawn oluyor heralde (mangayıda okuyorum ama böyle bir bilgi verildimi hatırlamıyorum tamamen teori). jokerin üretmemiş olması lazım yani. bknz: whitebeard ölünce blackbeard adamın meyvesini kendi gücüyle summonlıyor ve yiyor diye tahmin ediyorum(aynı anda iki meyve gücü sahibi olmasıda ve jokerin mera mera no mi'yi neden yemediği ise tartışılır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 jokerin zaten meyvesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 O değil de punk hazardda spawn olan meyve ne oldu, merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meyve bence blackbeard acein mezardaki bedeninden summonladı meyveyi. kişi öldükten sonra bedeni toprak olmadan meyveyi çıkarabiliyor olsa gerek beden toprağa karışırsa başka yerden çıkıyor işte tohum travelı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meyve Meyveyi yiyince çekirdeği kalıyor bedende. Öldüğü zaman pıt diye düşüyor makattan. Sonra topraktan tekrar yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şu hikayeye "makat" karıştırdın ya, tebrik ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 niye lan baya mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 o makat olayı olmadı bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cok iyi bolumdu ya. geberdim bir suru yerinde gulmekten. guzel baslangic oldu arc icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DadashNik0F said: meyve bu meyveler sahipleri ölünce dünyada bi yerde spawn oluyor heralde (mangayıda okuyorum ama böyle bir bilgi verildimi hatırlamıyorum tamamen teori). jokerin üretmemiş olması lazım yani. bknz: whitebeard ölünce blackbeard adamın meyvesini kendi gücüyle summonlıyor ve yiyor diye tahmin ediyorum(aynı anda iki meyve gücü sahibi olmasıda ve jokerin mera mera no mi'yi neden yemediği ise tartışılır). joker'ında meyvesi var büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ee, brook'un meyvesini başkası alamayacak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yanlışlıkla spoiler vercem diye bişey yazmıcam o yüzden ben manga konusuna geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meyve veren ağaç taşlanır uydururlar onu ya. meyveyi ruh yiyiyor ölünce göktaşı olarak düşüyor meyve oluyor denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Doflamingo Doflamingo milleti kendi isteğine göre hareket ettiriyor ya? Kukla ustası yeteneği meyveden geliyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doflamingo Bu marine fordda devin ayağını da kesmişti el parmak hareketleri ile.Aayrıca pencereden çıkıp gayet uçadabiliyor. Başka neler yapacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 uçmuyor, havada zıplıyor olabilir. sanji'de yapıyordu onu, hatta cp9daki elemanlar da o eğitimi almışlardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doflamingo Dediğin gibi marine eğitimi ile kazanılan bir özellik o. Ama bu pençe şekilli yırtma ve milleti kendi istediği gibi oynatma olayı bende puppet string imgesi oluşturuyor. Görünmez iplerle bir şeyler mi yapıyor napıyor? Nasıl yazdım belli değil hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bencede devil fruit yeteneğiyle zıplıyodu orda , bazı kuşları falan da kesiyodu hatta stringle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Wishmaster said: Doflamingo Dediğin gibi marine eğitimi ile kazanılan bir özellik o. Ama bu pençe şekilli yırtma ve milleti kendi istediği gibi oynatma olayı bende puppet string imgesi oluşturuyor. Görünmez iplerle bir şeyler mi yapıyor napıyor? Nasıl yazdım belli değil hahaha doflamingo tahmin abi bu marine eğitimi yada sanji gibi değil yaa. videoda 20. saniyeye bakarsanız elleriyle gidiyor bu. invisible rope la puppet master gibi bişi heralde. bide sanki bi yerde skypath is over mı diyodu ne? marine gibi olsa skypath ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ip var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 doflamingo bana da havada zıplıyor göründüğü için rokushiki gibi geldi önce ama belli olmaz. meyvelerin bir sürü özelliği oluyor. marineford arcından, milleti kontrol edip birbirine kestirmesinden falan belli zaten puppet master gibi birşey olduğu. birde hellsingteki walter gibi stringlerle objeleri kesebiliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar