Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

meyve

bu meyveler sahipleri ölünce dünyada bi yerde spawn oluyor heralde (mangayıda okuyorum ama böyle bir bilgi verildimi hatırlamıyorum tamamen teori). jokerin üretmemiş olması lazım yani. bknz: whitebeard ölünce blackbeard adamın meyvesini kendi gücüyle summonlıyor ve yiyor diye tahmin ediyorum(aynı anda iki meyve gücü sahibi olmasıda ve jokerin mera mera no mi'yi neden yemediği ise tartışılır).

Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

meyve

bu meyveler sahipleri ölünce dünyada bi yerde spawn oluyor heralde (mangayıda okuyorum ama böyle bir bilgi verildimi hatırlamıyorum tamamen teori). jokerin üretmemiş olması lazım yani. bknz: whitebeard ölünce blackbeard adamın meyvesini kendi gücüyle summonlıyor ve yiyor diye tahmin ediyorum(aynı anda iki meyve gücü sahibi olmasıda ve jokerin mera mera no mi'yi neden yemediği ise tartışılır).

joker'ında meyvesi var büyük ihtimal

Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Doflamingo

Dediğin gibi marine eğitimi ile kazanılan bir özellik o. Ama bu pençe şekilli yırtma ve milleti kendi istediği gibi oynatma olayı bende puppet string imgesi oluşturuyor. Görünmez iplerle bir şeyler mi yapıyor napıyor? Nasıl yazdım belli değil hahaha

doflamingo tahmin

abi bu marine eğitimi yada sanji gibi değil yaa.

videoda 20. saniyeye bakarsanız elleriyle gidiyor bu. invisible rope la puppet master gibi bişi heralde. bide sanki bi yerde skypath is over mı diyodu ne? marine gibi olsa skypath ne?

Sosyal ağlarda paylaş

doflamingo

bana da havada zıplıyor göründüğü için rokushiki gibi geldi önce ama belli olmaz. meyvelerin bir sürü özelliği oluyor. marineford arcından, milleti kontrol edip birbirine kestirmesinden falan belli zaten puppet master gibi birşey olduğu. birde hellsingteki walter gibi stringlerle objeleri kesebiliyor sanırım

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...